Ne yaparsan yap bos. Degismez bu adam !

beni aramayan kocayı bende aramam kendini bişey sanmasın..... Seni arayana kadar bekle aradığında da haaaa hiiii ayyy diye aç telefonu canım arkadaşlarla eğleniyoruz ee sen napıyorsun hadi görüşürüz byeee de kapat...

Onuda cok denedim. Maalesef islemiyor. Tum gun dusun dusun beynim dagildi resmen. Ne hali varsa gorsun sonu ne olacaksa olsun

Hihii evet. Aradi aradi en sonunda actim niye acmiyorsun dedine istiyorsun niye aradin dedim teli suratima kapatti

Ardina iki mesaj. Surundurmezsen olmaz zaten su mubarek gun yaptigina bak

Ardina

Ne yaparsan yap. Ben eve gidiyorum aksama evdeyim bana koper muamelesi yapamazsin kocanim ben senin yazmis

Buyrun simdi. Kocam oldu. 4 gun boyunca olmayan adam o sucsuz ben sucluyum yine iste sonuc kizlar

cnm ciddi anlamda da iletişim problemi var gibi. sen tarafında değilde sanki daha çok eşinde. eşin senin kırıldığın noktaları hiç anlamamış. bence bugün evine git ve eşine bu durumu güzel güzel anlat. ama sesler yükselmesin ve ben diliyle konuş. inan çok işe yarıyor. adamın birşeylerin farkına varabilmesi için daha doğrusu eşinde farkındalık yaratabilmek için bu dediğim şeyleri biraz daha sıcak samimi ve olabildiğince sakin bir şekilde anlatmalısın. eşini özlediğinde hırçın olduğundan bahsetmelisin. geceyi de eşinin en çok sevdiği durum neyse (cinsellik, film izlemek, vs) bunlardan birini yaşayarak ve daha çok sevgi dolu ve huzurlu bi şekilde kapatırsan kesinlikle sana daha çok yönelecektir. ama bunu bi kaç kere üst üste yap. denendi ve gerçekten çok işe yarıyor.:KK58:

Bugüne kadar eşine karşı hep uyumlu muydun?
İstekleri dışında hiç bir planın, gezin, aykırı davranışın falan olmadı mı acaba?
Güven güzel şey tabi de bu kadarı fazla.

İnsan eşi uzaktayken tersine daha bir sıkar, boğar diye düşünüyorum.
Benim eşim var ya burnumdan getiriyor o da kötü emin ol :S

Bence bu söyleye söyleye düzeltilecek bir durum değil.
Eşini tanırsın, onun aklını sende bırakacak bir şeyler yapıp onu bir şekilde haberdar edersen
içi bu kadar rahat etmeyecektir. :)

Örneğin akşam saatlerinde arkadaşlarınla dışarı çıkıp fotolar çekilip, nette paylaşsan, çok eğlendiğini görse
ama neler yaptın diye sorduğunda senden pek ayrıntılı açıklamalar duyamasa aklı yine de hiç mi kalmaz?

Ders veremezsin bence.
Sevdiğini merak etmeyen adam umursamaz yaşıyordur.
Senin vereceğin dersle de ilgilenmez. Baştan tavır koymadığın için geç kalmışsın bence.
Bunun başta tavır koymakla alakası yok. Var böyle adamlar. Benim eşim de bunlardan birisi.

Cok abartiyosun. Erkek neticede duz varlik ince dusunce bekleme. Aramiyo diye sizlanacagina sen ara ne olacak yani ne fark eder

Aramasam aramaz iste sorun bu zaten ben ararim ben soylerim ben sorarim me yaptin diye. Ben aramayayim ki bunu da denedim. Aramaazzzzzzz. Arkadaslatimin esleri her gun en az 5 kez arar hele ayri kalsinlar kafayi yerler benim ki niye bu kadar rahat. Ne yapicam sasirdim

Bende de var aynisindan. Senin aradığın zamanlar belli mutlaka ararsin der ve ekler: hep sen aradigin için bana vakit mi kalıyor aramak için. Çok sık aramam ama yılların beraberliği olunca böyle oluyor ona göre..

X