- 12 Mart 2017
- 309
- 353
- 53
- 37
- Konu Sahibi nedennicin
Çok zor günler geçiriyorum. Kafam allak bullak. Kocamla öyle büyük sorunlar yaşadık ki son 7 ayda... Doğum yaptım annemin yanıma gelmesini sorun etti lohusalık bunalımı ile baya problem çıkardım sanırım evi terketti gitti, bebeğimiz altı aylıkken geldi çocuğumla vakit geçirmek istiyorum diye geldi aldı bizi. Aldıktan sonra yine sorun yaşadık sen şunu dedin bunu yaptınların ardı arkası kesilmedi, bende hakaret ettim giderim bu defa dönüşü olmaz tek lafıma bakar dedim. Oda gurur yaptı illa ara dedi aradım ailem geldi. Ailem gelince zamanında da 6 aylık bir ayrılık sürecinde bebeğimle beni yalnız bıraktığı için ve üstüne tekrar sorunlar yaşadığımız için sinirlendi ve eve geldiğinde eve almadılar. Beni nasıl evime almazsınız diye babamla kavga etti polisi aradı evime almıyorlar diye ve ben şikayetçi olmak zorunda kaldım böyle şeyler yaşanınca... Uzaklaştırma aldı 3 ay... Ve ben hala düzelir de belki eski günlere döneriz umudundaydım son umudum da suya düştü... Berbat durumdayım, bebeğime yalnız bakacağım, onu baba sevgisinden şefkatinden mahrum büyüteceğim aklıma gelince kahroluyorum... Sonra gün doğmadan neler doğar belki düzelir diyorum. Düzelse de eski günlerdeki gibi olamaz artık sanırım... Çok büyük şeyler yaşandı... Öngöremiyorum hiçbir şeyi.Mahvoldum. Çıkmazdayım. Böyle büyük problemler yaşadık ama atlattık diyen var mı... Ne yapmalı nasıl tekrar ayağa kalkmalı?