Ünide biri olarak ve onun sizden üst dönem olduğunu düşünerek diyorum ki tabikide gidin konuşun ya bu hoca kaç soru sorar kıt mı puanı geçirirmi vs hem tanışmak için iyi bi adım hemde baktın geri tepti gayet normal bi soru yani istediğin yöne çekersiiiin rahat ol dediğimi yap
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapmalı?
- Konu Sahibi sivridil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
Ee evlediniz mi bari anahtarin vesile olduğu kisiyle :) ben buna inanmıyorum daAyyy o ilk heyecanlar ne tatlıdır şimdi :) gençliğime gittim valla şaka bi yana bence face i falan karıştırma bu işe ya merhaba de yd başınla bi selam ver ne kaybedersin ki... bu arada yastık altına anahtar koymayı bende yapmıştım :))
evet nenetleşti, teşekkür ederim sizlere :)Birde şu açıdan bak, hangi insan terk edilmeyi hazmeder ki Bence hiç kimse... Ama ayrılığı hazmedemediği halde sessiz kalıp sineye çeken var, birde böyle çirkeflik yapan. Sen bildiğin gibi hareket et, aman görmesin etmesin diye çekinmeye başlarsan işimiz var. Boşverrrr...
Bu arada konu sahibi arkadaşımız, neye karar verdin? Kafanda bir şeyler netleşti mi?
QUOTE ="jamaisvuu, post: 40454982, member: 661617"]Ünide biri olarak ve onun sizden üst dönem olduğunu düşünerek diyorum ki tabikide gidin konuşun ya bu hoca kaç soru sorar kıt mı puanı geçirirmi vs hem tanışmak için iyi bi adım hemde baktın geri tepti gayet normal bi soru yani istediğin yöne çekersiiiin rahat ol dediğimi yap[/QUOTE]
ama bolumlerimiz farkli :/
Ee evlediniz mi bari anahtarin vesile olduğu kisiyle :) ben buna inanmıyorum da
evet nenetleşti, teşekkür ederim sizlere :)
QUOTE ="jamaisvuu, post: 40454982, member: 661617"]Ünide biri olarak ve onun sizden üst dönem olduğunu düşünerek diyorum ki tabikide gidin konuşun ya bu hoca kaç soru sorar kıt mı puanı geçirirmi vs hem tanışmak için iyi bi adım hemde baktın geri tepti gayet normal bi soru yani istediğin yöne çekersiiiin rahat ol dediğimi yap
ama bolumlerimiz farkli :/[/QUOTE]
İviiiiit rüyamda gördüğüm kişiyle evlendim ama o rüyayı gördüğümde sevgiliydik zaten :) asla unutamam o rüyamı
- 25 Ağustos 2014
- 20.395
- 48.330
- 798
adim atma.Arkadaşlar merhaba beni tanıyanlar vardır muhakkak uzun zamandır aranızdayım,
bu yıl üniversite üçüncü sınıfım ve üst dönemimde bir çocuktan hoşlanıyorum
ortalama bir yıldır onun da bana baktığını söylüyor arkadaşlarım ama bir hareket yok ki bende görüyorum bunu biriyle konusuyorsa susuyor, elinde bir iş varsa bırakıp bana bakıyor falan
şimdi mezun olacak ve ben onunla tanışmak istiyorum
ortalama her gün okulda karşılaşmamıza rağmen ortak arkadaşımız ve muhabbetimiz yok
ne yapmalıyım sizce açılmalı mıyım beklemeye devam mı etmeliyim?
bahardan mıdır nedir onu düşünmeden yapamıyorum ve düşündükçe içim kıpır kıpır :) umarım yardımcı olursunuz teşekkür ediyorum şimdiden :)
bu tarz hikayeleriniz de varsa ayrıca dinlemeyi çok isterim :)
- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
adim atma.
Beklemeli mi yani böyle :/
Amin canım teşekkür ederim Allah seninde gönlüne göre versin :) senin konunla ilgili bikaç şey daha söylemek istiyorum. Zaten çocuk 2 ay sonra mezun olacakmış bence bu fırsatı değerlendir. Karşılık verirse en azından biraz yanyana zaman geçirmiş olursunuz. Karşılık vermezsede zaten 2 ay sonra bi daha nerde göreceksin.. Yoksa içinde hep bi ukte kalır. Naçizane tavsiyem uzaktan bi selam çakmandır :)Allah ayirmasin :)
- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
Amin canım teşekkür ederim Allah seninde gönlüne göre versin :) senin konunla ilgili bikaç şey daha söylemek istiyorum. Zaten çocuk 2 ay sonra mezun olacakmış bence bu fırsatı değerlendir. Karşılık verirse en azından biraz yanyana zaman geçirmiş olursunuz. Karşılık vermezsede zaten 2 ay sonra bi daha nerde göreceksin.. Yoksa içinde hep bi ukte kalır. Naçizane tavsiyem uzaktan bi selam çakmandır :)
Kalbim de öyle dediğine göre ilk fırsatta artık yani göz göze gelince gülümseyerek dudak hareketleriyle Merhaba demeyi planlıyorum umarım yaparım bugün yoktu zaten gerçi bende ortada yoktum ama :)
Hadi hayırlısı :)Kalbim de öyle dediğine göre ilk fırsatta artık yani göz göze gelince gülümseyerek dudak hareketleriyle Merhaba demeyi planlıyorum umarım yaparım bugün yoktu zaten gerçi bende ortada yoktum ama :)
- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
Hayat kısa Seviyorsan git Konuş bence
ama zor ya bugün bahçede ta karsımdakı banka oturdu arada bır metre mesafe var bir haftadır boyle takılıyoruz
arkadaslarım teker teker sana bakıyor deyip duruyor
bugun benim arkadaşlarım fotograf çekiliyor bunlar da başladı falan
beni gören tarfa oturdu baktı baktı en sonunda karsıya geçti kalktı anlamadım kı çocuğu
konusurken bile gözü üzerimde ama öyle böyle off ya
- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- 323
Arkadaşlar tekrar merhaba.
Ayrıntıları yazmak istiyorum size
herkesin dediği bişeyleri yaptım küçük gülümsemeler, bakışlar falan
derken bizim okuldan olmayan ama yanima gelen bir kiz arkadaşımdan bu çocuğu ekledim ben. Tum arkadaşlarım hata yaptığımı söylese de, arkadaşım olduğunu bildiği için eğer kiza da asilirsa karakterini anlarım diye düşündüm. Neyse tanışıyor muyuz dedi. Fakülteden dedim. ben de sizi sima olarak tanıyor gibiyim dedi. Ertesi gün adimi nerden buldun dedi. Arkadaşlarin bağırıyordu dedim. Ikinci gün bugün arkadaşların okuldaydi sen yoktun dedi ve sildik
Bir kaç gün sonra onun kuzeni beni ekledi
Tanışıyor muyduk yazdim. Canım istedi ekledim dedi cevap vermedim, isteği de sildim
Geçtiğimiz gün ben kendimden ekledim. Tanışıyor muyuz dedi. Fakülteden sima olarak tanıyorum rahatsız ettim kusura bakmayın dedim. Önemli değil yazdı ve yirmi dakika sonra isteği kabul etti öylece duruyor. Iki günümüz kaldı ve delirdim. Tamam beni sevmiyor ama şimdi ne yapmaliyim utana sıkıla mi geçmeliyim yanından. herkesin bana baktığını soyledigi çocuk bu. Cidden kotu oldum
Konu uzun oldu ozür dilerim, lütfen yardımcı olun
Ayrıntıları yazmak istiyorum size
herkesin dediği bişeyleri yaptım küçük gülümsemeler, bakışlar falan
derken bizim okuldan olmayan ama yanima gelen bir kiz arkadaşımdan bu çocuğu ekledim ben. Tum arkadaşlarım hata yaptığımı söylese de, arkadaşım olduğunu bildiği için eğer kiza da asilirsa karakterini anlarım diye düşündüm. Neyse tanışıyor muyuz dedi. Fakülteden dedim. ben de sizi sima olarak tanıyor gibiyim dedi. Ertesi gün adimi nerden buldun dedi. Arkadaşlarin bağırıyordu dedim. Ikinci gün bugün arkadaşların okuldaydi sen yoktun dedi ve sildik
Bir kaç gün sonra onun kuzeni beni ekledi
Tanışıyor muyduk yazdim. Canım istedi ekledim dedi cevap vermedim, isteği de sildim
Geçtiğimiz gün ben kendimden ekledim. Tanışıyor muyuz dedi. Fakülteden sima olarak tanıyorum rahatsız ettim kusura bakmayın dedim. Önemli değil yazdı ve yirmi dakika sonra isteği kabul etti öylece duruyor. Iki günümüz kaldı ve delirdim. Tamam beni sevmiyor ama şimdi ne yapmaliyim utana sıkıla mi geçmeliyim yanından. herkesin bana baktığını soyledigi çocuk bu. Cidden kotu oldum
Konu uzun oldu ozür dilerim, lütfen yardımcı olun