Ne yapicagimi gerçekten bilmiyorum:(((

Cnm vallahi ya çamaşır asiyom sabah kalkıyor yok çamaşır almış kendi evinin oraya aşmış diom anne nie aldın dioki güneş birazdan burya geçer ya sen bnm camasirimi nie alion ben oraya asmisim demi ya çok degisik çok

Kayınvaliden böyle her şeyin en iyisini ben bilirim cinsinden.
Senin yaptığına kanaat edemez.
Eşin de aynı fikirdeymis. Ya tavrını koyacaksin ta da taşınacaksın. Başka yolu yok. Allah yardımcın olsun.

Kayınvaliden böyle her şeyin en iyisini ben bilirim cinsinden.
Senin yaptığına kanaat edemez.
Eşin de aynı fikirdeymis. Ya tavrını koyacaksin ta da taşınacaksın. Başka yolu yok. Allah yardımcın olsun.
Suan tasinamam tasinirsak maddi açıdan çok sıkıntı cekeriz buda evliliğin yansir ama dediğiniz gibi az az tavrimi koymalıyız bıktım artik hergün aglamktan

Suan tasinamam tasinirsak maddi açıdan çok sıkıntı cekeriz buda evliliğin yansir ama dediğiniz gibi az az tavrimi koymalıyız bıktım artik hergün aglamktan

Canım bu aglanacak bi durum değil.
Yapacaksın iki tane kahve "anne konuşmak istiyorum" diyeceksin.
Rahatsız olduğun ne varsa söyleyeceksin. :))))

Canım bu aglanacak bi durum değil.
Yapacaksın iki tane kahve "anne konuşmak istiyorum" diyeceksin.
Rahatsız olduğun ne varsa söyleyeceksin. :))))
Cnm işte öyle birisi değil yapıyorum kahvesini karşılıklı iciyoruz görünüşte sıkıntı yok ona göre ama bana göre var desem küser biliyorum e kızım herhafta başı onu görmek istiyor kavga etsek hangi yüzle gitcem evine dipdibe yiz bi duvar var aramizda

Eşim ztn diyo ver cevabını sussun diyo yada bırak gidip ben konusayim diyor ama işte ben yok kırılır diyorum ama artık çok bunaldim hergün boğulma oluyorum kızında geçen öyle dedi çocuğuna bagirma diye o cevabını verdi o benim cocugum sen krisma dedi ben desem küser evlerimize dipdibe ole olmsa hergün yüzyüze bakmasak daha kolay
Eşin senden taraf işte, ne güzel, arkasına sığın, sein karışmana gerek yok, ana-oğul halletsinler konuyu..

Slm kızlar ben foruma yeni katildim benim derdim kayinvalidem ben evin tek ogluyla evliyim aslında kV iyi bi insan ama herseye karışıyor herseye yanyana oturuyoz kızım a bgirdigimda hemen duvara vuruyor bagirma eşim işten geldimi yemeğini verdinmi üstünü giydirdinmi bunlar gibi bir sürü şey artık gerçekten yoruldum saygısızlık olmasın diye cvp vermiyorum ama ben tukeniyorum artık sizce ben nasıl bir yol izliyeyim
Bazen çok susmak iyi değildir bazen sesin çıkacak ki o da biraz konuşmalarına dikkat edecek kaynanamla kaynatam yanımda 2 ay kaldı eşime eski istediği kızları kahvaltı sofrasında sürekli söylüyorlardı hepsini ezberledim en sonunda onlardan birini alaydınız da bir hafta kalıp giderdiniz evinize dedim herkes ben değil dedim sinirlendim sonra çıt yok

Evin tek ogluysa bütün yük onda oluyor anası gelinini hiç begenmiyor hep on planda olmak istiyor daha birsuru şey son olarak tam belli etmesede erkek torun istenilio
benimki tek degilde büyük oglan :) bizim iki kizimiz var ücüncüyü düsünmüyorum ama ALLAH bilir tabi
onuda kaynim yapsin :KK66: gerci bizde illede oglan illede soyumuz yürüsün diye bir problem de yok. padisah soyundan gelmiyoruz nede olsa :KK66: esimin kaynimin dügünüyle ilgili hayalleri var ama sorun etmiyorum kaynimi kardesim gibi severim bir farki yok benim icin. birde kV genc yasta dul kalmis. bakalim elimizden geleni yapariz INSALLAH

benimki tek degilde büyük oglan :) bizim iki kizimiz var ücüncüyü düsünmüyorum ama ALLAH bilir tabi
onuda kaynim yapsin :KK66: gerci bizde illede oglan illede soyumuz yürüsün diye bir problem de yok. padisah soyundan gelmiyoruz nede olsa :KK66: esimin kaynimin dügünüyle ilgili hayalleri var ama sorun etmiyorum kaynimi kardesim gibi severim bir farki yok benim icin. birde kV genc yasta dul kalmis. bakalim elimizden geleni yapariz INSALLAH
Erkek istediklerini ztn dile getirmezlerki ama isterler

Cnm işte öyle birisi değil yapıyorum kahvesini karşılıklı iciyoruz görünüşte sıkıntı yok ona göre ama bana göre var desem küser biliyorum e kızım herhafta başı onu görmek istiyor kavga etsek hangi yüzle gitcem evine dipdibe yiz bi duvar var aramizda

Bilemedim canım öyle kabul edeceksin o zaman

Slm kızlar ben foruma yeni katildim benim derdim kayinvalidem ben evin tek ogluyla evliyim aslında kV iyi bi insan ama herseye karışıyor herseye yanyana oturuyoz kızım a bgirdigimda hemen duvara vuruyor bagirma eşim işten geldimi yemeğini verdinmi üstünü giydirdinmi bunlar gibi bir sürü şey artık gerçekten yoruldum saygısızlık olmasın diye cvp vermiyorum ama ben tukeniyorum artık sizce ben nasıl bir yol izliyeyim
evler arasında mesafe olmalı.herseyden öte cocugunuzla ilişkınıze karışması sızden farklı davranması çok kötü.çocuğunuz ilerde kişilik sorunları yasayabilir.kesinlikle eviniz uzak olmalı

evler arasında mesafe olmalı.herseyden öte cocugunuzla ilişkınıze karışması sızden farklı davranması çok kötü.çocuğunuz ilerde kişilik sorunları yasayabilir.kesinlikle eviniz uzak olmalı
Ztn cocugum beni dinlemioki simartikca simarttilar o da ayrı bi sorun öf of

Bazen çok susmak iyi değildir bazen sesin çıkacak ki o da biraz konuşmalarına dikkat edecek kaynanamla kaynatam yanımda 2 ay kaldı eşime eski istediği kızları kahvaltı sofrasında sürekli söylüyorlardı hepsini ezberledim en sonunda onlardan birini alaydınız da bir hafta kalıp giderdiniz evinize dedim herkes ben değil dedim sinirlendim sonra çıt yok

Bende de var bu modelden :)))

Cnm ben kizimin her istediğini alirim ama her istediğini gece park ister gotururuz okadar çok severiz ama ben yapma dedigimde yapmamayida bilcek yoksa olmaz
Evet sınırlarını bilmeli elbette. Büyük harflerle değil, onun boy hizasına inmiş annesinin açıklamalarıyla öğrenmeli.
Ahhhh ah bu aklımla çocuklarım küçük olmalıydı. Ne hatalar yapmışım onları yetiştirirken şimdilerde anladım.
K. Validen de bağırmıştır çocuklarına zamanında ama çok sonra anlamıştır hiç işe yaramadığını üstelik kişisel gelişimine
zarar verdiğini. Bu nedenle dayanamaz çocukların azarlanmasına. Torunu olması içini sızlatır ama eminim azar işiten
her çocuk için tepki gösterir.
Neyse canım biz geçtik o yollardan şimdi sıra sizde. Allah bağışlasın.

X