Ne yapicagimi gerçekten bilmiyorum:(((

T
Tatlim ztn ole bir bagirma yok benim kizdigimda bu işte az bir buket yapma kızım diyim duvara vuruyor diyorumya ben annesiz büyüdüm kızıma kiyamiyorum ama bazen yüksek bi tonla uyarıyorum hemen sıkıntı oluyor istemiyorum simarik olsun

Esim

Esimde bıktı artik diyor artık dayanamıyorum ilk evlendigimizde Odamıza giriyordu ustumuzu ortuyirdu esimde birgün bir bağırdı yeter y evliyim ben dedi ne işin var gece odada dedi sonra Ongun agladi surat asti

yok daha neler demek istiyorum.

bu tamamiyle hakimiyet kurma senin otoriteni tanımıyor, iyilik göstergesi falan değil otoriteni tanıt.. o bu hareketleri yaparak seni bastırma çabası var sanki benim dediğim olacak der gibi

sizin yanınızda çocukla ilgili bir şey derse eğer, sizde çok şımardı bu ama başa gelemicem sonra ben uğraşıyorum diyebilirsin anlar mı ki?

sizin yanınızda çocukla ilgili bir şey derse eğer, sizde çok şımardı bu ama başa gelemicem sonra ben uğraşıyorum diyebilirsin anlar mı ki?
Çok dedim canım çok nolmus diyo bi çocukla ugrasmak zormu geliyor diyo bnm kızım iki çocuğa birden bakıyor diyor

uygun bir dille kırmadan uyarın o zaman eşinizde arkanızda sonuçta kırılmaz bence kırılsa da çok dayanamaz zaten barışır. ve yaptığı tamamiyle benim dediğim olsun buranın hanımı benim gibi biraz kaba oldu özür dilerim ama tam açıklaması bu bence

eşiniz zaten annesine gereken cevabı veriyormus,
maddi kosullarınız duzelene kadar yerinzde olsam kv ne derse desin, duymaz umursamazdım.
istedigi kadar duvara vursun, hic umursamayın, isinize devam edin,
ust kattan biri matkap vb bir alet calıstırınca "aman ses geldi, hemen susayım " demiyorsunuz ya, hah işte kv.nin soylenmelerini de oyle gorun bence.
gunesin yonu mu degismis, bırakın camasırlarla oyalansın, sonra yine bildiginiz gibi yaparsınız. esyalarınıza zarar vermedigi surece yerinizde olsam hic mudahale etmezdim.
siz umursamadıkca o delirecek ama napalım, kalp kırmadan aklıma gelen en mantıklı cozum bu.

eşinize de soyleyin evli ciftlerin yatakodasına girip battaniye orten anne oyle bagırıp cagırmayla duzelmez, yapmak istediklerini baska yerden daha siddetli bir sekilde gosterir, o yuzden annesinin ruh saglıgı ile ilgilensin, bir doktora gotursun, cunku kadın gercekten saglıklı degil...

Ne kırılması ya düzgün cümlelerle anlatın.Hatta şakayla karışık anlatabilirsiniz anne bak artık alınıyorum hee sürekli sorgudayım diye..çocugunuzla ilgili net olun ona zaten karışamaz yani eğitimine...sevsinlerde şimartmasın bu nene dedeler..sizde ezik olmayin gidip küfretmeyeceksiniz insanlar konuşa konuşa meselesi
Size güveniyoruzz

bence konusurken esınde olsun yanında.esın senın haklılıgını bı kez daha gorsun.bu senın ıcın artı puan.aynı seylerı bende yasadım malesef tek cocuk benım esımde.tasındık bı cok sey degıstı ama yınede huylu huyundan vazgecmıyo canımm malesef.hala cok bunaltıyo huzurumuz kacıyo.bende yakın bı zamanda alıp karsıma konusacagım esımde olacak yanımda.

Eşime birsey demiyoki ztn eşim gitmez bile onlara ben gidyorum ozmn da bana surat asar
Demek ki anne anne değil ki oğul bile çok fazla kafaya takmıyor, sen de canını sıkma, oğulları kendilerine soğuk zaten, bir de seni kendilerinden uzaklaştırmak istemezler, kendileri kaybederler...

Iyiki burda sizin fikirlerinizi almışım kendime güvenim geldi çok sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…