• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım sizce arkadaşlar?

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
merhabalar beş gündür afedersiniz simsiyah akıntım var adet günüm beş gün gecikti.Adet olacak gibi de karnı ağrıyor göğüslerim şiş fakat bir türlü sökmüyor sanırım.Doktorum duphaston vermişti fakat tedaviyi bıraktım.Şimdi ilacı içmek istemiyorum kendiliğinden gelmesini istiyorum.Bünyem bu sfer sürekli ilaca alışır mı?Beklemekte fayda var mı?Sökecek gibi ama zorluya.s.r vücudumu?Fikirleriniz için teşekkürler

merhabalar beş gündür afedersiniz simsiyah akıntım var adet günüm beş gün gecikti.Adet olacak gibi de karnı ağrıyor göğüslerim şiş fakat bir türlü sökmüyor sanırım.Doktorum duphaston vermişti fakat tedaviyi bıraktım.Şimdi ilacı içmek istemiyorum kendiliğinden gelmesini istiyorum.Bünyem bu sfer sürekli ilaca alışır mı?Beklemekte fayda var mı?Sökecek gibi ama zorluya.s.r vücudumu?Fikirleriniz için teşekkürler

canım merhaba , hamile olabilirsin..bi test yap derim ben..

canım eğer hamile olmadığından eminsen yürüyüş veya koşu yapmanı öneririm bende çok işe yarıyor adetim az geldiği zaman koşuyorum hemen söküyor

cok saglıklı degil ama abartmadan hafif agır da kaldırabilirsin.. koltuk falan :)) o da beni cok fena sokuyor.. tabii gebiş degilsenn !!!

hava şartlarından mıdır nedir bu aylarda herkes bundan şikayetçi hayatımda ilk defa 6 gün geciktim ve dün acilde yattım günlerdir damla damala sadece ve sonunda dün geldi ama benide bitirdi testte yaptım negatif geçmiş olsun çok bence bi hastaneye git serum taksınlar iyi geliyor...

arkadaşım böyle hava değişimlerinde genelde herkesde oluyor böyle
kafana takma bedenin havalara alışınca düzelir inşaallah

Back