• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum.. Gitmek mi kalmak mı ? Acı çekiyorum yardım :( ?

Neysahya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
32
4
1
Biriyle tanıştım daha cok yenı ama baglandm seviyorum. Sorun şu ki onun aklı hala eski sevgilisinde galiba unuttum filan diyo ama darbeli bir şekilde bitmiş ve elinden çok kız geçmiş bunun o acıyla.. Yani bana karşı bıseyler hıssedıo bunu bellı de edıyo ama o kızı hala unutamamıs gibi!!!
Bana gelince havalı güzel bir kızım yani ciddi anlamda. Beğenmiyeceği birisi değilim yani.. kendımı cok yıpratıyorum szce onu kndme nasıl baglayablırım?
Ne yapmam Lazım üstüne mi düşiyim ilgimi belli mi ediim yksa soğuk mu oliyim bilemiyorum!!!
Yakınlaşma yaşadık belki unuttururum diye elimi tutcak gibi oldu o gün. Sonra dediki onu aldatmış gibi hissediyorum. Bugün çemkirdim git istemiyorum bitti dedim şaka mı yapıyosun diyo bırakmadı sarıldı tamam gitme dedi. Yanyanayken çok iyiyiz ama eve gelince tık yok.
Saatlerce girmez whatsapa ben yazınca anında aktif oluyor. Ne yapmaya Çalışıyor anlamıyorum artık 2 yıllık ilişkiymiş 3 ay önce bitmiş. İlgi mi gösteriyim yksa soğuk mu oliyim bilemiyorum!! .
Kıskanıyor beni whatsapta gece o saatte kimle konuşuyosun diyo ama bazen hareketlerini çözemiyorum..
Facebookta ben bunu denedim baktım her kıza atılıyor mu diye ama avıma düşmedi hemen söyledi kim bu diye 3 gün sonra kendisi bana aynı şeyi yaptı Bi fake adresle sizi tanıyorum tanışalım filan falan yani oda beni denedi. Neden uğraşsın ki ?
Kulaklarına seni seviyorum dedim diyoki öyle deme senin üzülmeni istemiyorum gidicem kolumu tutmuş bırakmıyor.
Şu an ilişki istemiyorum ama ilerde ne olur bilmem diyo.
Artık mesaj atmama kararı aldım. Mutlu olsun diye ona hediyeler aldım. Ya benim ruhum?
Ya benim duygularım?
Seni üzcek bişe yapmadım ben diyo bide..
Bu arada Oğlak Burcu.

Son düzenleme:
Sanki cinselikle adamı kullanan sensin gibi, o değil.

Kendime bağlayayım diye yapmadığın kalmamış. Hani karakterinle, o Merve Boloğur güzelliğinle, asil duruşunla bağlasaydın keşke... Şimdi böyle acabalar olmazdı aklında

Neyse ben bilemedim, git kal diyemeyeceğim.

Sanki cinselikle adamı kullanan sensin gibi, o değil.

Kendime bağlayayım diye yapmadığın kalmamış. Hani karakterinle, o Merve Boloğur güzelliğinle, asil duruşunla bağlasaydın keşke... Şimdi böyle acabalar olmazdı aklında

Neyse ben bilemedim, git kal diyemeyeceğim.
Hayır o istedi ben değil.

13 14 sanmistim.
Cok cocukca hareketler ediyorsunuz, facebookta seni denemek icin erkek arkadasindan mesaj atmasi bile igrencken senin nasil hosuna gidiyor?
35 yasinda birine vermis ne demek?
Yazini, tavrini hic begenmedim..

bence aranızda bişeyler olmaya baslamıs zaten ama adam sankı bıraz daha cekımser bence sende oyle yapmalısın daha cekımser dur o yazmasa yazma aramazsa arrama kendı baglıcam dıyede bosuna kendını kullandırtma bence.taktık kacan kovalanır olmalı bence sızde

Hayır o istedi ben değil.
Senin yazdığını alıntılıyorum;

"Buda o ara Bi kızla tanışmış takılmış kızla eski sevgiliside aldattığını sanmış bunu.
Şu aralar hazır değilim ilerde ne olur bilmem ama şuan değilim diyo bana.
Gelelim bize buluşma gerçekleşti, normalde Çekingen bi kızım ama ona aşırı aşık oldum ( bişeyler yaşadık ileri değil ama bana bağlansın diye belki unuttururum diye )
"

Ne diyeyim, pişman olacağınız şeyler yapmayın.

13 14 sanmistim.
Cok cocukca hareketler ediyorsunuz, facebookta seni denemek icin erkek arkadasindan mesaj atmasi bile igrencken senin nasil hosuna gidiyor?
35 yasinda birine vermis ne demek?
Yazini, tavrini hic begenmedim..
Kendi anlattığını diyorum ben onun dilinden. Detay bilin diye yazdım.

Senin yazdığını alıntılıyorum;

"Buda o ara Bi kızla tanışmış takılmış kızla eski sevgiliside aldattığını sanmış bunu.
Gelelim bize buluşma gerçekleşti, normalde Çekingen bi kızım ama ona aşırı aşık oldum ( bişeyler yaşadık ileri değil ama bana bağlansın diye belki unuttururum diye )
"

Ne diyeyim, pişman olacağınız şeyler yapmayın.
Canım o istedi gerçekten yani Ateşle barut işte

dans kursuna gitmek istemiş kız bu göndermemiş mi? anası mı babası mı sıfatı neymiş ben orayı pek anlayamadım..
eski sevgilisinin bekaretinden size neymişde anlatmış bunu bunu da anlamadım..
sizinle yaşadıklarınıda yeni sevgilisine anlatır ilerde bana hiç güven verici bir tip gibi gelmedi..

size gelince bekaretimi alacak nasıl bir tabir ya.. al gülüm ver gülüm gibi olmuş....oraya kadar herşey normal ki ( size bağlanır belki diye) o ince noktada anormalleşiyor mu durum?

Birisi var benimle ilgileniyor bende aşık oldum galiba..
Neyse bu senle iyi vakit geçiriyoruz iyi anlaşıyoruz demeye başladı. Normalde benden 13 ay küçük ben sorun ettim o bağırdı bana saçmalama ben büyüğüm senden diye. Yani sorun etmiyor. Kendisi Oğlak Burcu ve ülkücü Bi çocuk.
Neyse geçmiş ilişkilerinden bahsetti 2 yıllık ilişkisi 3 ay önce bitmiş. Sebebi kız dans kursuna gitmek istemiş bu istememiş araları bozulmuş. Daha sonra kız 35 yaşındaki Bi adamla tanışmış orda bekâretini vermiş. Sonra tekrar buna gelmiş bu istememiş kovmuş kızı. (Gözleri azcık doldu)
Buda o ara Bi kızla tanışmış takılmış kızla eski sevgiliside aldattığını sanmış bunu.
Gözlerime bakışı, beni Koruması kollaması facebookta denemesi (Arkadaşı mesaj Attı bana senden hoşlanıyorum tanışalımmı diye ) bende buna yolladım ekran görüntüsünü belliki beni denemek için yapılmış bişe bocaladı yani..
Neyse çocuğu çözemiyorum gidicem bırak diyorum gitme diye sarıldı bana sonra yanaklarımı sevdi filan bana bunu yapma diyorum gözlerime bakıyo.. Elimi tutmaya çalıştı şaşırdım sonra çekti..
(Sadece cinsellik mi diyorum bana öyle bişe değil diyo sen beni anlamıyosun diyo ) ( bu arada biz beraberken o anlamda kendini kaybetti bi ara bekâreti alcak sandım korktum sonra Güldü :) özür dilerim her şeyi anlatmam Lazım ki bana yardım edin ) sonra gitcektim bırakmadı..
Bu arada Merve Boluğura benzetirler beni yani etrafımda çok kişi var ama ben ona aşık oldum onu seviyorum..(detay bilin diye yazdım )
Hareketlerini çözemiyorum whatsapa saatlerce girmez ben yazınca hemen aktif. Whatsap Grupta bi erkek bana yazınca o hemen özel mesaj atıyo bana. Bazen hiç mesaj atmaz.
Anlamıyorum..
Sırf mutlu etmek için sürpriz Yaptım hediye aldım ona çok istediği bişeyi.
Sizce evi kullanıyor mu yoksa boşlukta mı ?
Kulaklarına seni seviyorum dedim öyle deme senin üzülmeni istemiyorum diyo..
Daha ne yapmalıyım ?
Kendimi geri mi Çekmeliyim ?
Diyoki al telefonuma bak senden başka kızla konuşmuyorum diyo.
Kıskandırsam mı yoksa bana aşık olup olmadığı hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlıycam.. Çekip gitsem mi ?

Ohoooooov, cCc Otisabi Reyiz cCc. Bak sen şu ülkücü abimize, dans kursuna gidecek diye yıllık sevgiliyi bırak arkasından gözyaşı dök( ya da dökme bıyıkların ıslanmasın); amaaaa bu kızımızı öp kokla sonra "sini siviyirim dimi bini"

Bi de anlamadım kuzum "kıskandırsam mı" ne? Yani adam ksıkanınca update mi olacak? Malzemesi belli.
Bi de "telefonuma bak senden başka kızla konuşmuyorum" e madem seni sevdiğinden emin değil neden hesap veriyor? Aklınca güvenini kazanacak sonra aman sabahlar olmasın.

Çekip git kızım. Yaşını bilmiyorum olur böle hatalar oraya girmiyorum hepimiz genç insanlarız. Ama çek git adam adam değil.

çocuk çok bariz eski sevgilisine aşık hala.. kabul etse de etmese de.. seni sevmeye çalışmış ama olmamış.. bence üzerine gitme.. daha sarpasarar..

Seni seviyorum deme üzülürsün ne demek önce bunu düşün hiç kendinden emin görmedim onca sey yasa sonra üzülürsün?

Back