• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmali

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Hamilelik ve sonrasinda uzun bir ara yaptim, is Yeri beni gözden cikardi , zaten aradan öncede düsük performans almistim, simdi geri dönersem beni daha zor bir projenin bekledigini ve sefim bu is icin dogru insan olduguma inanmadigini söyledi. Bu arada psikolojik tedavi görüyorum doktorlar yari zamanli rapor vericeklerini söylüyorlar isci Konseyi Eger hastaysam bunu söylemem gerektigini öneriyorlar isyerindeki haklarimi korumam icin ama isveren gözünde ne olur bilemiyorum psikolojik rahatsizliklarim oldugunu söylersem, eger ise dönmezsem bana teklif olarak 5 ay Maas yüklü bir bonus ve is bulmam. Icin yardim öneriyorlar , hangi yol dogru?
1)Ise girmek
2) teklifi almak
3) hasta oldugumu söylemek

Bence hasta olsuğunuzu söyleyin.Güzel bir tedavi olun.Eşinizde narsist kişilik bozukluğu olabilir.O da sizin enerjinizi alır.Sizi devamlı depresyona sokar.Maddi şiddet ise en ağır şiddettir.Bence durumunuzu benim yazdığım gibi işyerinize de doktorunuza da anlatın.Eşinizin kızınızla arası iyiyse ileride kızınızın da sizi hiç takmamasını sağlayabilir.Çocuklar baskın olanı model alırlar.Kızınıza karşı eşiniz otoritenizi sıfırlayabilir.Olan kızınıza olur.Kafası karışır.Aranızdaki sıcaklık yok olur.
Bence ayrılın .İyileşin.Birbirinizi asla kızınıza kötülemeyin.Onun da mutsuz bir yetişkin olmasını sağlarsınız.
Ailenizi çok özlemenizin sebebi eşiniz size şefkat göstermiyor.Ayrılırsanız böyle bir beklentiniz kalmaz.Kendinizle mutlu olmasını öğrenirsiniz.O zaman da doğru seçim yapmayı öğrenirsiniz.Düzgün bir insanla yine eş olursunuz.

Bence hasta olsuğunuzu söyleyin.Güzel bir tedavi olun.Eşinizde narsist kişilik bozukluğu olabilir.O da sizin enerjinizi alır.Sizi devamlı depresyona sokar.Maddi şiddet ise en ağır şiddettir.Bence durumunuzu benim yazdığım gibi işyerinize de doktorunuza da anlatın.Eşinizin kızınızla arası iyiyse ileride kızınızın da sizi hiç takmamasını sağlayabilir.Çocuklar baskın olanı model alırlar.Kızınıza karşı eşiniz otoritenizi sıfırlayabilir.Olan kızınıza olur.Kafası karışır.Aranızdaki sıcaklık yok olur.
Bence ayrılın .İyileşin.Birbirinizi asla kızınıza kötülemeyin.Yoksa onun da mutsuz bir yetişkin olmasını sağlarsınız.
Ailenizi çok özlemenizin sebebi eşiniz size şefkat göstermiyor.Ayrılırsanız böyle bir beklentiniz kalmaz.Kendinizle mutlu olmasını öğrenirsiniz.O zaman da doğru seçim yapmayı bilirsiniz.Düzgün bir insanla yine eş olursunuz.

Bence ayrılın .İyileşin.Birbirinizi asla kızınıza kötülemeyin.Onun da mutsuz bir yetişkin olmasını sağlarsınız.
Ailenizi çok özlemenizin sebebi eşiniz size şefkat göstermiyor.Ayrılırsanız böyle bir beklentiniz kalmaz.Kendinizle mutlu olmasını öğrenirsiniz.O zaman da doğru seçim yapmayı öğrenirsiniz.Düzgün bir insanla yine eş olursunuz.
Maalesef teklifi aldim, Kafam Karisik türkiyeye ailemin yanina dönmek istiyorum ama buradaki imkanlardan da vazgecemiyorum cocukla

Back