Sende tanımadığı bir bayandın mesaj atmış profilinde yorum yapan bayanlara yazmayınca sen nasıl doğru bir adam olduğuna karar verebildin ki ? Bence ayrıca onlarlada mesajlaşıyor olabilir seni senin onu düşündüğün kadar düşünüyor olsaydı yazdğını okuduğunda cevap verirdi. Ayrıca lütfen bırakın bu tarz tanışmışlıkları lütfen bakın baştanda negüzel söylemişsiniz bu tarz ilişkilere normal bakmadığınızı niçin bir fotoğraftan hoşlandınız diye bunu doğruymuş gibi kabul ediyorsunuz ki.
Sana mesaj atan kişinin profilinde güzel bir yüz yerine bu Eki Görüntüle 661607 olsaydıda yine profilini sıkıca bir inceleyip fikir ve görüşlerim uyuşuyor diye merak atar mıydın ?
ne kadar yanlış düşünüyorsunuz. her insan tipe fiziğe önem verir. vermiyorum diyen de yalan söyler.siz kendi aşık olduğunuz insanlara bakın bi öncelikle. mutlaka fizikleri de hoşunuza gitmiştir. ama soranlara karakterini sevdim dersiniz değil mi? o zaman ben de size bana sorduğunuz soruyla yanıt veriyorum siz de o bana attığınız resimdeki gibi birine şans verir miydiniz? tabi ki hayır kendimizi kandırmayalım lütfen. ben sadece içimi döktüm gerçekten üzülüyorum bir fikir almaya çalışıyorum ama siz beni yargılıyorsunıuz.
çok çok kısa sürdü sadece 3 gün konuşabildik. eğer benden bişey bekleseydi ve ne biliyim istemeyeceğim bişey olsaydı bu onu silerdim ve bu kadar üzülmezdim gerçekten. şimdi her ey yarım kaldı çok saçma bi yerde bitti. hem o yapışkan bir tip değil çok zeki konuşmaları var benim karakterime çok yakın buldum onu o yüzden o tarz şeyler isteyeceğini zannetmemNekadar sürdü demiştiniz? ve tahminim biraz daha sürseydi bu arkadaşlığın sonu senin zamanla olsun yavaş yavaş yaşansın idtediğin şeylerin bir anda senden beklenmesi ile sonuçlanacaktı.
Cinsel çekicilik bir faktör bunu kimse kabul etmese de.O görünüme sahip birini tanıdığımda sevebilirdim ancak ilk görüşte aşk gibi bir durum yaşamazdım.Keşke böylesine güzel duygular beslemeden önce o genci bir tanısaydın yani yüz yüze görüşseydiniz.O andaki enerji farklıdır çünkü fotoğraftaki gibi olacağını sanmıyorum.O tam senin tipinmiş ama çocuk için sen öyle olmayabilirsin.Erkekler bazı dönemlerde beyniyle düşünmüyor belki düşürürm diye birçok kıza aynı mesajları atıyorlar zaten.Selam tanışalım gibi hergün 3 5 mesaj geliyor bana da faceden.Hiçbirini açmıyorum bile :)
zekasını benle konuştuklarından değil bazı sayfalara yazdığı yorumlardan okuduğu bölmden bikaç dil bilmesinden anladım hanımefendi. hemen ahkam kesmeyin. ben öyle bir kız değilim tanımadan yargılamayın.Sana gerçekten bravo diyorum. sadece 3 gün konuştuğun bir insan için öyle düşüneceğini zannetmem çok zekiydi gibi sözler sarf edebiliyorsan zaten 1 ay konuşmuş olsaydınız sen bu aşk zannettiğin hevesle nelere aldanırdın bilemeyeceğim.
3 gün ve yüzyüze bile konuşmamışsın.Sana o mesajı atan kişi bir kız yada 40 ını aşmış baban yaşında bir adam bile olabilir. Neden seçici davranmıyorsun.Gördüğü ilk gün seni seviyorum triplerine giren erkeklere benzemişsin biraz sonra gerçekten sevdiklerinde bu sözün değerini azaltan.Kendinin onun zeka tespitini ilginç buldum.Bu kadar çabuk kanmayın nolur yaşınız kaç ?çok çok kısa sürdü sadece 3 gün konuşabildik. eğer benden bişey bekleseydi ve ne biliyim istemeyeceğim bişey olsaydı bu onu silerdim ve bu kadar üzülmezdim gerçekten. şimdi her ey yarım kaldı çok saçma bi yerde bitti. hem o yapışkan bir tip değil çok zeki konuşmaları var benim karakterime çok yakın buldum onu o yüzden o tarz şeyler isteyeceğini zannetmem
hanımefendi, ilk önce değerli görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederim. ülkemizde o kadar çok aç erkek var ki böyle düşünmekte haklısınız. ancak ben de bir kızım bana da onlarca mesaj geliyor o sizin bahsettiğiniz mesajlardan. ve aralarında gerçekten çekici olanları da var. ama bakıyorum konuşmalarından anlıyorum ki arkadaşlık edeceğim hatta selam vereceğim değerde bile değiller. fakat o onlar gibi değildi ben bir kızım diğerlerinden ayırt edecek fikre sahibim. her şey onun yüz güzelliğiyle alakalı değil kanım ısındı siz gerçek hayattaki aşklarınızın hangi birini mantıklı bir gerekçeye dayandırabilirsiniz ki? öyle değil mi ben şu an üzülüyorum gerçekten ne yapcağımı bilmiyorum.
teşekkür ederim hanımefendi yorumunuz için sağolun. ama şu andan itibaren imkansız gözüküyor. ben mesaj atarsam olayın büyüsü kaçar ben bile soğurum her şeyden. hayal ettiğim gibi olsun istiyorum her şey. düşündüm de zaten her şey zor olacaktı en iyi ihtimalde bile bir sürü zorluk var. baştan hata yapmışım ben. belki de elde edemediğimden böyle kafama takıyoru bilemiycem. bu arada çok şanslısınız herkes sizin gibi şanslı olamayabiliyor. eşinizle mutluluklar dilerim.aaaay boşver morecalm'cığım yorumları. aklı başında bir kızsın belli. ben eleştirilecek bir tarafını göremedim. insan 3 günde de birinden etkilenebilir. bir saatte de. ben de eşimle internette tanıştım. çocukluğumdan beri internetle haşırneşirim ve internetten birileriyle tanışmam kaçınılmazdı. ama internette öyle biriyle tanıştım ki daha ilk sohbetimizde resmini görmememe rağmen mailleşip mailini en kişisel bulduğum msnime ekledim.(yani internette oyunlar, forumlar vs onca platformda yüzlerce insanla sohbet kurmuşken kısacık konuşmayla öylesine etkilendiğim bir insandı ki ekledim.) internette tanışıp görüştüğüm ilk insan oldu. ilk gördüğümde işte hayatımın adamı dediğim bir insandı. şimdi evliyiz. her şeyin bir sınırı var, yani zararlı zararsız çizgisi. sen o çizgiyi ayırt edebildikten sonra kimle nerede tanıştığın önemli değildir. karşındaki insan için fedakarlık yapabilirsin ama o fedakarlık karşındaki kişinin seni kullanmasına yaklaştığı an sorun var demektir. kendinden ödün vermediğin sürece nereden veya nasıl bir şekilde birinden hoşlanmanın bir sakıncası yok. o kadar aklında kaldıysa dönüş yapıp sakin şekilde iletişimini sürdürmeni öneririm.
Ne yapabilirim diye sormussunuz, ben fikrimi soyleyeyim. Bence bir adim atin. Ozur dilemeyin direkt ama konusabilir miyiz falan diyebilirsiniz. Eger yanit verirse, zaman gosterir ilerisini. Yanit vermezse de zaten fazla tanidiginiz, sizi bilen biri degil, kendinizi rezil olur muyum falan diye dusunmenize gerek yok. Ama internetteki resimleri biraz yaniltici olabilir. Yine sizin tipinizdir ama belki resimlerdeki kadar guzel degildir. Yani herkes bu siteye guzel ciktigi resimleri koyuyor, ayrica bazi fotojenik insanlar gercekten resimlerde cok guzel cikiyorlar. Ama umarim gercekte de aradiginiz gibi biridir.
3 gün ve yüzyüze bile konuşmamışsın.Sana o mesajı atan kişi bir kız yada 40 ını aşmış baban yaşında bir adam bile olabilir. Neden seçici davranmıyorsun.Gördüğü ilk gün seni seviyorum triplerine giren erkeklere benzemişsin biraz sonra gerçekten sevdiklerinde bu sözün değerini azaltan.Kendinin onun zeka tespitini ilginç buldum.Bu kadar çabuk kanmayın nolur yaşınız kaç ?
Ben bir kişiyle aşk yaşadım sadece.yakışıklı ve ilk görüşte çok beğendiğim biriydi.Ama bazı yakıştırmları onu tanıdıkça uygunsa yaptım ona vereceğim değeri kendi kazandı ve mantıklı bir ilişki yürüttük uzun süre.
Sadede gelirsek bence cevapta yazmamış 3 gün uzun bir sürede değil konuşma görüşme tekrar.Tekrar mesaj atarsa bile sen ona atma gurursuz olma bu kadar bekletmiş seni sebepsiz.
canım bence o bu arkadaşlığa senin gibi bakmamaış..başka kızlarla da yazıştığına eminim güzel fotolu kızlara mesaj atıyorlar laflamak için belki bi süre sonra cıkar için..bence o da senin gibi duygusal düşünseydi zevklerimiz aynı bana göre deseydi sen silsen de naz yapsan da mesaj atardı sana..sakın sen mesaj atma ..boşver 3 günü unut ..o kişi fotolarına yapılan yorumlara cevap vermemiş diye efendi diyemezsin bilemezsin ne haltlar karıştırıyor özel mesajlarla...bence hiç ümitlenme sanal değil gerçek aşk için bekle etrafına bak..kısmet he rsey ama bu cocukla asla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?