Tatlim ztn ole bir bagirma yok benim kizdigimda bu işte az bir buket yapma kızım diyim duvara vuruyor diyorumya ben annesiz büyüdüm kızıma kiyamiyorum ama bazen yüksek bi tonla uyarıyorum hemen sıkıntı oluyor istemiyorum simarik olsunEvet sınırlarını bilmeli elbette. Büyük harflerle değil, onun boy hizasına inmiş annesinin açıklamalarıyla öğrenmeli.
Ahhhh ah bu aklımla çocuklarım küçük olmalıydı. Ne hatalar yapmışım onları yetiştirirken şimdilerde anladım.
K. Validen de bağırmıştır çocuklarına zamanında ama çok sonra anlamıştır hiç işe yaramadığını üstelik kişisel gelişimine
zarar verdiğini. Bu nedenle dayanamaz çocukların azarlanmasına. Torunu olması içini sızlatır ama eminim azar işiten
her çocuk için tepki gösterir.
Neyse canım biz geçtik o yollardan şimdi sıra sizde. Allah bağışlasın.
Esim
Esimde bıktı artik diyor artık dayanamıyorum ilk evlendigimizde Odamıza giriyordu ustumuzu ortuyirdu esimde birgün bir bağırdı yeter y evliyim ben dedi ne işin var gece odada dedi sonra Ongun agladi surat asti
Cnm vallahi ya çamaşır asiyom sabah kalkıyor yok çamaşır almış kendi evinin oraya aşmış diom anne nie aldın dioki güneş birazdan burya geçer ya sen bnm camasirimi nie alion ben oraya asmisim demi ya çok degisik çok belki diyenleriniz olur kadin iyilik yapiyor alakası yok o ole yaptıkça üstünlük kuruyor hissediyorum kendimi eksik hissetmeye başladım artık ya gercekten diyorum ben beceremiom mu aceba ki cocuklugumdan beri ev işi yparim
T
Tatlim ztn ole bir bagirma yok benim kizdigimda bu işte az bir buket yapma kızım diyim duvara vuruyor diyorumya ben annesiz büyüdüm kızıma kiyamiyorum ama bazen yüksek bi tonla uyarıyorum hemen sıkıntı oluyor istemiyorum simarik olsun
Çok dedim canım çok nolmus diyo bi çocukla ugrasmak zormu geliyor diyo bnm kızım iki çocuğa birden bakıyor diyorsizin yanınızda çocukla ilgili bir şey derse eğer, sizde çok şımardı bu ama başa gelemicem sonra ben uğraşıyorum diyebilirsin anlar mı ki?
yol yakınken evleri ayırın.çocuk yetiştirrken anne babanın bile zıt olmaması gerekirken sizde birde kv var.28 aylık 2 buçuk yasinda
anlatılmaz yasanırrr canımm..yasaman gerekk..benım esımm 6 erkek kardeş maşallah :))çevremde gorduklerımden bılıyorummniye ki ? neler bekliyor beni :) merak ettim
Demek ki anne anne değil ki oğul bile çok fazla kafaya takmıyor, sen de canını sıkma, oğulları kendilerine soğuk zaten, bir de seni kendilerinden uzaklaştırmak istemezler, kendileri kaybederler...Eşime birsey demiyoki ztn eşim gitmez bile onlara ben gidyorum ozmn da bana surat asar
Kadın DayanışmasıIyiki burda sizin fikirlerinizi almışım kendime güvenim geldi çok sağolun kızlar