Kalarak yazmışım kaçarak evlendm
Bn 5 aylık evliyim ama hc cicim ayı yaşamadım evllgmn ilk haftasından beri skntıya hergün kavga edyrz sabahtan aksama kadr anamdan emdgm sütü burnumdan getrdı ama aksam gönlü Hos olsun diye hc bsey olmamış gbi davrandı.5aydır 2 günde bır yapıcam etmcm dıyp yemn etti bu sefer elimden bişey gelmiyo artk içim rahat cünkü verebileceğim bütün sansları verdım ona
Merhaba
Ben daha 22 yasındayım.ne yazıkki kalarak evlendim.suan 5 aylık evliyim ama boşanma aşamasına geldim.eşim hastalık derecesinde kıskanc ve inanılmaz yalan söylüyor.her 2 günde bir sans istiyo. En son yaptıgı olay ise iş yerinden 15 gnlk yllk izne ckmış ve benm haberim yok. Süphelendim ve iş yerini aradım müdürü bana dediki 15 gün yıllık izne çıktı ve 1 hafta boyunca sürekli eşim kalp krizi gecrdi dyp İzn almış.bunu duyduğumda şok oldum.sürekli ben bişey yapmıyomusum gbi tlfnmu karıstryodu iftira atyodu demekki o bi haltlar yemişkş benimde yapabileceğimi düşünyo bnm kararım boşanmak kaynanamlar beni ikna etmek için geliyo sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?