Ne yapmalı hanımlar? eşim mi annem mi?

Yani eşiniz ,siz ve bebekler tek maaşla geçinirken;
Annenizin emeli maaşı +kardeşinizin maaşı geçinemiyoruz diyorsa yuh yani.Birde eşiniz tabiki haklı.Bir zahmet ödesinler yapılan borcu.

Annenlerin durumu çok mu kötü ne kadar geçiyor aylık ellerine

Son sözü kardeşiniz söylesin. Konuşun onunla sizi arada bırakmasın.

Yok artık.
Anneniz yıkılacak yer arıyor.
Neden damadı kardeşinizin borcunu ödesin ki?
Bolluk içinde yüzüyor olursunuz,eşiniz kendi teklif eder ,o zaman bile''gerek yok '' demesi gerekirken,eşinizle bunun kavgasını yapması çok çirkin.

Senin anan da benim anam kadar uyanikmis ! Benimki ödediğim kredi borçlarıni, kizinin dersane paralarını hala daha ödememe rağmen dogmamis hatta daha ortada olmayan çocuğuma bakmamak için bahane siralamaya başladı. Sinirlerim lacka. Hep üstümden gecinmeye kalkıyorlar
Tabi ki eşin sonuna kadar haklı. ben benim eşimin yerinde olsam benim aileme mesafe koyar bayramda cenazede gider gelirdim

Annem 900 TL emekli maaşı alıyor, kardeşim ve eşim aynı yerde çalışıyorlar, 1550 civarı alıyorlar. Onlar da biz de 700 TL kira ödüyoruz. Annem her fırsatta eşime, bana laf söyler, eşim de geri kalmaz. Annem eşinden ayrıl der, eşim annene rest çek der. Bir de eşim anneme sinirlenip 7/24 benim başımın etini yer.
İki bebek uykusuzluk çene ev işleri derken sıyıracağım az kaldı.

yok canım tüm mevzu paranın arada ödenmemesi. tabi bu konu tartışıldı, hoş olmayan laflar oldu aralarında, kine dönüştü.
annene taviz verme
eşin çooook haklı canım kusura bakma
anneni kırmadan uyar senin yüzünden ilaç kullanmaya başlayacağım de
kardeşine de yüz verme sakın

150000 borç 15-20 yıl ödenecek mi? Eşinin maaşından bu süre boyunca kesinti olacak yani ..eşin haklı bence .İki tanede çocuk Allah yardımcın olsun canım ama annenin sizden önce düşünmesi gerekmezmi insanda mahcubiyet olur biraz kız evlat erkek evlat ayırımı falan mı yapıyor acaba annen ...oğlunun rahatı için senin aile huzurunu hiçe saymış ne biliyim

inanın bilmiyorum.
sonuçta annem diyorum, Allah korusun yarın bir gün vefat eder de vicdan azabı duyarım diye suskun kalmayı tercih ediyorum.

valla anneniz sonuna kadar haksız..nedemek canım ödememek...eşinin kefil olduğuna şükretsin...annene söyle bu kardeşinin borcu eşinin deil..

annene taviz verme
eşin çooook haklı canım kusura bakma
anneni kırmadan uyar senin yüzünden ilaç kullanmaya başlayacağım de
kardeşine de yüz verme sakın
zaten ilaç lazım diyor sana annem, kocamı kabahatli buluyor.

erkek evlada daha düşkün, ayrım yapmıyorum dese de.

yani hanımlar benim bu uzun sürecek dönemi kafayı yemeden atlatmam lazım ama nasıl?

ben sürekli söylüyorum eşime de anneme de. beni arada bırakmayın diye ama sık sık açıyorlar konuyu.

tüm mesajları okuyamadım ama
ben sizin yerinize olsam suya sabuna dokunmayayım demem
bu devride eşiniz dahi olsa, kimse kimseye kefil olmuyor
eşiniz son derece iyi niyet gösterip kefil olmuş
hata tamamen annenizin tavrında
bazen, karşı taraf anneniz bile olsa haklıdan yana olmak lazım
sizin haklıyı haksızı gördüğünüzü göstermeniz lazım
benim eşim, annesi böyle davranırken, beni karıştırmayın dese
ben çok kırılırdım eşime
bence eşinize manevi olarak destek çıkmalısınız...

zaten ilaç lazım diyor sana annem, kocamı kabahatli buluyor.
kusura bakmasın ve kefil olduğuna şükretsinler
aynı şey senin başına gelseydi kıyametler kopardı
yanlış mıyım?
boşver takılma annene.. eşine konuşuyorsa da ileri geri
görüştürme fazla..

Sanırım annen'nin bir hayat standartı var onu sürdürme peşinde yani fedakarlık yapıp borcu kapatmaya çalışmıyor , rahatını bozulmasın istiyor bencilce davranıyor

Canım ben suçu biraz annende buldum bencil bir insana benziyor sadece kendini düşünüyor senin durumundan haberi yok seni ne kadar eşinin yanında küçük düşürdüğünün farkındamı acaba?eşinde senin üzerine gelmekte haksız sen ne yapabilirsinki bu durumda Allahtan kardeşin girurluymuşta ödüyor benim annem olsa o borcu nasıl kapatacağını bilemez beni zor durumdan kurtarmak için elinden geleni yapar.Allah sabır versin sana canım yaaaa

anneniz haksız. borç eşinizin değil ki, kardeşinizin, o da aksatmadan ödüyormuş zaten. annenizin karışması hata, bencillik yapıyor.

annen de bir tuhaf ne demek vermesekte olur o borcu kardeşin yapmış

tabi o ödeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…