Ne yaparsan yap bos. Degismez bu adam !

Bak naap biliyomusun? İki gün hiç arama, msj atarsa cevap verme. İki günün sonunda hala aramazsa ki beş gün aramadığına göre aramaz, ara ve de ki " iki gün önce ufak bir kaza geçirdim ama senin haberin olmadı. Biz neden evliyiz ki?" de. Kendini kötü hissettir ona :)
Zira benim eşimde öyle aramaz sormazdı ben devamlı yalnızım başıma bir iş gelse en son senin haberin olur niye arayıp sormuyorsun diye söylenirdim o da öyle diye diye aramaya merak etmeye başladı. Hatta cebimi açmassam evi arıyor :)

Belki de iyi tarafından bakmalısın.. burda sık boğaz edilmekten şikayetçi kadınlar da var. Hatta bunlardan biri de benim. O yüzden hayatını yaşa. Hiçbiyere göndermese nefes aldırmasa daha mı iyi. Ha bunun ortası yok mudur vardır elbet, ama şansına küs :KK49:

bunları okuyunca inanamıyorum yaa. evlilik bu mu? evliliği geçtim birini sevmek, hayatına almak bu mu? bir insan hele de eşinden günlerce uzaktaysa nasıl aramadan durabilir? nasıl içi rahat eder? eşim ve ben aynı şehirde farklı ve yoğun işlerde çalışıyoruz, benim bu dönemler biraz rahat ama o hep inanılmaz yoğun. ona rağmen daha bir gün bile gün içerisinde mesaideyken bile iletişim kurmadığımız hiç olmadı. işe vardın mı, yemek yedin mi, akşam ne yapalım tarzında hiç değilse bi kaç kez tuvaletten de olsa mesaj yazarız. beni günlerce aramayan kişiye ben eş demem ki? ya başına bir şey gelse, ya evde tekken düşsen kalsan. bence bu kişi seni hayatına almamış, ruhuna, kalbine sindirmemiş. evlendik mi evlendik demiş kağıt üstünde sadece.

her konunda yazdığım gibi buraya da yazacağım "senin eşinde büyük sorunlar var" ve düzelmez çünkü düzelmek istemiyor.
ve gerçekten aşık adam bu kadar vurdumduymaz olmaz. 5 gün (küs falan da değilsek) sebepsiz yere aramayan adamı ben olsam çekemem.
inşallah hatalarının farkına varır kocan serteccim.

Gitmiyeyim diyorum eve takilsin evde tek basina orda burda. Bunu daha cok seviyor varligimla rahatsiz etmiyeyim. Bayram varkus kalinca annem anlayacak bu adam neden aramiyor seni diye uzulecek onun uzulmesini de istemiyorum offtam bir cikmazdayim
Adamın içinden gelmiyor aramak sen ne yaparsan boş anca bağırıp çağırıp kavga edersen belki arar ama onda da içinden geldiği için değil mecbur hissettiği için arar

Adam gozden cikarmis olsanda olur olmasanda kafasinda..yani deger merak ilgi alaka olmadiktan sonra nerde kaldi evlilik..diger yorumlardaki arkadaslara katikiyorum seven adam boyle yapmaz bunun guvenmekle alakasi yok sevilmedigimi hissettigim an 2 cocuklu bi kadin olmama ragmen ceker giderim ben..benim gorusum bu yonde

Onceki konularinizdan hatirliyorum sizi o zamanda bu cift nasil evli kalmayi basariyor demistim. Hic duzeleceginizi sanmiyordum ama biraz toparlanma olmus sanirim.
Bana sizi umursamiyor gibi geldi insan istese aramak icin her zaman firsat bulabilir.

4 gun boyunca hıç aramadı mı?? yanlış anlamadım degıl mı????bence bu olcak sey degıl ya hadı konusmayı sevmıyordur yada mesajlaşmayı ama en azından 1 kere olsun telefon acar ınsan .4 gun boyunca sesı cıkmayan adam dedıgınız gbı hıçmı merak etmıyo...

Kizlar mesaj atmis bana kalabalik ortamlarda kafami toparlayamiyorum. Mazeret degilbu bu biliyorum affet beni seni cok seviyirum yazmis . bende karsilik olarak su mesaji attim

Bu zamana kadar hep alttan aldim ne oldu sanki. Bu nasil sevgi nasil sahip cikmak aklim almiyor. Seven erkek boyle olamaz cok net sadece imza uzerinde evlilik senin icin. Olmusum basima bir is gelmis en son duyacak kisi sen olursun ilk olman gerekirken. 3 gece ayni seyi yaptin hadi yogun oruc vs dedim ses etmedim ama ozur dileyip hatani bildigin halde ayni aksam yine ariyorum cafedesin haklisin kalabalik ortamlar kafa karistirir ne guzel bir neden. Neyse uzatmaya gerek yok sadece sunu bil istiyorum belki de sana yardimci olurum. Sen yalnizligi seven adamsin artik bunu kabul et. Her seyin yalniz gormuyor musun. Sosyalde yalniz evlilikte yalniz cinsellikte yalniz disarida yalniz yatakta yalniz kalbinde yalniz beynin de sen ve cok sevdigin esin yanliz. Her ikinizde muhtesemsiniz. Araya giripte seni de kendimi de daha fazla yormak istemiyorum artik cunku cok yoruldum. Bu sana uzun zamandir yazmak istedigim bir durum du. Senin hayatin bu uzgunum. Yine yazdiklarim bos senin icin bunu da biliyorum. Yanlis yaptik evlenerek keske cok daha once bunlari sana yazacak kadar belli etseydin kendini. Artik baska sozum yok. Hayat senin hayatin zorla guzellik olmuyor. Cok mutluydum 5 gun izin vs simdi ne heves kaldi ne de mutluluk 5 gun. Sana iyi gelecek cok sevdiginle doya doya yasayin. Iyi vakitler

Bu mesajdan sonra gemrn cevap

Mutsuzum zavalliyim sorunluyum biliyorum. Ama bu kolay bir sey degil. Ozur diliyorum. Haklisin ama cok agir sozler bunlar. Yuz yuze konusalim. Hep en guzel seylerde boyle yapariz biz

Ben cevap bile yazmadim yoruldum artik cunku soyle soyle nereye kadar

A
4 gun boyunca hıç aramadı mı?? yanlış anlamadım degıl mı????bence bu olcak sey degıl ya hadı konusmayı sevmıyordur yada mesajlaşmayı ama en azından 1 kere olsun telefon acar ınsan .4 gun boyunca sesı cıkmayan adam dedıgınız gbı hıçmı merak etmıyo...
Aramadi tabi 2 gece saat 1 de uyudun mu mesaji haricinde baska bir sey yok

Valla canım seni üzmek istemem ama eşinin seni gerçekten sevdiğine inanmıyorum seven insan bu şekilde davranmak 5 gün ne demek allah aşkına cafede oturmasaniz biliyor da aramasını bilmiyor büyük konusmayayim ama ben olsam yüzüne bile bakmaz dim

konu sahibi bende bu yoruma katılıyorum. kendimden örnek vereyim: eşim değil bir gün 3-4 saat sesimi duymasın meraktan öldüm falan diyor ve bana ulaşabileceği herkesi arıyor tabi benide. Bi sıkıntı var gibi görünüyor kimse bu kadar umursamaz olamaz bunu da ancak sen anlayabilirsin.

konu sahibi bende bu yoruma katılıyorum. kendimden örnek vereyim: eşim değil bir gün 3-4 saat sesimi duymasın meraktan öldüm falan diyor ve bana ulaşabileceği herkesi arıyor tabi benide. Bi sıkıntı var gibi görünüyor kimse bu kadar umursamaz olamaz bunu da ancak sen anlayabilirsin.
Peki ne yapmaliyim bu durumda olmuyor iste nasil gecer boyle bir omur

Merhaba hanimlar. Esimle bazi sorunlar vardi evliligimizin ilk aylari su bu terapi derken duzelmistik. Her sey guzeldi.

Esim arazi isinde calisiyor ama cok eahat isi arazi dediysem imza atip gezip tozup geliyorlar yani. Oyle yorgun olmuyor. Haftanin 5 gunu olmuyor bazen o haftalardan biriydi bu hafta bende evde yok diye halamin yanina gidip kalmistim. Bende calisan biriyim. 3 gun izin aldik 5 gun tatil yapalim sonra bayramda ayri takilicaz uzun sure gorusmeyiz diye. Her buraya kadar normal. Maddi zorluk olunca aileler uzak biri dogu biri bati. Ayri takilicaktik

Kizlar esim. Cok rahatttttttt inanin o kadar vurdumduymaz ki basima bir is gelse en son o duyar. Aramaz sormaz. Defalarca konustum. Sana guvaniyorummmmm diyor. Ya hu iyi de bu kadinin sorunu var mi ihtiyaci var mi aksam eve donmus mu yokkkkk. Tum gun 1mesaj ya da hic yok ne ses ne seda 4 gun boyunca gece 1 de uyudun mu diye tek mesaj onu dasabah uyaninca gordum. Hadi dedim cok calisiyor. Ramazan oruc falan. Dun aradi hic bir sey soylemedim sustum aksam oldu saat 12e gelicek ses seda yok yine. Aradim cafede beyzade ee dedim calismiyor musunuz yok idimiz erken bitti ee niye aramadin niye mesaj atmadin. Sarjim az kaldi odaya gidip sarja takinca aricakmis. Yine gece 1 olacak yani tammmmm 5 gun yaaaaa. Ne yapmaya calisiyosu sen. Ne bu simdi dun oglen ozur diledin. Falan fisman

Ben bayramda gorusemicez haftaicu de is guc. Goruselim derken ne heyecan kaldine istek simdi bu adamin yuzunu gormek istemiyorum. Cok kirdi uzdu beni

Bugun eve gelecek bende gitmek istemiyorum. Gitmiyeyim mi eve yalniz kalmayi seviyor adam umrunda degilim ki. Defalarca bu hususta konustuk hep affettim bende takmadim ama bu yetti artik bana saglam bir ders vermek istiyirum. 5 gundur akrabamin yanindaydim. Evimi de ozledim ama bu adam evimdende soguttu beni.

Siz olsaniz ne yapardiniz kizlar. Simdi eve gelecek ne de olsa iki soz yaglama eskisi gibi. O da bunu bildigi icin simdi ne arar ne sorar ona sorsan ne var ki bunda der daha cok delirucem. Cocuksun buyu der bana yine her zaman ki gibi.

Akil verin hanimlar ne yapayim ben
off ne sıkıcı bir adam buya ne kadar vurdum duymaz güvenmekle aramamanın ne alakası var.eşim işteyken günde 3 4 kere konuşuruz biz.bence siz onun umrunda değilsiniz.ne yaparsanız yapın anlıcağınıda sanmıyorum.ya böyle devam edicekseniz yada ayrılcaksınız.

eski konularınızı okursa arkadaşlar anlarlar
eşinize hiç güvenmiyorum ayrıca ondan bu hareketleri beklemeniz gerekirdi
çünkü yapısı bu
bu evliliğin sonunu çok merak ediyorum

Peki ne yapmaliyim bu durumda olmuyor iste nasil gecer boyle bir omur

tatlım, ancak bi araya geldiğinizde senden sakladığı birşeyler var mı? telefonunun sesini kısıyor mu yada saklıyor mu? özellikle de eşinin telefonunu gayri ihtiyari al oyna ama bunu yanında yap. bende bazen bişeye bakıcam deyip on şeye bakar içimi ferahlatır teli eşime geri veririm. eğerki bu kısımlarda bir sıkıntı yoksa yüz yüze bir konuş belki başka sıkıntıları vardır, çözemediği sana açamadığı bir derdi vardır bunları sor.

bak çok yakın ıkı arkadaşım çocukluk arkadaşım,5 yıl çıktı,sonra evlendı,bak bunu neden yazıyorum,senı sevmıyor falan dıyorlarya o yüzden,yoksa yazmayacaktım,oğlan kızı çok sevıyor,kız daha az,neyse 5 yıl çıkarken pğlan başa şere okumaya gıttı,arkadşaım hep ağlardı,çocuk gıderdi,1 ay ıkı ay,vardım ettim diye aramazdı,o zaman cep tlf daha yeni,neyse yıllarca,ama oğlan çok aşık benım arkdaşım yanı emınım,evlendıler,çocukda bu özellik devam,arkdaş söle söle söle,yok adamın yapısı buydu,gayette sevıyorlar,yıllar geçti,şimdi bazen soruyomuş,varıdnmı ettınmı dıye,bazı ınsanlarda cıdden huy,sevgi ölçüsü değil,yanı zırt pırt arayan bırıde senı çok sevıyor demek değil,

eski konularınızı okursa arkadaşlar anlarlar
eşinize hiç güvenmiyorum ayrıca ondan bu hareketleri beklemeniz gerekirdi
çünkü yapısı bu
bu evliliğin sonunu çok merak ediyorum

bende eski konularına baktım arkadaşın ama son 3-4 aydır hep böyle. ne yaparsan yap eşin değişmiyor gibi. ne diyeceğimi bilemedim belki sen biyerlerde farkında olmadığın bir hata yapıyorsan? biraz daha eşine ılımlı, daha içten işte daha cilveli falan olsan. eşinle beraber ailesine daha sık gitsen. çünkü böyle giderse bi kaç aya bu evlilik biter. yuva kurmak zor, yıkmak kolaydır. birde böyle dene. erkekler ilgi görmediğini hissedince bu tarz şeylere daha fazla yönelirler. baktın böyle de olmuyo bende yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum.

beni aramayan kocayı bende aramam kendini bişey sanmasın..... Seni arayana kadar bekle aradığında da haaaa hiiii ayyy diye aç telefonu canım arkadaşlarla eğleniyoruz ee sen napıyorsun hadi görüşürüz byeee de kapat...

bende eski konularına baktım arkadaşın ama son 3-4 aydır hep böyle. ne yaparsan yap eşin değişmiyor gibi. ne diyeceğimi bilemedim belki sen biyerlerde farkında olmadığın bir hata yapıyorsan? biraz daha eşine ılımlı, daha içten işte daha cilveli falan olsan. eşinle beraber ailesine daha sık gitsen. çünkü böyle giderse bi kaç aya bu evlilik biter. yuva kurmak zor, yıkmak kolaydır. birde böyle dene. erkekler ilgi görmediğini hissedince bu tarz şeylere daha fazla yönelirler. baktın böyle de olmuyo bende yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum.

Hihii evet. Aradi aradi en sonunda actim niye acmiyorsun dedine istiyorsun niye aradin dedim teli suratima kapatti

Ardina iki mesaj. Surundurmezsen olmaz zaten su mubarek gun yaptigina bak

Ardina

Ne yaparsan yap. Ben eve gidiyorum aksama evdeyim bana koper muamelesi yapamazsin kocanim ben senin yazmis

Buyrun simdi. Kocam oldu. 4 gun boyunca olmayan adam o sucsuz ben sucluyum yine iste sonuc kizlar

X