cokiyiyaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2015 349 465 29 Nisan 2015 Konu Sahibi cokiyiyaa #21 Samsonn .!.: Doktor gerçekten izin verdi mi? Belli ki endişelendikleri için gelme diyorlar. Sanırım uçakla gidilecek bir mesafe değil. Hızlı tren falan? Genişletmek için tıkla... evet hızlı trenle gitmeyi düşünüyorum. İzin verdi çünkü çok iyisin kızın da iyi dedi :)
Samsonn .!.: Doktor gerçekten izin verdi mi? Belli ki endişelendikleri için gelme diyorlar. Sanırım uçakla gidilecek bir mesafe değil. Hızlı tren falan? Genişletmek için tıkla... evet hızlı trenle gitmeyi düşünüyorum. İzin verdi çünkü çok iyisin kızın da iyi dedi :)
Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.172 29 Nisan 2015 Konu Sahibi cokiyiyaa #22 elifnisa1 .!.: evet hızlı trenle gitmeyi düşünüyorum. İzin verdi çünkü çok iyisin kızın da iyi dedi :) Genişletmek için tıkla... Maşallah, sağlıklı gidin gelin inşallah
elifnisa1 .!.: evet hızlı trenle gitmeyi düşünüyorum. İzin verdi çünkü çok iyisin kızın da iyi dedi :) Genişletmek için tıkla... Maşallah, sağlıklı gidin gelin inşallah
cokiyiyaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2015 349 465 29 Nisan 2015 Konu Sahibi cokiyiyaa #23 Samsonn .!.: Maşallah, sağlıklı gidin gelin inşallah Genişletmek için tıkla... amin inş :)