• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ne yapmalı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dionne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
21
1
86
İstanbul
saçlarım belimdeydi yarı belime getirdim ve pazar günü gittim omuzlarımda kestirdim fönlü hali süper herkes çok beğendi farklı bir hava kattı ama yıkadıktan sonra gördüm ki garip bir şey olmuş nasıl şekil vereceğimi şaşırdım bir tek at kuyruğu oluyor saç o kadar
ekiden saçımın önü maşalı gibi olurdu saç kendiliğinden iç içe geçerek kıvrılırdı hoştu şimdi o da olmuyor neden anlamadım önlerim çok kötü of ne yapacağım ben mafoldumben

fönle canım kuaförde nasıl fönlediklerini görmussundur ya da duzlestırıcın yokmu, masada yapabılırsın

bende omuzlarıma kestirdim geçen hafta seninle aynı sendromu yaşadım :( maşasız çıkmaz oldum düzleştirdim bikerede off ne bilim toplamak bile istemiyorum ben aslında eşitler bnmkiler ama istersen maşayla bukle değilde dalgalı yap böle dışa doğru dolma sarar gibi sar :D hacimli oluyo hem yakışıyo saça :)

Back