- 12 Mart 2017
- 309
- 353
- 53
- 37
- Konu Sahibi nedennicin
-
Konuyu ben mi anlayamadım ki, eşinin yaptıklarıyla ilgili hiçbirşey yazmamışsın, lohusalıkta sorun çıkardım, hakaret ettim, eve gelmek istedi ailem eve almadı kavga çıktı, polise şikayet ettim uzaklaştırma aldı, yazında eşin sadece ailenin olmasından rahatsız olmuş, haksız mı? Bu kadar kendi ilişkine müdahale ettirdiğin bir ailen var, adam neyini düzeltsin? Düzelmesi gereken sadece eşin mi?
Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım canım. Cidden işin çok zor. Biz de bazi problemler yasadik lohusalik doneminde. Ben inatla boşanmak istedim. Esim de inatla bosanmak istememisti. Ama benim ailem hic karismamisti olaylara. Bundan sonra dönüşü olmaz gibi. Çok üzüldüm.
Utanarak söylüyorum. 30Sen ve eşin kaç yasindasiniz
İkiniz de çok kolay çekip gidiyorsunuz, bu kadar saçma sebeplerden ev terk edilmez, sadece eşin değil, senin de düzelmen gerekiyor. Oturup sakince konuşun birbirinizden beklentilerini konuşun Gerekirse profesyonel yardım alın.Haklısın yazmamışım, eşim bir anlık tartışma için evi terketti beni bir haftalık bebeğimle bıraktı gitti,gittiğinde arabamızı satmış, intihar etmiş üç gün yoğun bakımda yattı o dönem beni aradı neden yanımda değilsin diye bende daha 15 günlük bebeğimle 10 saatlik yola gittim yanına. Gittiğimde senin gelmenin anlamı yok,sen bebek için burdasın vs dedi. İki gün boyunca sürekli beni eleştirdi, gitsen de olur dedi bende ailemi aradım gittim... Üstünden 6 ay geçti o dönemde hiç çocuğunu umursamadı benim ısrarımla iki kez görmeye geldi. Daha sonra barışmak istedi kabul ettim evimize geldik yine aynı terane, sadece geçmişin kinini güttü ben aylarca yalnız bıraktım herşeye rağmen geldi demedi. Olanlarda senin hiç mi suçun yok diyorum hiç yok diyor... Halbuki sadece biraz anlayışlı olsa hadi beni geçtin daha bir haftalık bebeğini terkedip gitmese yine bir şekilde hallolurdu herşey. Babamda sen şans veriyorsun bu adam seni böyle bırakıp gidiyor sıkıntı yapıyor diye öfkelendi o yüzden almadı... İşler bu noktaya kadar geldi.
Yani olaylar nedir cozemedim ama esimin ailesi beni evimden kovsa esim de beni sikayet edip evden uzaklastirsa bir erkek olarak asla barismazdim. Asla unutamazdim böyle bir seyi. Aileye yansitmamak lazım bazi seyleri. Tabi ortada onemli bir mevzu yoksa. Keske babanız eve almamazlik yapmak yerine oturup adam akıllı konuşsaydı. Bir büyüğün böyle yapması gerekir. Bana boşanırsınız gibi geliyor. Cozulecekse de aile büyüklerinden biri oturup ikinizle de konuşsun. Bu işler konuşmadan olmaz. Bosanmaya da barışmaya da öyle karar verin. Yalnız kalmayın yani.Çıkmazdayım ayrılmak istemiyorum hala bu olanlara rağmen ve bebeğime kıyamıyorum o şuan hiçbirşeyden habersiz herkese gülücükler atıyor...Yarın neden diye soracak incinecek...
Şimdi sorunlar hiç çözülemez şeyler mi, aldatma şiddet vs gibi, yoksa sadece iletişim kopukluğundan mı kaynaklanıyor .Çok zor günler geçiriyorum. Kafam allak bullak. Kocamla öyle büyük sorunlar yaşadık ki son 7 ayda... Doğum yaptım annemin yanıma gelmesini sorun etti lohusalık bunalımı ile baya problem çıkardım sanırım evi terketti gitti, bebeğimiz altı aylıkken geldi çocuğumla vakit geçirmek istiyorum diye geldi aldı bizi. Aldıktan sonra yine sorun yaşadık sen şunu dedin bunu yaptınların ardı arkası kesilmedi, bende hakaret ettim giderim bu defa dönüşü olmaz tek lafıma bakar dedim. Oda gurur yaptı illa ara dedi aradım ailem geldi. Ailem gelince zamanında da 6 aylık bir ayrılık sürecinde bebeğimle beni yalnız bıraktığı için ve üstüne tekrar sorunlar yaşadığımız için sinirlendi ve eve geldiğinde eve almadılar. Beni nasıl evime almazsınız diye babamla kavga etti polisi aradı evime almıyorlar diye ve ben şikayetçi olmak zorunda kaldım böyle şeyler yaşanınca... Uzaklaştırma aldı 3 ay... Ve ben hala düzelir de belki eski günlere döneriz umudundaydım son umudum da suya düştü... Berbat durumdayım, bebeğime yalnız bakacağım, onu baba sevgisinden şefkatinden mahrum büyüteceğim aklıma gelince kahroluyorum... Sonra gün doğmadan neler doğar belki düzelir diyorum. Düzelse de eski günlerdeki gibi olamaz artık sanırım... Çok büyük şeyler yaşandı... Öngöremiyorum hiçbir şeyi.Mahvoldum. Çıkmazdayım. Böyle büyük problemler yaşadık ama atlattık diyen var mı... Ne yapmalı nasıl tekrar ayağa kalkmalı?
6 ay boyunca nerdeydi ne yaptı
çocuktan çok mu önemliymiş o 6 ayda yaptığı da onu bile görmemiş
ayrıca intihar edebilen bir adam yeri gelir size ve bebege de zarar verebilir kendinden vazgecen herkesten vazgecer
çocuğum baba sevgisi olmadan buyumesin diyorsunuz ama evde adı baba olan biri olunca otomatik olarak baba sevgisi de yüklenmiyor bünyeye gerçekten sevecek deger verecek bir adam değil
konuşmak istemiyor bitirmiş herşeyi...İkiniz de çok kolay çekip gidiyorsunuz, bu kadar saçma sebeplerden ev terk edilmez, sadece eşin değil, senin de düzelmen gerekiyor. Oturup sakince konuşun birbirinizden beklentilerini konuşun Gerekirse profesyonel yardım alın.
Bence bir çocuğu babasız bırakma anne olmak kolay degil kadın olmak kolay degil sabır etmen lazım ben okadarda büyük bi sorun görmüyorum şahsen düzelebilir ne sorunlar var o çocuğuna kıyma üvey babanın elinde yada üvey annenin elinde büyümesin bi çocuk anne ve babasıyla mutludur kimse kendi çocuğundan başkasına tahammül edemez annemin ikinci evliliği abim bir önceki eşinden ve bende bu evlendiği babacanın abimle üvey gibi büyümedik aynı öz hatta Özden'de öte ama annem çok zorluklar yaşamış bence o yavruna kıyma bi kötü gidiyor bir iyi gelmezÇok zor günler geçiriyorum. Kafam allak bullak. Kocamla öyle büyük sorunlar yaşadık ki son 7 ayda... Doğum yaptım annemin yanıma gelmesini sorun etti lohusalık bunalımı ile baya problem çıkardım sanırım evi terketti gitti, bebeğimiz altı aylıkken geldi çocuğumla vakit geçirmek istiyorum diye geldi aldı bizi. Aldıktan sonra yine sorun yaşadık sen şunu dedin bunu yaptınların ardı arkası kesilmedi, bende hakaret ettim giderim bu defa dönüşü olmaz tek lafıma bakar dedim. Oda gurur yaptı illa ara dedi aradım ailem geldi. Ailem gelince zamanında da 6 aylık bir ayrılık sürecinde bebeğimle beni yalnız bıraktığı için ve üstüne tekrar sorunlar yaşadığımız için sinirlendi ve eve geldiğinde eve almadılar. Beni nasıl evime almazsınız diye babamla kavga etti polisi aradı evime almıyorlar diye ve ben şikayetçi olmak zorunda kaldım böyle şeyler yaşanınca... Uzaklaştırma aldı 3 ay... Ve ben hala düzelir de belki eski günlere döneriz umudundaydım son umudum da suya düştü... Berbat durumdayım, bebeğime yalnız bakacağım, onu baba sevgisinden şefkatinden mahrum büyüteceğim aklıma gelince kahroluyorum... Sonra gün doğmadan neler doğar belki düzelir diyorum. Düzelse de eski günlerdeki gibi olamaz artık sanırım... Çok büyük şeyler yaşandı... Öngöremiyorum hiçbir şeyi.Mahvoldum. Çıkmazdayım. Böyle büyük problemler yaşadık ama atlattık diyen var mı... Ne yapmalı nasıl tekrar ayağa kalkmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?