Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum, farklı fikirlere ihtiyacım var

artık anlasın diye özellikle mesajı okuyup cevap vermiyorum görüldü yazısını görsün cevap vermek istemediğimi anlasın diye ama o kapasite yok sanırım...

Hiç takma o zaman yaa, en sonunda pes eder konuşmak zorunda değilsin bence ayıp oluyor diye

belki farklı bir yol gelir birilerinin aklına diye size danışma ihtiyacı duydum yoksa ben en sonunda "bak ben senin yakın arkadaşın değilim ablan sayılırım bana her gün yazma ben sana her gün cevap yazamam" gibisinden bir ayar vermeyi düşünüyorum ama anlayacağından şüpheliyim

bence cok bıle sabretmıssın ben olsaydım coktan ayarı vermıstım

arada cok yaş varmıs bence hıc cevap verme bi sure sonra bırakır

bırakmıyor canım ya konuşmuyorsun iyi misin diyor onunla konuşmamam bir sağlık sorunu gibi falan görünüyor heralde

bence cok bıle sabretmıssın ben olsaydım coktan ayarı vermıstım

valla sırf ana babasının kredisini kullandım o kadar iyi insanlar ki onların çocuğu diye ses etmedim kırgınlık olmasın arada dedim ama şansını zorluyor
diyorum ya aklına güvenmiyorum milletin ortasında rezil eder beni diye korkuyorum valla

Geç kalmışsınız. Açıkça diyeceksiniz ki , " şuana kadar akrabamsın diye cvp.vermeye ozen gösterdim. Ancak artık ben bu durumdan sıkıldım; ben senim arkadaşın değilim devamlı muhabbet edeyim, her sorunu cevaplayayım ? "

Böyle umutta vermiş oluyorsunuz. Siz ablam dersiniz o " ablam görmesin anlar " :)

haklısınız belki de iyi niyetimden görmüyorum ki hala acaba ben mi yanlış anlıyorum diyorum en sonunda o dediğinizi yapacağım zaten başka yolu yok olmayacak böyle

Siz o konuşmayı yapınca bir de ben sadece hal hatır soruyordum abla sen de neler düşünmüş durmussun öyle dermis

bundan sonra yazacaklarına asla cevap verme canım.her ne yazıyorsa yazsın.illa yazıp yazıp bıkacaktır.
biri bana öyle musallat olmuştu ama akrabam değildi.cevap vermedim yazdıklarına.sürekli ama sürekli bıkmadan yazıyordu ama sonuç yaptığım işe yaradı.artık yazmıyor.
akraban diye cevap vermek zorunda değilsin.alınırsa,kırılırsa,küsersede küssün.böyle insanların yaptığı saygısızlıktan başka birşey değil.tamam halimi hatrımı soruyorsun anladıkta sürekli niye yazıyorsun.

Teşekkür ederim şimdilik ne yapıyorsun nasılsın tarzı sorularına cevap vermiyorum eninde sonunda niye cevap vermiyorsun diyecektir o zaman bir açıklama yapacağım daha da devam ederse çirkef tarafımla tanışacak

Bi saniye erkek arkadaşım arıyor, deyip müsaade istesen acaba sıkıntıya girer misin akrabalardan yana? Umutlanacağı varsa da umutlanmaz artık herhalde.

Bi saniye erkek arkadaşım arıyor, deyip müsaade istesen acaba sıkıntıya girer misin akrabalardan yana? Umutlanacağı varsa da umutlanmaz artık herhalde.
niyetini tam olarak kestiremiyorum ki diyorum ya normal bir çocuk değil acaba hiç arkadaşı yok mu ben cevap veriyorum diye bana mı sardı diyorum bilemiyorum şimdilik sadece yazdıklarına cevap vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…