Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba,benim 7 aylik oglum beslemek icin ana kucagina koyuyorum cok cabuk sIKILIP aninda yuz ustu dönuveriyor,mama sandelyesine koyuyorum ayni sekilde rahatsiz olup cikmak icin cirpiniyor,yere yastik koyup basinin altina sirt ustu koyuyorum iki lokmaan sonra yine karin ustu dönuyor ve hiiic istemiyor sirt ustu yatmayi,eline oyuncak verip 2 yda 3 dakika oyalanirken 3 ,4 kasik ancak yedirebiliyorum.tekrar denedigide anliyor ve oyuncaginida almadan dönu veriyor,bu yuzden nasil beslicegimi sasirdim ayni sekilde altini bile degisdirmek iskence gibi oldu bana,neyseki bi sekilde evire cevire degisdiriyorum ama asil sorun besleyemiyorum sanirim bu yuzdende kilo alimida bayagi azaldi,cok hareketli bi saniye olsun durmuyor yerinde,sizlerdede varmi ayni sorun varsa neler yapiyorsunuz belki fikirlerinizle bana yardimci olursaniz sevinirim...
benım kızım okadar hareketlı dııl ama ben yatarak beslemıyorum oturtuyorum guzelce yemek stemıyosa oyuncak verıyorum her donmeye kalktıgında duzeltıp tekrar oturtuyorum altını degıstırırken donuyo ama onu bı sekılde halledıyoruz oturtarak yedırmeyı dene olmadı kendı kucagına oturt oyle yedır yada evde baskası varsa onun kucagındayken yedır ben bıde bazen soyle yapıyorum yere oturuyorum dızlerımı bukuyorum onuda kucagıma alıyorum sırtını dızıme yaslıyorum oyle yedırıyorum kontorol tamamen bende oluyo ama donmeye calıstıgında elınde tabakla yakalamak zor oluyo ama ustalastım oknuda da:) kolay gelsın cnm televızyon ızlerkende yedırmeyı deneyeılırsın aklıma sadece bunalr geldı..
benım kızım okadar hareketlı dııl ama ben yatarak beslemıyorum oturtuyorum guzelce yemek stemıyosa oyuncak verıyorum her donmeye kalktıgında duzeltıp tekrar oturtuyorum altını degıstırırken donuyo ama onu bı sekılde halledıyoruz oturtarak yedırmeyı dene olmadı kendı kucagına oturt oyle yedır yada evde baskası varsa onun kucagındayken yedır ben bıde bazen soyle yapıyorum yere oturuyorum dızlerımı bukuyorum onuda kucagıma alıyorum sırtını dızıme yaslıyorum oyle yedırıyorum kontorol tamamen bende oluyo ama donmeye calıstıgında elınde tabakla yakalamak zor oluyo ama ustalastım oknuda da:) kolay gelsın cnm televızyon ızlerkende yedırmeyı deneyeılırsın aklıma sadece bunalr geldı..
tesekkurler canim deneyecegim fikirlerini,insallah faydasini görurum a.s.