ne yapim??

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
slm kizlar..ben suan 9 haftalik hamisim 7 haftalikken doktora gittigimizde sormustuk ucaga binebilirmiyim diye oda dediki...siz bilirsiniz ama sakincali bebek icin hic iyi olmaz basinc onu etkiler düsük bile olabilir dedi...tabi ben tatilde trye gitmeyi cok istedigimden esime arattirdim sordurdumbi defa daha..oda demiski dur bi hesaplayim o zaman 13 haftalik oluyo bisiy olmaz tehlike kalmiyo:uhm:aceba basindan salmak icinmi dedi cünkü ilk seferinde tehlikeli demisti...bi arkadasim var önceden o doktorun yaninda calismis dioki senin doktor herseyi abartiyoCADIARZUkafam karisti biletleri almistim parasinida ödedim..ne yapim simdi sizce bilgisi olan varmi???

slm kizlar..ben suan 9 haftalik hamisim 7 haftalikken doktora gittigimizde sormustuk ucaga binebilirmiyim diye oda dediki...siz bilirsiniz ama sakincali bebek icin hic iyi olmaz basinc onu etkiler düsük bile olabilir dedi...tabi ben tatilde trye gitmeyi cok istedigimden esime arattirdim sordurdumbi defa daha..oda demiski dur bi hesaplayim o zaman 13 haftalik oluyo bisiy olmaz tehlike kalmiyo:uhm:aceba basindan salmak icinmi dedi cünkü ilk seferinde tehlikeli demisti...bi arkadasim var önceden o doktorun yaninda calismis dioki senin doktor herseyi abartiyoCADIARZUkafam karisti biletleri almistim parasinida ödedim..ne yapim simdi sizce bilgisi olan varmi???

slm arkadasım hiç korkma dıyecegım ama dr.sakıncalı bır durum gormusturkı..oyle demiştır...bende 2 aylıkkken aktarmalı yolculuk yaptım ama cok sukur bı sorun olmadı canım buarada hayırlı olsun allah tamamını erdırsın

canım normal şartlar altında hiç bir sakıncası yok, ben de hamileyken uçağa bindim 2 kere ama acaba sana özel sakıncalı bir durum mu gördü doktorun yoksa çok pimpirikli bir dr. oldugundan mı söyledi? bence baska bir dr.a gidip görüş alırsan daha iyi olur.

saolun kizlar ilgilendiniz...esim orda calisan baska doktorlara sormus telden..13 haftada bi problem kalmaz demis...hamileligim gayet normal suan riskli hicbirsey yok..doktor aslinda istersen gidersin ama bisiy olursa piskolojik acidan yipranirsin deyince etkilendim korktum..sonuc size kalmis ama ben tasiye etmem dedi sanirim sorun oldugundan degilde ucaktaka basinc cok oldugundan dedi

doktorun sorsaydin keske sakincali bir durum mu görüyosunuz diye
cünkü bende 17.haftamda 3 saatlik ucak seyahati yaptim 22 de de geri döndüm...
doktorum hicbir sakincasinin olmadigini söyledi....
belki ilk trimesterda oldugun zaman sorudugun icin öyle demistir doktorun...
bende gitmeden önce yine sor kesin cevap al

bisey daha var ekleyeyim 17.haftada bebegimin hareketlerini ben günde 1 kez hissederken oda cok yavas vuruslarla, ucaga bindigim 3 saat hic durmadan tepinmisti
demekki basinctan bizim etkilendigimiz gibi bebeklerde etkileniyo

Son düzenleme:
haklisin canim...heycandan unutuyorum bütün ayrintilari doktora sormayi:)izin tarihinden önce bir daha gitcem kesin olarak sorcam bakalim ne diycek...

canim bende senin gibi 9 haftalikken tr ye uctum ve 12. haftamda dondüm 3 ayim dolmamisti bile ama benim dr´um hicbi sakincasi yok düsük olucaksa yolda yürürkende olur dedi ,eger kanama gibi sikayetlerin yani dusuk tehliken yoksa bence bisey olmaz bazi dr ler herseyi abartiyo

saol canim fikrin icin haklisin abartiyolar cok...ama iste icime kurt düsürdü pi doktrr:roflol:

benım doktorumda bınme demıstı ama dusuk rıskım wardı normal hamılelık olsa gıt dıcem ama su an gıdemezsın dedı. bence ıyıce bı arastır ama normalde gebelıgın bence bı sakıncası yoktur.

X