- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
kızlar merhaba konu en yakın arkadaşımla alakalı şimdi bana sanane diyeceksiniz ama arkadaşıma kıyamadığım ve yardımcı olmak için uğraşıyorum. Tabi bunun için fikir almam lazımdı. Konuya gelecek olursam 3 yakın arkadaşız üniversiteden beri arkadaşım 25 yaşında ve uzun zamandır birisiyle görüşüyordu. 2 senedir evlenme istediği ailesine belirtmesine ve damadın ailesi gidip gelmesine rağmen kızın ailesi kabul etmedi. Arkadaşım 1 yıldır sürekli odasında yaşıyor ve evdekilerle ne yazikki küsler bu konu yüzünden. Aile damadın kıza büyü yaptırdığını vs düşünüyor . Kızın annesi beraber olduklarını bu yüzden kızın vazgeçemediğini vs düşünüyor. Kız babasına artık kendi yoluma bakacağım dedi babasıda sen bilirsin demiş . Bunlarda 5 ay önce nikah işlemlerini hallettiler fakat gün almamışlardı . En son olaylardan sonra damat gidip pazartesi gününe nikah tarihi almış . Arkadaşım bize haber verdi davet etti ve diğer arkadaşımla nikah şahidi olmamızı istedi bizde haliyle kabul ettik. Nikah iki aileden gizli gerçekleşecek . Sizce nikahtan sonra kızın ailesine nasıl haber vermek gerekir kızlar arkadaşım fikir istiyor ama ben çok kararsızım açıkcası ne demek ne yapmak gerekir