- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.319
annene taviz vermeyok canım tüm mevzu paranın arada ödenmemesi. tabi bu konu tartışıldı, hoş olmayan laflar oldu aralarında, kine dönüştü.
inanın bilmiyorum.Yok artık.
Anneniz yıkılacak yer arıyor.
Neden damadı kardeşinizin borcunu ödesin ki?
Bolluk içinde yüzüyor olursunuz,eşiniz kendi teklif eder ,o zaman bile''gerek yok '' demesi gerekirken,eşinizle bunun kavgasını yapması çok çirkin.
zaten ilaç lazım diyor sana annem, kocamı kabahatli buluyor.annene taviz verme
eşin çooook haklı canım kusura bakma
anneni kırmadan uyar senin yüzünden ilaç kullanmaya başlayacağım de
kardeşine de yüz verme sakın
erkek evlada daha düşkün, ayrım yapmıyorum dese de.150000 borç 15-20 yıl ödenecek mi?Eşinin maaşından bu süre boyunca kesinti olacak yani ..eşin haklı bence .İki tanede çocuk Allah yardımcın olsun canım ama annenin sizden önce düşünmesi gerekmezmi insanda mahcubiyet olur biraz kız evlat erkek evlat ayırımı falan mı yapıyor acaba annen ...oğlunun rahatı için senin aile huzurunu hiçe saymış ne biliyim
o da arada kalıyor garibim. annem kimseyi dinlemiyor.Son sözü kardeşiniz söylesin. Konuşun onunla sizi arada bırakmasın.
ben sürekli söylüyorum eşime de anneme de. beni arada bırakmayın diye ama sık sık açıyorlar konuyu.
kusura bakmasın ve kefil olduğuna şükretsinlerzaten ilaç lazım diyor sana annem, kocamı kabahatli buluyor.
merhaba hanımlar,
benim derdim annemle eşim arasında kalmam.
eşim 5-6 yıl önce kardeşim işyeri açarken kefil oldu. kardeşim de iflas etti. haliyle borçlar vs eşimin maaşından kesilmeye başladı. kesilen miktarı da kardeşim ödüyor. bu durumun başlagıcında eşimle annem ciddi tartışmalar yaşadılar. annem ödeme yapılmasını istemedi başta, sonra arada vermesek olur dedi, neyse ki kardeşim aksatmıyor, ödüyor.
para mevzusundan dolayı annem bana, eşim bana sürekli baskı, söz dalaşı vs. birbirlerinden nefret edecek konumdalar.
canımı sıkan ise her fırsatta ikisi de konuyu bana aksettirip "eşine bir şey de", "annene bir şey de" ve birbirlerinin dedikodularını yapıp destek istemeleri, tarafsız kalınca da üstüme gelmeleri.
artık çok bunaldım, ağlama krizleri yaşıyorum.
napacağımı bilmiyorum
merhaba hanımlar,
benim derdim annemle eşim arasında kalmam.
eşim 5-6 yıl önce kardeşim işyeri açarken kefil oldu. kardeşim de iflas etti. haliyle borçlar vs eşimin maaşından kesilmeye başladı. kesilen miktarı da kardeşim ödüyor. bu durumun başlagıcında eşimle annem ciddi tartışmalar yaşadılar. annem ödeme yapılmasını istemedi başta, sonra arada vermesek olur dedi, neyse ki kardeşim aksatmıyor, ödüyor.
para mevzusundan dolayı annem bana, eşim bana sürekli baskı, söz dalaşı vs. birbirlerinden nefret edecek konumdalar.
canımı sıkan ise her fırsatta ikisi de konuyu bana aksettirip "eşine bir şey de", "annene bir şey de" ve birbirlerinin dedikodularını yapıp destek istemeleri, tarafsız kalınca da üstüme gelmeleri.
artık çok bunaldım, ağlama krizleri yaşıyorum.
napacağımı bilmiyorum