- 3 Ağustos 2022
- 11
- 6
- 16
- 42
- Konu Sahibi Varbirhayalimiz1
-
Ne zor.kadinlarin isi erkeklerin sakin olduğu bi ani.kollamak esref saatini beklemekErkekler biz kadınlar gibi değiller. Susmayı tercih ediyorlar. Eşiniz biraz rahatlayınca sakin kafayla şikayetinizi söyleyin. Eşref saati derler ya onu yakalamaya çalışın. Muhtemelen dökülecektir.
Ay çok takma kız boşver gitsin sen bebenle ilgilenNe zor.kadinlarin isi erkeklerin sakin olduğu bi ani.kollamak esref saatini beklemek
Kadinlar sakince.konussjn
Stresi yasatan kendileri yumusatmak yine bizim isimiz
Ne zor misyonlar yuklemisler bize ahhh.
Iyi de eşiniz hasta değil ki, bi şeyi de çıkmamış hastalık kompleksine girmesine hiç gerek yokmuş ki zaten.Arkadaslar hepinize iyi geceler.
Yeni uyeyim.
Her evlilikte oldugu gibi benimde bir takim dert ettigim seyler var.esimle severek evlendik. Çocuğumuz var.esim.evine cok bagli.soruml7luklarini bilen.cocgumuza cok duskun her seyiyle ilgilenen.maddi ve kismen de manevi bir sorun yasatmaz.
Benim bir sorum olacak sizlere gorusleriniz kiymetli.
Esim bir saglik prob nedeni ile dr a gitti.hersey temiz cikti sukur.
Ama geldiginden beri surati 5 karis cocugumuza karsi da ilgisiz. Stresli dedim korkulari vardi uykusjz kaldi dedim ses etmedim.sorular sormadim.kendine gelmesi icin pek rahatsiz etmedim.yqni neyin var bisey. Mi oldu vs...diyip darlamadim.
Ama bu sure uzadi.
Arkadaslari ile telefonda konusurken denk geldim cok neseliydi.acikcasi bozuldum.bana mi.kastin.diye icerledim
Gene de ona bisey demedim.ama bende soguk davranmaya tavur yapmaya basladim.bir not belirteyim
Esim ve ailesi konu hastalik olunca ianilmaz dagiliyorlar
Sinirli konusmayan soruya cevap vermeyen bir hale giriyorlar...kaldi ki gecmis llsun icin arayanlara tel bile cevap vermezler.bu bana biraz itici geliyor.arayanlar otopsi yapmayacak gecmis olsun ileticekler sonucta.bende bu hallere cok içerliyorum. Evde kasvetli bir hava soz konusu.ses yok muhabnet yok
Ki esim normalde de cok az konusur buda olunca iyice sustu.ben evde bu sekil olmayi sevmiyorum.ama.konusmak da icimden gelmiyor neden boylesin diye.cunku ofke duyuyorum ona karsi.nasil rahatlayabiliriz biz??
karşılıklı konuşarak ??nasil rahatlayabiliriz biz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?