• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacagımı şaşırdım.gece yatmıyo gündüz kalkmıyo.deliricem

ipeknaz005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
31
0
86
İstanbul
kızım 9 aylık saat 23.00 yada 24.00 civarı uyutuyorum sadece yarım saat uyuyup tekrar uyanıyor.ve ben bu saatlerde zorla uyutuyorum tabi ve gunduz 16.00 civarı bir saat kadar uyuyor.fakat işin kötüsü gece zorla uyutdugum bu saatlerden sonra yarım saat kadar uyudukdan sonra tekrar uyanıyor ve en erken 2.30 da uyuyor.ve gündüz uykusundanda en erken 13.30 civarı uyanıyor.cıldırıcam artık.ben bu çocuga uyku ve gec gunduz kavramını ögretemedim.neler önerirsiniz.artık çok yoruldum.gunduzde uyumuyor bu çocuk uykusuz nasıl duruyor çözebilmiş deilim arkadaşlar.ne olur bildiklerinizi paylaşın

seni cok iyi anliyorum be kizim da bir haftaya kadar böleydi.gece 3-4 demeden yatmiyordu gunduz de uyandiramiyordum.baktim olmadi sabah 8 de kaldirdim zorla,öglen 12 de de kuzu kuzu uyudu hem de kendiliginden.4 de kaldirdim aksam da 9.30 da uyudu gece mama icin uyandi ama geri hemen uyudu.yani duzene girdi.sen de gunduz uyutma bak nasil uyuyor valla .

al bendende o kadar canım bizde öelyiz 7 aylık bebeğim ve seninki gene 2 30 da yatıyo benmki sbah yatıyo akşam 4 gibi kalkıyo ondan sonra gene sbaha kadar ayaktayız bence sen benden kat kat iyisin neler yaptım gündüz uytmadım ama yok nafile napım allahtan işe başlamadım daha başlayana kadar bi yol bulmam lazım yoksa bakıcı gününü gün edecek

sormayın gitsin allah kerim diyelim.bende çok ugraşdım.gunduzleri unutmadım gecelere kadar ama yok inatçı işte gece yarısına kadar ayakda gunduz kalkmaz.birde erken uyandırırsam hiç yuzu gulmuyo durmadan mızılmızıl en iyisi uyusunda bende uyuyayım diyorum ne yapalım

başlığı kendime çok yakın buldum bi an sırnaşık şey.. canım gerçekten çok düzensiz..benm yeğenim de öyleydi,bi süre sonra düzeldi ama doktora başvurmuşlardı abimler.. sende bi danış istersen

üç ayın kaldı canım bebekler 1 yaşında düzene giriyorlar.benim oglum 4 yaşında, çok çektim o derttenbebeklikten başladı uyku problemi gece 3,4 ekadar uyku yoktu.düzelcek merak etme,gündüz uykusu bi nebze etkiler ama uyutmamayı dene bakalım.kola gelsin geçicek üzülme.

merhaba aksam uzerı saat 4 den sonra uyutmayın birde gece bebeginizin odasında ışık, gece lambası vs. bir şey yakmayın karanlıkta uyutmayı deneyin derim gece gündüzü ayırmasını sağlıyor

gündüz sürekli oyala canım mızıldasada hiç uyutma..uyutma derken en fazla 1 saat uyusun sonra kaldırmesela.gündüz uyku saati toplamda 3 saati geçmesin.
akşamda aynı saatlerde mesela 9a doğru banyosounu yaptır yedir ve yanına yat kokunla birlikte saçlarına alnına masaj yaparak uyutmayı dene.ağlasada ışıkda kapalı kalsın..
bu şekilde 1 hafta sonra beynine şifre gitmeye başlıcak ve düzelecek.biz şahsen böyle yaptık.
ağlasada zırlasada uyuttum ben.
şimdi 8den sonra her an dalabiliyor uykusuna..bende kocamla daha rahat oluyorum.maşallah nazar değmesin.

Back