Ne yapicagimi gerçekten bilmiyorum:(((

bukettimm

ikinci meleğim i bekliyorumm
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
490
327
35
Slm kızlar ben foruma yeni katildim benim derdim kayinvalidem ben evin tek ogluyla evliyim aslında kV iyi bi insan ama herseye karışıyor herseye yanyana oturuyoz kızım a bgirdigimda hemen duvara vuruyor bagirma eşim işten geldimi yemeğini verdinmi üstünü giydirdinmi bunlar gibi bir sürü şey artık gerçekten yoruldum saygısızlık olmasın diye cvp vermiyorum ama ben tukeniyorum artık sizce ben nasıl bir yol izliyeyim

içinize atmayın açık açık söyleyin bilsin ölüm yokya ucunda??

saygisizlik olmasin diye birsey yok, hic susma cevabini esirgeme
tabi biraz ikili oynamak gerekiyor malesef bu islerde, cunku esinle karsi karsiya gelme ihtimalin var o yuzden esinin yaninda yapma, esin yokkende her konuda ver cevabini kizan kizsin kusen kussun

her gun ona aciklama mi yapiyorsun cekilir dert degil, ben kucuk cocuk degilim esimde kucuk cocuk degil ikidebir sormana gerek yok anne, biz isimizi bilir sen rahat ol de
cocuguna bagirinca birsey dersede, ben simarik cocuk buyutemem, istersen sen karisma, cocuguma terbiyesini vermeliyim simdiden de

Eşim ztn diyo ver cevabını sussun diyo yada bırak gidip ben konusayim diyor ama işte ben yok kırılır diyorum ama artık çok bunaldim hergün boğulma oluyorum kızında geçen öyle dedi çocuğuna bagirma diye o cevabını verdi o benim cocugum sen krisma dedi ben desem küser evlerimize dipdibe ole olmsa hergün yüzyüze bakmasak daha kolay

nazik bi sekilde soylesen uyarsan bunda ne sakinca varki ... diger turlu gergin bi anina denk gelir ters bi kelime soylersen daha buyuk skinti olur bence. esine danis veya ,o soylerse annesi kirilmaz die takhmin ediyorum

canim sen cok iyi niyetli bir insansin belli
ama hak edene karsi iyi olacaksin, sen bir tepki gostermedigin surece bu boyle devam eder o yuzden susmamalisin bundan sonra .. ne demek kuser.. sende kusseydin ozaman sana birseyler dediginde, olmaz oyle

bu arada Rabbim bozmasin, cok sanslisin ilk defa esim arkamda diyen bir bayan uye gordum bdv bolumunde insAllah bu durum hic degismez

Hoslanmadiginiz bir şeyi söylemek saygısızlık değildir. Bana da bu kadar müdahale edilse dayanamam. Uygun bir dille söyleyin.
Ayrıca eşiniz kıyafetlerini kendisi giyemiyor mu?
Çocuk gibi bu ne saçmalık.

allaha sukurler olsun eşim herzmn arkamdadir oyüzden ztn kiramiyorum annesini diyorum evin bir oğlu aralarına soğukluk girmesin ama kV de bazen gerçekten çok bunaltiyor mesela illaha birşeye müdahele edecek bir söz söyleyecek kb diyor kızım psikolojisi bozulmuş diyor herkes illalah ediyor

valla canim senin gibi bir gelini oldugu icin cok sansli
adamina dusmemis o :)

Esim
Hoslanmadiginiz bir şeyi söylemek saygısızlık değildir. Bana da bu kadar müdahale edilse dayanamam. Uygun bir dille söyleyin.
Ayrıca eşiniz kıyafetlerini kendisi giyemiyor mu?
Çocuk gibi bu ne saçmalık.
Esimde bıktı artik diyor artık dayanamıyorum ilk evlendigimizde Odamıza giriyordu ustumuzu ortuyirdu esimde birgün bir bağırdı yeter y evliyim ben dedi ne işin var gece odada dedi sonra Ongun agladi surat asti

bizde de tam tersi kp öyle. aşırı meraklı, herşeye karışır, evime gelir köşe bucak kurcalar, karıştırır, eleştirir. huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazık ki ne kadar uyarsan da nafile bildiğini okuyor

valla canim senin gibi bir gelini oldugu icin cok sansli
adamina dusmemis o :)
Esimde öyle diyor cnm bnm annem babam yok ben ufaktan olduler oyüzden onu annem yerine koydum ben ondan birazda ben hep ezilerek büyüdüm Ord burda çok şükür rabbime eşimi çıkardı karsima

Esim

Esimde bıktı artik diyor artık dayanamıyorum ilk evlendigimizde Odamıza giriyordu ustumuzu ortuyirdu esimde birgün bir bağırdı yeter y evliyim ben dedi ne işin var gece odada dedi sonra Ongun agladi surat asti

Yok artık, taşınmanız iyi olur.
Öyle bir imkanınız varsa hiç durmayın.
Okurken ben boğuldum. Hayatta böyle yaşayamam.

Yok artık, taşınmanız iyi olur.
Öyle bir imkanınız varsa hiç durmayın.
Okurken ben boğuldum. Hayatta böyle yaşayamam.
Cnm vallahi ya çamaşır asiyom sabah kalkıyor yok çamaşır almış kendi evinin oraya aşmış diom anne nie aldın dioki güneş birazdan burya geçer ya sen bnm camasirimi nie alion ben oraya asmisim demi ya çok degisik çok belki diyenleriniz olur kadin iyilik yapiyor alakası yok o ole yaptıkça üstünlük kuruyor hissediyorum kendimi eksik hissetmeye başladım artık ya gercekten diyorum ben beceremiom mu aceba ki cocuklugumdan beri ev işi yparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…