ne yapacağımı şaşırdım biriniz bana bakabilirmii...

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
merhaba arkadalar ben yurt dışında yaşıyorum.. sık sıkda türkıyeye gider gelir oldum..
benım sorunum su ne hediye alıcam..
annemlere kendı zevklerıne göre kıyafet mp3 süs eşyası şal vs almıştım fasdayken kayın validemlerede bişey istiyomusunuz dedim dediğimede pişman oldum desem yeridir...
küçük kaynım bir telefon bir bir foto makınası..
eltimın cocuklar pc
eltım saat
kızı saat görümcem cep telefonu
eltimin kızı bır çanta bır saat
ütü
traş makınası daha birsürü sey
eşimle çıktık alışverişe fasdada herşey çın malı kendımıze göre az çok aldık begenmeyenler oldu...
şimdi sorun şuan cezairdeyım ve ne alıcam hediye eşimin
5 kız kardesi var
4 erkek birine alsam diğerıne almasam olmaz...
zaten şuana ev aldık maddı olarak pek iyi değil durumumuz..
şimdi kime ne alsam bilmıyorum bıde oldugumuz yerçok küçük ben gelelı 4 ay oldu bıyer bılmıyorum...
çok fazla zaten çocukla 2 valızım var park yatak dersen ayrı bı sorun yanı öle ağır seyler alamam ama almassamda ayıp olur bişey ıstıyomusunuz dıye de sormak ıstemıyorum napsam kı...
eşim bişey alma kımseye dıyoo....

Ay valla canım senın ısın zor o nedır yaa...
hem yurtdısından o kadar sey getırmek ıcın bıde kılo basına para odeyecen o kadar aldıgın seyın ustune..
hıc sorma bence cam sakızı coban armaganı kendıne gore bıseyler al gotur...

ewet canım işin gerçekten zor ama her seferinde bişey almak zorunda değilsinki.genelde yurtdışından bizim akrabamız çikolata nescaffe falan getiriyor varsa orda öyle şeyler getir ne gerek var maşallah ev düzer gibi getirmişsin zaten her şeyi

canım eşin ne güzel demiş bişey alma
her seferde bişeylermi alacaksın
yada abartmadan ufak tefek bişeyler alıver
çocukları varsa sadece çocuklara oyuncak filan alıver gitsin

kiz ne hediye almasi tatile gitmedin sen oraya alma kimseye biseyy gerek yok

zaten şuana ev aldık maddı olarak pek iyi değil durumumuz..

bunu okuyuna kadar süper zenginsiniz de ondan bu kadar cok hediye istiyolar sandim
öyle olsa bile ayip ya.. bi tane olsa neyse bir kac tane hadi onu gectim
lükse düskünler herhalde uygun olmayan hediyeler istemisler..
bence simdiden simartma, birini aliyosan digerini alma
en basinda hata etmissin sorarak.. keske gönlünden kopani verseydin öylece

ay burda bulunmuyo mu o istedikleri ne yüzsüzlük
hani almanyadan gelenler çikolata falan getirir ya gayet yeterli işte bence öle bişey
orda ne var bilmem ki hurma falan meşhur galiba oralarda al hediyelik güzel paketlilerden birer tane. kadınlara birer şal falan al bide tamam
sen oraya 7 sülalenin ihtiyacını karşılamaya gitmedin ya...
yurtdışından bişey getrmenn mantıgı orda meşhur bişey vardr veya türkiyeye göre cok ucuz bişey vardır tamam getirirsin
yoksa ne gerek var ay sinirlendim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…