ne yapacağımı bilmiyorum:(

haklısınız ben sadece şanssızlığıma yanıyorum. gerçek hayata dön önerinize gelince benim hayatım çok dolu allaha şükür beni seven dostlarım var etrafımda okulum işim gücüm var ama otobüste okulda sokakta ne zaman yalnız kalıyım bi sessizlik olsun o aklıma geliyor. bunu nasıl aşarım bilemem. ama asla mesaj falan atmıycam ona.

o çocuğun karakteri hakkında yorum yapmaya gerek yok bunu hiçbirimiz bilemeyiz belki çok iyi biridir,ama burda önemli olan sana ne hissettiği ki bence malesef o senin gibi düşünmüyor.öyle olsa sen o mes.i yazınca zaten cevap yazardı.mutlaka uğraşırdı senle bağlantı kurmak için.ayrıca yanlış anladığın laf neydi o da önemli bence.yapacağın umursamamak ve unutmaya çalışmak.seni seven ve değer veren biri karşına çıkar inşallah.

canım zaten gerçek hayata dön demedim,hayata gerçekçi bakıver dedim..yani o adamın seni, onu terslediğin,yahut kapris yaptığın için değilde, zaten gidesi olduğu için bıraktığını anlaman için dedim..şöyle düşün,öyle biri yoktu aslında,sadece sen kafandakine aşık oldun..ki genellikle insanlar böyle yapar..öyle biri yoktu bunu ben öyle sandım dersen,bu durumdan daha çabuk kurtulursun..

:) alemsin ya yorumlara bakınca adamın abaza olmadını anladın öylemi allah bilir özelden kimlerle ne sohbetler ediyor yada kaç facesi var:) durduk yere sna msj atan herkese atar. ve üzerine msjı görüp sende ekliosun . nebiliyim tuhaf:) bence unutmalısın ortada bişey yokkki nerdeyse hayali bir aşk gibi. bekleme bence ondan birşey ve msj felanda atma

ben çok kötü bişey yaptım ona mesaj attım sendn etkilendim aklımdan çıkmıyorsun falan yazdım ama senden hiçbişey beklemiyorum beni arama mesaj atma falan içimi döktüm rahatladım şimdi mesaja atmış geri ekle lütfen hoşçakal falan deme yazmış cevap yazmadım yazmıycam ama çok rahatladım şu an çok mutluyum:) omzumdan koca bir yük kalktı sanki

hani mesaj atmayacaktınız?ben mi yanlış anladım?
bence eğer aklımdan çıkmıyorsun diye mesaj attıysanız,
tekrar cevap vereceksiniz.okadar eminim.
İnşallah pişman olmazsınız.

Canım sen ne yaptın ya keşke bunu yapmasaydın. Ona resmen buradayım işte demişsin ki olmadı bu engelle onu ve sakın bir daha ne yazar ise yazsın sakın sakın cevap verme duygusal yönden iyi değilsin. Yüzün gülse de için bir yandan ne halde tahmin edebiliyorum. Eğer dönersen bu fırsatı lehine çevirmek için her şeyi yapacaktır.

yok dönmem merak etmeyin. şimdi kendsi yalvaryor ne olur kabl et diye.

yok dönmem merak etmeyin. şimdi kendsi yalvaryor ne olur kabl et diye.

Yalvaracak tabi açığını gördü elinden geleni yapacaktır pişman olduğu tek nokta "Hatunu kaçırdık ya" düne kadar aklı neredeydi ? Şimdi kafalama peşinde duygı sömürüleri felanda başlayacaktır inş. kendi direncini kendin bozmazsın zira bir daha yazmayacağını da söylemiştin.

canım bence bir daha ona sakın mesaj atma. ha o mesaj atarsa senle konuşmak isterse o zaman ona göre duygularını ölçer tartar yanıt verirsin. ama şimdi ona mesaj atman seni onun gözünde yüceltmez emin ol.
bu seninki aşk değil. biraz can sıkıntısı, muhtemelen de güzel bir kızsın çevren tarafından beğenilen bir kızsın ama onun ulaşılamaz olması seni cezbetmiş. hani demişsin ya zor beğenirim, pekçok kişiyi reddettim diye. işte bu çocuğu ulaşamadığın için ve biraz da şu sıralar can sıkıntısında olduğun için önemsiyorsun. onu silmekle iyi etmişsin. artık onu hiç düşünmeden yola devam et.

bu mesajını okumadan cevap yazmıştım. keşke bunu yapmasaydın.
burda yazdıklarımızın senin için bir önemi yok sanırım. sen kendi bildiğini yapıyorsun zaten neyse başlığa yanıt yazmayayım artık.
umarım pişman olmazsın.

bilmiyorum haklı olabilirsiniz. bana cevap yazmamasının gerekçelerini falan söyledi şurdaydım şuraya gittim tel çekmiyordu falan ama inanmadım tabi ki.evet mesaj atmaycağımı söyledim ama attım. eğer atmadıysam uzun süre pişmanlığını yaşayacaktım. iyi ki de atmışım. ama geri dönmek ciddi bişey düşünmek falan imkansız ona da söyledim birbirimizi kandırmayalım beni sadece internetten tanıdın 1 hafta bile olmadı ben senin hayatında önemli bir yere sahip olamam beni kandırmaya çalışma ben iyiyim sen de iyi ol dedim.

dayanamadım:/ bu sbah çok kötüydüm içtiğim sigaranın haddi hesabı yok uyusam rüyamda onu görürüm diye uyuyamıyordum emin olun. yazmam gerekti. unutmak için o mesajı atmam lazımdı yarım bırakmamam lazımdı.

evet biraz öyle oldu can sıkıntısından. kendme belki bi heyecan aradım çünkü sevmeye çok ihtiyacım vardı. ona gelince zaten tamamen unutmak için mesaj attım bişeylerin yarım kalması beni delirtir hep.. yarım kalan işimi tamamladım. unutmak içindi sadece. geri kazanmak için değil.

bende seninle aynı şeyleri yaşadım 1 hafta önce filan. yalnız benimki faceten tanışma değil daha önce lisedende tanıyordum
konuşmaya başladık faceten 3 gün filan konuştuk o kadar ilgiliydiki sonra bir anda kesti konuşmayı msj attım cevap vermedi
niye böyle yaptı bilmiyorum benim durumumda biraz hassas açıkçası sevgilimden ayrıldım terk edildim onda teselli bulmaya başlamıştım
o da böye yaptı artık ben daha napıyım bilmiyorum ah şu erkeklerrr

neden böyle yaptığı konusuna gelince yani ben kendiminki için şöyle düşünüyorum büyük ihtimal seninkide öyledir çünkü bunların hepsi aynı...
aslında aşık olduğu bi kız vardır onla görüşmüyordur herhangi bi sebepten dolayı bizimle konuştuğu sırada canı yanıyordur ve
teselli arıyordur bi başkasında sonra birden bi şekilde yeniden görüşmeye başlamışlardır ve tabi bizle knuşmayı kesmişlerdir
tabi şimdi sen ben tavır yaptım ondan oldu diyeceksin ama alttan alıp küsmüyüz filan diye mesaj atmışsn sebep sadece o olsa geri döüş yapardı bence

Bu arada mesaj attığını yeni okudum yanlış yapmışsın bence hela yazdıkların çok yanlış olmuş
seni yargılamak filan değil amacım tanımadığın birini ne halde filan olduğunu bilmeden yargılamak yanlış olu zaten ama
hiç tanımadığın internetten tanıdığın bi insana duygularını açmak daha yanlış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…