Utangaç biri ise cekiniyirdur.
Ilk once hakkinda birseyler ogren derim belki hayatinda baskasi var. Sonucta ret edilmekte var.
bunun cevabını bilmeden mezun olursan yıllarca içinde ukte kalabilir. bence ona bir konu da derle ilgili soru sorabilrisin. ya şu nasıl falan diye.
bende çekiniyorum nasıl olacak peki ve evet kızlarla da pek konusmayan da bir tip
Bir arkadasin ona bunkonuda cesaret verebilir belkibende çekiniyorum nasıl olacak peki ve evet kızlarla da pek konusmayan da bir tip
Git de ki: Bak bak nereye kadar? Acilcaksan acil, omur boyu seni mi bekliycem Allah Allah.
Saka bi yana, bazen erkekler de kadinlar da sadece bakisarak flortlesmeyi seciyorlar bazilariyla. Yani daha ileri birsey olmayacagini dusunduklerinden, bakisarak flortlesmeye devam ediyorlar.
Hep bahardan bunlarNedir bu baharla imtihanimiz bizim
Benim bu tarz hikayem var aslında ama cidden hiç anlatmak istemiyorum. Bekle, okul biteceği zaman sana yanaşır mutlaka. Sen hoşlanıyorum falan deme de, gelip geçerken merhaba falan demekle başla işe. Selam ver. Selamdan bişey olmaz. Mutlaka gelip konuşurArkadaşlar merhaba beni tanıyanlar vardır muhakkak uzun zamandır aranızdayım,
bu yıl üniversite üçüncü sınıfım ve üst dönemimde bir çocuktan hoşlanıyorum
ortalama bir yıldır onun da bana baktığını söylüyor arkadaşlarım ama bir hareket yok ki bende görüyorum bunu biriyle konusuyorsa susuyor, elinde bir iş varsa bırakıp bana bakıyor falan
şimdi mezun olacak ve ben onunla tanışmak istiyorum
ortalama her gün okulda karşılaşmamıza rağmen ortak arkadaşımız ve muhabbetimiz yok
ne yapmalıyım sizce açılmalı mıyım beklemeye devam mı etmeliyim?
bahardan mıdır nedir onu düşünmeden yapamıyorum ve düşündükçe içim kıpır kıpır :) umarım yardımcı olursunuz teşekkür ediyorum şimdiden :)
bu tarz hikayeleriniz de varsa ayrıca dinlemeyi çok isterim :)
Benim bu tarz hikayem var aslında ama cidden hiç anlatmak istemiyorum. Bekle, okul biteceği zaman sana yanaşır mutlaka. Sen hoşlanıyorum falan deme de, gelip geçerken merhaba falan demekle başla işe. Selam ver. Selamdan bişey olmaz. Mutlaka gelip konuşur
:)) hep bole olurBenim bu tarz hikayem var aslında ama cidden hiç anlatmak istemiyorum. Bekle, okul biteceği zaman sana yanaşır mutlaka. Sen hoşlanıyorum falan deme de, gelip geçerken merhaba falan demekle başla işe. Selam ver. Selamdan bişey olmaz. Mutlaka gelip konuşur
Kışın iyidi be. Soguktan biyerlerimiz dondugundan hic boyle seyler dusunmuyoruzçok haklısınız valla bahar geçse düzelir mi kı acaba
Deeee, ne olmuş yani? Aynı okuldasınız. Merhaba deyince asılmış olmuyorsun. Ben de 2 ay biriyle bakışıp duruyordum baktım böyle olmayacak, her karşılaştığımızda iyi günler, merhaba falan deyip gülümsüyordum. 2 Gün geçmedi önce bir arkadaşımla haber gönderdi, sonra faceden ekledi. Sevgili olduk ama 10 günden fazla sürmedi. Davranışları hoşuma gitmediği için ayrıldımanlatsanız güzel olurdu aslında da, siz bilirsiniz tabiki :) ben mi çok çekingenım acaba ya nasıl merhaba dicem cocuğa durup dururken, hiç konusmamısken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?