Ne yapacağımı bilmiyorum

Umrnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
5
0
1
31
Merhaba
Ben daha 22 yasındayım.ne yazıkki kalarak evlendim.suan 5 aylık evliyim ama boşanma aşamasına geldim.eşim hastalık derecesinde kıskanc ve inanılmaz yalan söylüyor.her 2 günde bir sans istiyo. En son yaptıgı olay ise iş yerinden 15 gnlk yllk izne ckmış ve benm haberim yok. Süphelendim ve iş yerini aradım müdürü bana dediki 15 gün yıllık izne çıktı ve 1 hafta boyunca sürekli eşim kalp krizi gecrdi dyp İzn almış.bunu duyduğumda şok oldum.sürekli ben bişey yapmıyomusum gbi tlfnmu karıstryodu iftira atyodu demekki o bi haltlar yemişkş benimde yapabileceğimi düşünyo bnm kararım boşanmak kaynanamlar beni ikna etmek için geliyo sizce ne yapmalıyım

5 ayda sürekli yalan söyleyip namusumdan süphe edip anama küfür eden bi insana bırak sevgimin kalmasını nefret bile etmiyorum içim rahat su konuda sürekli bana yaptıklarını aileme anlattım yalancı durmaa düşürdü bni ama bu son yaptıgı olayda herkes anladı ne mal oldgnu

Kalarak evlendim derken, hamile kalarak mı evlendiniz ? Bence yasiniz cok genç. Neredeyse benle aynı yastasiniz. Katlanamiyorsaniz kendi hayatinizi kurmak için hiç geç değil.

Bn 5 aylık evliyim ama hc cicim ayı yaşamadım evllgmn ilk haftasından beri skntıya hergün kavga edyrz sabahtan aksama kadr anamdan emdgm sütü burnumdan getrdı ama aksam gönlü Hos olsun diye hc bsey olmamış gbi davrandı.5aydır 2 günde bır yapıcam etmcm dıyp yemn etti bu sefer elimden bişey gelmiyo artk içim rahat cünkü verebileceğim bütün sansları verdım ona

Bence ona bir mektup yazin. Su an burada yakindiklarinizi, soyleyemediklerizi, tum duygularinizi guzel bir dille yazin. Eger bu iliski bu sekilde devam ederse sizin bu olumsuzluklari kaldiramayacaginizi ekleyin. Duzelme olmadigi takdirde yapacaklariniz konusunda ciddi oldugunuzi vurgulayin ve mektubu ona verin. Hic kavga gurultuye girmeyin. Bir sure baris hukum sursun diye caba gosterin. Sonucta gozlemlediginiz olumlu ya da olumsuz sonuc neyse iliskinizi degerlendirmeniz daha kolay olacaktir.
Bir de, mesleginiz var mi?

Biz o devreleri coktan gectık her yolu denedim adam öküz olunca anlamıyo psklktan bile yardm istedim bi insan 7 snde neyse 70 dede odur düzelmez bn müşteri temslcsym ayryetten insan kaynakları bölümü okuyrm

Eşim kalp krizi geçirdi yalanı nedir yahu:)) böyle saçma birşey dediğine göre yalancilik hastalığı falan olmasin sizi nasil ikna etti evlenmeye neler söyledi ben onu merak ettim.

Bencede bi yol olmaz bu adamdan affedilcek hata var birde altinda baska seyler yatip affedilmemesi gozunu acman gereken hatalar var bi insan surekli gizli gizli izin alip nereye gider yillik izni bile sana soylemiyo nerede gecorecekti acaba bu suphelerle zaten guven de sevgi de kalmaz ki ne derse desin inanmaz bosanirdim net!

Oturur beni barıştırmayı istedikleri oğullarının bana neler yaşattığını anlatırdım onlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…