Ne yapilmali?

sercenin_gozyasi

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
4.980
5.013
773
37
Antalya
Merhaba kk'nin her biri özel ve güzel kadinlari,

Milli eğitime bağli bir okulda ücretli öğretmen olarak çalişiyorum okullarin kapanmasina belli bir süre kaldi.
Okulumuzun güvenlik görevlisi de bir kadindi kendisini severim işini düzgün yapmaya çalişan ekmeğinin peşinde bir insandi.

Sorun biraz uzun güvenlik kulubesinde servis şöförleri ile güvenlik görevlisi oturuyor önce güvenlik görevlisi hem onlarin varligindan hem de sigara icmelerinden rahatsiz olduğu için mûdür beye şikayet ediyor .Müdür bey bu konuda tek yaptiği şey ise artik orda sigara içilmeyecek diye haber yollatmasi olmuş.Zaman ilerledikçe servis şöförlerinden en göze batmaya çalişani adi Ekrem olsun.Ekrem orda kari kiz muhabbetleri açiyor nahoş konuşmalar çeviriyor ortami batiriyor ve ordaki kizimiz durumdan daha fazlasiyla rahatsiz oldugu icin tekrar müdür beye şikayet ediyor.Bu sefer müdür beyin çözümü ise "çikişini ver "oluyor ve kizimiz işten çikiyor.

Bitti mi hayir olaylar bunlarla sınırlı değil siz evlatlarinizi emanet ettiginiz bu ekrem servis şöförümüz çocuklara "bahçede 70lik raki açalim","staj yerlerinizi ben ayarlarim ben adalet bakanliğinda makam şöförlüğü yaptim,milletvekillerine şöförlük yaptim torpil yaparim"diyerek bağlanti kurma çabasina giriyor.
Öğretmenler o kulubeye giderlerse bahçeye davet ediyor yine bağlanti kurma çabasina giriyor.En son bir öğrencimle iletişime geçmiş yine staj için torpil yaptirma mevzusu konusu hakkinda ve muhabbette kendi resmini, sofra resimlerini yollamiş bahçesine çağirmiş.Serviste çocuklari götürürkende bahçeye davetleri ve raki eşliģinde sohbet etme teklifleri de devam ediyormuş bana bunlari öğrencilerim anlatti.

Şimdi servis şöförü ekrem oradaki şirketin sahibi ile akraba, şirket sahibi de okul müdürü ile akraba dolayisiyla ortada hepsinin birbirini kollama durumu var ve müdür beyin emeklilik için okul dönemi gelecek dönem başi kendisi görev teslim yapacak.

Olan biten durumlardan son derece rahatsizlik duyuyorum vicdanen rahat değilim işten çikan hemcinsim adina son derece üzgünüm ama dersine girdiģim öğrencilerim için de son derece kaygiliyim başlarina bir şey gelmesini istemiyorum ve işimi de kaybetmek istemiyorum son iki ay kalsa da devam etmek istiyorum size soruyorum ne yapmali?

Bunları ispatlaman zor gibi görünüyor..başka rahatsız olanlar varmı bu durumdan...belkide kız önce bu konuşmalara taviz vermiş, sonrada şikayetçi olmuş olabilir..

çocuklardan ekran görüntülerini alarak isimsiz olarak meb e şikayette bulun

Bazi olaylari cu
Bunları ispatlaman zor gibi görünüyor..başka rahatsız olanlar varmı bu durumdan...belkide kız önce bu konuşmalara taviz vermiş, sonrada şikayetçi olmuş olabilir..
En baştan beri kiz bana rahatsizligini soyledi ve zaman kaybetmedrn sikayetlerini yapmis muhtemelen isini kaybetmemek icin sabretti bosanmis bir anne kendisi ama boyle sapiklar hala calismaya devam ediyor ..

Bazi olaylari cu

En baştan beri kiz bana rahatsizligini soyledi ve zaman kaybetmedrn sikayetlerini yapmis muhtemelen isini kaybetmemek icin sabretti bosanmis bir anne kendisi ama boyle sapiklar hala calismaya devam ediyor ..
İsimsiz şikayetler alınmıyor benim bildiğim. Çünkü yapılan bir iftirada olabilir, şikayet edilenin manevi tazminat hakkı da oluyor. sadece medya el atınca daha fazla ilgi gösteriyorlar.

Bu güzel bir fikir elimizde ss olacak bir tane ve ses kaydi dusunuyoruz meb isimsiz sikayet kabul ediyorsa tabiki yaparim
ses kaydı geçerli olur mu bilmiyorum ama isimsizden kastım dilekçe yazın ek olcak ekleyin isim yazmayın kim olduğunu ne bilecekler

Bu güzel bir fikir elimizde ss olacak bir tane ve ses kaydi dusunuyoruz meb isimsiz sikayet kabul ediyorsa tabiki yaparim
Işte böyle şeyler duyup okudukça lanet ediyorum Bu adalet mi şimdi ya.

Nasıl yapılır bilmiyorum ama aklıma en etkili yöntem olarak basın geldi.
Ses ve görüntüler varsa basına vermeyi deneseniz? Whatsapp ihbar hatları var tv haberlerinin. Bakanlığa şikayette bulunsanız aylarca beklersiniz belki ama basında bi haber olsa iste o zaman bakanlik mecbur müdahale edecek..

Allah kahretsin bu zihniyetteki mahlukları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…