Ne yapacağımı şaşırdım :(

Merhaba ablalarım -ablalarım diyorum çünkü henüz 14 yaşında bir kızım-
Bu yaşta maalesef 89 kiloya kadar çıkmış biriyim. En azından boyum 1.76 diye şükrediyorum.
Ablalarım, ben bir hafta boyuna Leslie ile yürüdüm 87 ye kadar indim fakat hep bende aynısı oluyor 1 hafta sonunda geri alıyorum.
Galiba kilo verdiğime sevinip pek umursamamaya başlıyorum.
11 ay içinde 15 kilo civarı vermek istiyorum 10 da olur, en azından mezuniyetimde kilolu olmak istemiyorum:KK43:
Ebru Şallı ile Pilates denedim fakat zorlayıcıymış gerçekten, ne kadar sürede 21 günde yağlarınızı eritin programına geçebilirim? Ben ilk gün yeni başlayanlar için olanı denedim sonraki gün direk 21 günlüğe geçtim tabii yapamadım en fazla 30 dakika dayanabildim.
Sizce spor olarak ne yapabilirim? Ne yapacağımı şaşırdım.
Not:Yeni üye oldun umarım yalnış bir şey yapmamışımdır.

Canim benim senin kadar oglum var cok duygulandim mesajini görünce. Sana yardim ederiz canim ama sen de devam edeceksin yoksa sonuc alamazsin. Diyet degil de beslenmene dikkat eder sporunu da ihmal etmezsen kilo verirsin. Leslie cok güzel bir program ben 2 yildir yapiyorum. Bak ben Ekimde 44 yasinda olacagim leslie ile 42 bedenden 38e indim. 3 cocugum var. Ama 2 yildir son derece disiplnli bir sekilde sporumu yaptim ve beslenmemi düzenledim. Kizartma cok seyrek, hamur isi ekmek , seker bunlari kestim. Bitter cikolata yiyorum, yogurda meyve dograyip tarcin serpip yiyorum. Aksam gec saatte agir yemiyorum. Siz bu yaslarda kola, cips filan seversiniz onlardan uzak duracaksin. Sen bir kararini ver ben sana yol gösterip destek olurum.

Ablacım ben kararlıyım vermem gerek tek sorun derrshaneye gidiyorum haftaiçi bir buçuk tan beş buçuğa kadar orada da form yiyorum nasıl yapacağım yardımcı olursan çook ama çok sevinirim ablacım teşekkür ederim. Kararlıyım bu sefer. Her gün leslie ile yürüyorum (fatburningolan) her gün arttırarak squat yapıyorum ve ip falan atlıyorum hafta sonları leslie yapmayıp ebru şallı ile yeni başlayanlar için olanı yapıyorum. Tek sorun beslenmem. Mesela cuma gnü kuzenimn doğum günü olduğu için pasta falan yiyeceğm fakat nasıl beslenmeliyim o gün. 1 dilim pastadan bir şey olur mu akşam yesem mesela . İçime sıkıntı giriyor aynaya bakınca alay ediyorlar bir de inan ki bıktım artık bu sene hele çok zor geçti yani her okuldan sonra ağlıyordum neredeyse
Teşekkür ederim bu arada :)

Ayrıca hiç cips yemiyorum :)) sadeceçikolata yiyorum ama azaltacğım yanı nasıl beslenmeliyim akşam öğlen falan

Ayrıca hiç cips yemiyorum :)) sadeceçikolata yiyorum ama azaltacğım yanı nasıl beslenmeliyim akşam öğlen falan

Kendini bitter cikolataya alistir canim. Günde bir ac dilim bitter kilo yapmaz. Ayrica dershane icin yanina kepek ekmekli sandvic götürebilirsin. Meyve mesela muz, elma gibi. Kendine kavrulmamis dogal kuruyemisler alabiliyorsan al badem, ceviz, findik, kuru üzüm gibi bunlari günlük ufak posetlere ayir yanina bunlari al. Bunlar doyurucu ancak kilo aldirmayan alternatifler. Meyve suyu yerine su ic. Dogum günün de yiyecegin bir dilim pastayi takma ama her günü programli gecirmeye calis. Hem dengeli beslenme sana okulda da faydali olur. Sabah kahvaltini dengeli yapmaya calis. Mesela yumurta, domates, salatalik, peynir. Yumurta seni uzun zaman tok tutar. Aksam da erken yemeye ve aksam yemeklerini hafif gecirmeye calis. Mesela bir parca izgara tavuk, salata.

Hepsini deneyeceğim ablacım çok teşekkür ederim.ben akşam yemeyi pek sevmiyorum. Yemesem olmaz mı :) Bugün tartıldım ayrıca 87.9 çıktım çok şükür :) Buraya gelişmeleri yazacağım ablacım mesela pasta yiyeceğim gün sadece sabah ve öğlebn yemek yesem olur muu?

Hepsini deneyeceğim ablacım çok teşekkür ederim.ben akşam yemeyi pek sevmiyorum. Yemesem olmaz mı :) Bugün tartıldım ayrıca 87.9 çıktım çok şükür :) Buraya gelişmeleri yazacağım ablacım mesela pasta yiyeceğim gün sadece sabah ve öğlebn yemek yesem olur muu?

Hayir canim oyle yapacagina ertesi tun daha hafif yemek ye salata sebze gibi. Memel konusunda sana saga detayli yazacagim su an disardayim.

Yani, yazacağım dedin ya daha detaylı o nedenle dedim

Yazacagim canim ailemle kaplicadayim telefondan yaziyorum sana. Sen bir ilk is olarak sekeri yavas yavas hayatindan cikarmakla basla. O yedigin form biskuvilerin icinde bile kilo yapan tatlandiricilar var. O bile fark yaratacaktir kilonda. Sporunu da ihmal etme. Gunluk hayatinda mumkunvolduguvkadar merdiven cik kisa mesafelere yuruyerek git v.s.

T amam ablacım kusura bakma iyi tatiller bu arada :) . Şekeri yavaş yavaş keseyim o zaman. Sen tatilden dönünce anlatırsın ablacım iyi tatiller :)

T amam ablacım kusura bakma iyi tatiller bu arada :) . Şekeri yavaş yavaş keseyim o zaman. Sen tatilden dönünce anlatırsın ablacım iyi tatiller :)

Nasil gidiyor canim devam mi sporla dengeli beslenme? Seni bu basliga alalim orada düzenli olarak hem yaptiklarini anlatir hem motivasyon alirsin. Ben yazamadigim zaman diger ablalarin da sana hemen yardimci olur burada.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-havada-yürüyüş.720437/page-166#post-36706329

Çook teşekkür ederim ablacım evet devam fakat bugün yapamadım sadece, hem sınav stresi hem spor yetişemedm valla

Evet, zaten yapıyorum. Bir uygulma buldum , bulduğum uygulamada tüm yemeklerin kalorileri, yapılan sporların kalorileri falan ar çok yardımı dokunuyor cidden , teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Evet, zaten yapıyorum. Bir uygulma buldum , bulduğum uygulamada tüm yemeklerin kalorileri, yapılan sporların kalorileri falan ar çok yardımı dokunuyor cidden , teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Rica...

Mesajların altında cevapla butonu var oraya tıklar öyle mesaj yazarsan bildirim gelir bu arada, tıklamazsan görmez karsındaki. Yeni üyeymissin, diyeyim dedimdi.

X