ne yapacağımı şaşırdım...

htczhr

Veni, Vidi, Vici...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
3.884
33
158
39
merhabalar,
eşimle 6 ay önce boşandık, ondan önce de 11 ay ayrı evlerde yaşadık.
ilk ayrıldığımızda kızım 16 aylıktı. şu an 33 aylık.
bu süreçte kızım abasıyla başlarda haftada 2 gün, son 1 yıl içindeyse haftada bir gün hep görüştü.
başlarda gitmek istemediğinde danıştığım pedagog izlediği çizgi filmleri örneklendirerek gitmesi gerektiğini anlatmamı söyledi.
bende öyle yaptım ve işe yaradı. yine çok gönüllü değildi ama ağlamıyordu ve geldiğinde mutlu geliyordu.
ama geçen hafta babasından erken gelmek istemiş ve orada çok ağladığı ve kustuğu için babası 5 saat kadar erken getirdi.
bu hafta babasıyla telefonda konuştuk, ve ben çantasını hazırlayıp onunla konuşmaya çalıştığımda tekrar kusmaya başladı.
babasıyla diyaloğu kopmasın diye görüşmeye devam etmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu ağlama ve kusmanın kızımı gücendirmesini ve güvensizlik oluşturmasını istemiyorum. nasıl bunu önleyebilirim ?
ne yapabilirim?

şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:

Merhaba, evet, babası ile mutlak kontağını devam ettirmeli. Ancak verdiği tepkiler bir sıkıntı olduğunu gösteriyor.
Ben maalesef çocuk konusunda uzman değilim. Lütfen bu konuda profesyonel yardım alın ve çocuk konusunda uzman bir meslektaşıma başvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…