NE YAPACAGIMI ŞAŞTIM :(

esimin calistigi sehre tayin istemeli miyim

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sırf ablalarım yürüme mesafesinde diye eşimin her gün yollarda telef olmasına gönlüm razı gelmezdi. Yani bi insan ablasıyla bu kadar yakın otursa bile ne sıklıkla görüşür ki? Haftada 1 gider görürsün sen gidemezsen onlar gelir. Yazık eşin onca yolu her gün çekeceğine haftada 1 çeker

Bence siz boşanın ablalarınızdan birinin evine yerleşin evlilik kavramınız yok resmen. Ne öyle sürekli ablalarımda ablalarım üstelim maaşallah ablalrı geçmiş bakıcı bile sizin hayatınızda söz sahibi. Başkalarının ağzına bakarak evlilik olmaz. Aciz olduğunuza katılıyorum ama eşinize karşı değil ablalarınıza karşı acizsiniz resmen. Azcık aklınız varsa bundan sonra hiçbirşeyinizin detayını anlatmazsınız ablalarınıza. Onlar size bu kadar danışıyor mu eniştelerinizin işlerine siz müdahil oluyor musunuz? Ne demek yaa ikinci öğretimlere girmeyi versin. Onlara neymiş oradan kazanacağı geliri aradaki para farkını ablalarınız ödeyecek miymiş cebinden?

Bazı insanların da senin gibi şımarıklık yapası tutuyor sanırım...dön bi çevrene dünyada olanlara bak,aç değil açıkta değilsin.senin ailen eşin ve çocuğun artık.sinir oluyorum böyle kendini ezik çaresiz ailesiz yaşamayacak gibi gören kadınlara hiç kusura bakma.eşin çok haklı demekki

haftanin ortalama 6 gunu birlikteyiz. Bazen bir gun gorusmuyoruz 7 gunden bir gun sadece beraber degiliz yani.. ortalama olarak boyle

Sizi önceki konunuzdan hatırlıyorum. Bence sizin şimdi yapacağınız en iyi şey sanki yeni evleniyormuşsunuz gibi yeni bir hayata başlamak. Yeni şehir yeni ev yeni arkadaşlar.Tamam eşinizin eksileride var ama artık bunları kabullenip yeni bir hayata başlayın. Eşiniz çocuğunuz ve siz. Siz bu evliliği benimseyin ve sahiplenin, baldızların görümcelerin lafıyla evlilik olmaz.

Evlendikten sonra kendi ailenizi oluşturduğunuzun farkında olmanız gerek. İnsanlara eşinizle ilgili her şeyi anlatmayın ve onların ailevi işlerinize karışmasına izin vermeyin. Sanırım ailenin en küçük çocuğusunuz, el üstünde tutulmuşsunuz ama artık kendi kararlarınızın sorumluluğunu almalısınız. "O bunu dedi, şu böyle yorum yaptı..." diye yaşanmaz ya.
Eşinizin teklifi mantıklı. O kadar yolu gidip gelmek çok yorucu. Biraz da onu düşünün. Yorgun olmazsa sizle ve çocuğunuzla geçirdiği zaman daha verimli olacaktır. Evliliğinizde sorunlar varmış zaten. Ablalarınızı, bakıcıyı, vb. dinleyeceğinize eşinizi dinleyin biraz. Sağlıklı iletişim kurmaya çalışın. İyi şanslar...

Kalmak isteyişim simariklik mi sizce..belki de ablalarima karsi duygularim bagliliktan cikmis bagimliliga donusmustur. Bunu kabul edebilirim ama simarik asla degilim

sen halen aileme nasıl sölerim dıyorsun,sorun bu senın ailen eşin değil,halen ailem diye kendı ailenı söylüyorsun,eşinle olan bağpına ne ad veriyorsun?merak ettim,çok yazık,senın ailen eşin artık önce bunu kabullen

Cok tesekkur ederim. Hakli oldugunuzun farkindayim. Uygulayabilirim Umarim.

Esim de ailem elbette. Ama bir bilseniz..ablalarima biz tasincaz, tayin isticem releyendo oyle cekiniyorum ki, bunu soylemek zulum gibi geliyor. Beni simarik olarak gormusler bazi hanimlar. Oyle degilim inanin.. ama beni aciz gorecekler.gitsin gelsin, ne var ki, seni goturecek sonra da artik sana eyvallahi olmaz kocanin, zaten hedefi bizi ayirmakti, ulasti hedefine, artik infame iyisi yok diye dusunecekler. Meseela esim bana iyi mi davraniyor, hemen diyorlar ki sen gitmeyi kabul et diye yagcilik yapiyor...

Eşine hergün o kadar yol çektirmek,çocuğuna ayıracağı iki saati hem çocuğundan hem eşinden çalmak bencillik.o çocuğun ailesi de eşin hiç kusura bakma

kızım sen iyimisn,söylemek zorundamısın ablalarına,taşın gitsin,sora taşındım de,töbe yarabbim,yağcılık yapsa bıle kıme ne senın kocan,her hafta getirmezse çıkarma kavga falan,delirme,o sneın eşin,ablanlarla ne işin var her hafta sonu,ayy ıyı koca bulmşun,ablanlar evli değilmi,benım bıldığım hafta sonrları çoluk çocuk,eşler kahvaltı eder gezer,sizde nasıl anlamadım

Şımarık diyen benim,adam ne yapsa yaranamaz ablalarına.iyi olsa yağcılık kötü olsa canavar.madem eşin bu kadar kötü boşan.ablaların yakında onu da yaptırır sana hiç kusura bakma.burda ailesini her işine karıştıran erkeklere püskürüyoruz ama iş kadın olunca aman aman

Peki eşinin gözünde nasıl bir imaj cizeceksin?

Ablalarının hatta ve hatta bakıcısının ağzına bakan, anne olmuş ama birey olamamış aciz bir kadın.

Bizde inanir misin, kocamla ikimiz bir yere mi gittik haftasonu..ablam diyor ki bizsiz carsiya gidiyorsun, biz nereye gitsek seni cagiriyoruz..annem de diyor ki belki kizin kocasi istemiyor, basbasa gitmek istiyor..ablam da bu kez diyor ki, bizim kocamiz da illaaaa da aybenizsiz olmaz demiyor herhalde..ama biz cagiriyoruz !!

Evlenmıssınız artık neyden bahsedıyorsunuz?? Zor anlarınızda yanınızda emın olun yıne eşiniz olur, aıle ,abla bır yere kadar..Eşinin zahmet çekmesı yol çekmesı, sizi uzmuyormu hıc bence bırazda ablanızdan çok eşinizi düşünün zira evlısınız !Bunun dısında esım annemı sevmıyor demıssın , kımse kımseyı sevmek zorunda değil olayları tek taraflı degıl ıkı taraflı degerlendırmek lazım.

Ablalarınızla ayrı kalmaya dayanamıyordunuz madem keşke evlenmeseydiniz. Gider ablalarınızla yaşardınız, böylece hiç ayrılmazdınız.

Zira henüz göbek bağınız düşmemiş, kocanız da sabırlı adam vesselam ..

Etrafimda , ailesinin memleketini birakip haniminin memlekerinde yasayan adamlar var..bunlari gorunce ben iki ablamla yasamisim cok mu diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…