- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
Hiç takma o zaman yaa, en sonunda pes eder konuşmak zorunda değilsin bence ayıp oluyor diyedenedim görmüyorum unutuyorum kusura bakma dedim önemli değil deyip devam etti
Hiç takma o zaman yaa, en sonunda pes eder konuşmak zorunda değilsin bence ayıp oluyor diye
bence cok bıle sabretmıssın ben olsaydım coktan ayarı vermıstımbelki farklı bir yol gelir birilerinin aklına diye size danışma ihtiyacı duydum yoksa ben en sonunda "bak ben senin yakın arkadaşın değilim ablan sayılırım bana her gün yazma ben sana her gün cevap yazamam" gibisinden bir ayar vermeyi düşünüyorum ama anlayacağından şüpheliyim
arada cok yaş varmıs bence hıc cevap verme bi sure sonra bırakır
bence cok bıle sabretmıssın ben olsaydım coktan ayarı vermıstım
engellersem anlar yani üzmek istemiyorum kimseyi ama ben sıkıntıya giriyorum
kapatsam açtığım zaman niye kapattın falan der
ya görmeniz lazım bir acayip her haltı soruyor
biraz önce de face de görmüyorum seni diyor çıldırıcam yüz verdim tepeme çıktı en son tersliycem o olacak
Geç kalmışsınız. Açıkça diyeceksiniz ki , " şuana kadar akrabamsın diye cvp.vermeye ozen gösterdim. Ancak artık ben bu durumdan sıkıldım; ben senim arkadaşın değilim devamlı muhabbet edeyim, her sorunu cevaplayayım ? "
Böyle umutta vermiş oluyorsunuz. Siz ablam dersiniz o " ablam görmesin anlar " :)
Siz o konuşmayı yapınca bir de ben sadece hal hatır soruyordum abla sen de neler düşünmüş durmussun öyle dermis
bundan sonra yazacaklarına asla cevap verme canım.her ne yazıyorsa yazsın.illa yazıp yazıp bıkacaktır.
biri bana öyle musallat olmuştu ama akrabam değildi.cevap vermedim yazdıklarına.sürekli ama sürekli bıkmadan yazıyordu ama sonuç yaptığım işe yaradı.artık yazmıyor.
akraban diye cevap vermek zorunda değilsin.alınırsa,kırılırsa,küsersede küssün.böyle insanların yaptığı saygısızlıktan başka birşey değil.tamam halimi hatrımı soruyorsun anladıkta sürekli niye yazıyorsun.
niyetini tam olarak kestiremiyorum ki diyorum ya normal bir çocuk değil acaba hiç arkadaşı yok mu ben cevap veriyorum diye bana mı sardı diyorum bilemiyorum şimdilik sadece yazdıklarına cevap vermiyorumBi saniye erkek arkadaşım arıyor, deyip müsaade istesen acaba sıkıntıya girer misin akrabalardan yana? Umutlanacağı varsa da umutlanmaz artık herhalde.