- 1 Nisan 2008
- 3.391
- 209
merhaba arkadalar ben yurt dışında yaşıyorum.. sık sıkda türkıyeye gider gelir oldum..
benım sorunum su ne hediye alıcam..
annemlere kendı zevklerıne göre kıyafet mp3 süs eşyası şal vs almıştım fasdayken kayın validemlerede bişey istiyomusunuz dedim dediğimede pişman oldum desem yeridir...
küçük kaynım bir telefon bir bir foto makınası..
eltimın cocuklar pc
eltım saat
kızı saat görümcem cep telefonu
eltimin kızı bır çanta bır saat
ütü
traş makınası daha birsürü sey
eşimle çıktık alışverişe fasdada herşey çın malı kendımıze göre az çok aldık begenmeyenler oldu...
şimdi sorun şuan cezairdeyım ve ne alıcam hediye eşimin
5 kız kardesi var
4 erkek birine alsam diğerıne almasam olmaz...
zaten şuana ev aldık maddı olarak pek iyi değil durumumuz..
şimdi kime ne alsam bilmıyorum bıde oldugumuz yerçok küçük ben gelelı 4 ay oldu bıyer bılmıyorum...
çok fazla zaten çocukla 2 valızım var park yatak dersen ayrı bı sorun yanı öle ağır seyler alamam ama almassamda ayıp olur bişey ıstıyomusunuz dıye de sormak ıstemıyorum napsam kı...
eşim bişey alma kımseye dıyoo....
benım sorunum su ne hediye alıcam..
annemlere kendı zevklerıne göre kıyafet mp3 süs eşyası şal vs almıştım fasdayken kayın validemlerede bişey istiyomusunuz dedim dediğimede pişman oldum desem yeridir...
küçük kaynım bir telefon bir bir foto makınası..
eltimın cocuklar pc
eltım saat
kızı saat görümcem cep telefonu
eltimin kızı bır çanta bır saat
ütü
traş makınası daha birsürü sey
eşimle çıktık alışverişe fasdada herşey çın malı kendımıze göre az çok aldık begenmeyenler oldu...
şimdi sorun şuan cezairdeyım ve ne alıcam hediye eşimin
5 kız kardesi var
4 erkek birine alsam diğerıne almasam olmaz...
zaten şuana ev aldık maddı olarak pek iyi değil durumumuz..
şimdi kime ne alsam bilmıyorum bıde oldugumuz yerçok küçük ben gelelı 4 ay oldu bıyer bılmıyorum...
çok fazla zaten çocukla 2 valızım var park yatak dersen ayrı bı sorun yanı öle ağır seyler alamam ama almassamda ayıp olur bişey ıstıyomusunuz dıye de sormak ıstemıyorum napsam kı...
eşim bişey alma kımseye dıyoo....