haklısınız ben sadece şanssızlığıma yanıyorum. gerçek hayata dön önerinize gelince benim hayatım çok dolu allaha şükür beni seven dostlarım var etrafımda okulum işim gücüm var ama otobüste okulda sokakta ne zaman yalnız kalıyım bi sessizlik olsun o aklıma geliyor. bunu nasıl aşarım bilemem. ama asla mesaj falan atmıycam ona.Ah be canım sen kendini burada yanlışmı yaptım ah vah derken eminim o başka aşklara (günlük tabi) çoktaaan yelken açmıştır bile..bu adamların içi bozulmuş çünkü.neden heder ediyosun kendini bu kadar ki..sen onun için önemli olsan zaten mutlaka ses çıkarırdı..
bir an evvel şu üzerindeki aşk sis perdesini kaldırıp hayata bi gerçekçi bakıver,o zaman anlarsın şu anda ne kadar boş bi konuda üzüldüğünü
haklısınız ben sadece şanssızlığıma yanıyorum. gerçek hayata dön önerinize gelince benim hayatım çok dolu allaha şükür beni seven dostlarım var etrafımda okulum işim gücüm var ama otobüste okulda sokakta ne zaman yalnız kalıyım bi sessizlik olsun o aklıma geliyor. bunu nasıl aşarım bilemem. ama asla mesaj falan atmıycam ona.
merhaba arkadaşlar. canım birkaç gündür çok sıkkın.nedeni ise önyargılarımın bedelini ödüyor olmam. ben internetten tanışıp aşık olanları genelde kınar hatta dalga geçer doğru bulmadığımı falan söylerdim. yani hala çok doğru gelmiyor riskli buluyorum fakat aynı şey başıma geldi. geçen gün facebooktaki eski mesajlarımı kurcalarken bana birinin mesaj attığını farkettim "profiline nerden geldim bilmiyorum ama bir meraba deyim dedim" yazmış.resmine baktım inanır mısınız tam benim tipim. nefesim kesildi. ben üniversite okuyorum bu vakte kadar 1 kişiyi sevdim onun da sevgilisi vardı o yüzden içim yana yana vazgeçtim unuttum.başka kimseye aşık olmadım. gelen tekliflerin hiçbirini değerlendiremedim. kolay beğenen bir yapım yoktur. ama bu çocuğa görür görmez kanım ısındı o kadar tatlı bir yüzü vardı ki. ama ne de olsa mesaj atmış allah bilir kaç kıza atıyordur diye düşündüm. ama biraz profilini incelediğimde yanlş düşündüğümü anladım. bir sürü güzel kız yorum yapmış ama o kolay kolay cevap vermemiş yorumlara. dinlediğimiz müzik grupları, güldüğümüz videolar falan aynı:) o kadar benziyoruz ki birbirimize espri tarzlarımız falan çok uyuşuyordu takip ettiğim kadarıyla. sonra ekledim onu kabul etti. biz seninle daha önceden konuşmuşuz falan yazdı. 2 gün boyunca sohbet ettik o kadar tatlı biriydi ki sanırım ondan hoşlanmaya başlamıştım. fotoğraflarını indirip saatlerce izliyordum. o da bana ilgili davranıyordu sanki ama emin de değildim. numaramı falan istedi verdim. normalde asla böyle bişey yapmam ama yaptım işte. neyse güzel gidiyordu her şey ve bana söylediği bi şeyi yanlış anlayıp onu tersledim. o ne kadar açıklamaya çalıştıysa da ben tersleyip hadi iyi geceler falan gibi şımarık şımarı yazmaya başladım. kendimce naz yapıyordum kendimi geri çekiyordum işte çocuk gibi. sonraki günümü bilgisayar başında geçirdim mesaj falan atmadı. en sonunda ben yazdım ona küs müyüz hala diye mesajı gördüğü halde bana cevap vermedi. ben de kendime boş yere acı çektirdiğimi düşündüğümden sildim onu. hala kafamda hayaller kuruyorum bana mesaj atacak neden sildin diye soracak diye ama hala boş boş bekliyorum. inanın hayatta ilk defa bunları hissediyorum. o çocuğa kısacık süre içinde o kadar bağlandım ki ben de kendime inanamıyorum. onun abaza yaratışlı biri olmadığına eminim belki de bu yüzdendir. içim resmen acıyor her sabah kalkar kalkma faceye giriyorum kalbim çarpa çarpa ama mesaj atmadığını görünce ağlayasım geliyor. ama yine de onu tanımak güzeldi fotoğraflarına bakıp gülümseyebiliyorum hala onu düşününce tebessüm ediyorum okuldayken devamlı gözüm telefonda belki mesaj atmıştır diye. ama yok. ben başlarda kendimi öylesine ağırdan sattım ki umursamadığımı falan hissetmiştir.bazen kafamdan geçiyor bi mesaj atıp özür dilesem konuşsak falan diye ama bu sefer benden farklı şeyler isteyebilir. mesela hemen sevgili olalım yanına geliyim vs. oysa ben her şeyin yavaş yavaş olmasını istiyorum. ne yapmalıyım. sizce beni umursuyor mu?
ben çok kötü bişey yaptım ona mesaj attım sendn etkilendim aklımdan çıkmıyorsun falan yazdım ama senden hiçbişey beklemiyorum beni arama mesaj atma falan içimi döktüm rahatladım şimdi mesaja atmış geri ekle lütfen hoşçakal falan deme yazmış cevap yazmadım yazmıycam ama çok rahatladım şu an çok mutluyum:) omzumdan koca bir yük kalktı sankicanım zaten gerçek hayata dön demedim,hayata gerçekçi bakıver dedim..yani o adamın seni, onu terslediğin,yahut kapris yaptığın için değilde, zaten gidesi olduğu için bıraktığını anlaman için dedim..şöyle düşün,öyle biri yoktu aslında,sadece sen kafandakine aşık oldun..ki genellikle insanlar böyle yapar..öyle biri yoktu bunu ben öyle sandım dersen,bu durumdan daha çabuk kurtulursun..
ben çok kötü bişey yaptım ona mesaj attım sendn etkilendim aklımdan çıkmıyorsun falan yazdım ama senden hiçbişey beklemiyorum beni arama mesaj atma falan içimi döktüm rahatladım şimdi mesaja atmış geri ekle lütfen hoşçakal falan deme yazmış cevap yazmadım yazmıycam ama çok rahatladım şu an çok mutluyum:) omzumdan koca bir yük kalktı sanki
Canım sen ne yaptın ya keşke bunu yapmasaydın. Ona resmen buradayım işte demişsin ki olmadı bu engelle onu ve sakın bir daha ne yazar ise yazsın sakın sakın cevap verme duygusal yönden iyi değilsin. Yüzün gülse de için bir yandan ne halde tahmin edebiliyorum. Eğer dönersen bu fırsatı lehine çevirmek için her şeyi yapacaktır.
yok dönmem merak etmeyin. şimdi kendsi yalvaryor ne olur kabl et diye.
ben çok kötü bişey yaptım ona mesaj attım sendn etkilendim aklımdan çıkmıyorsun falan yazdım ama senden hiçbişey beklemiyorum beni arama mesaj atma falan içimi döktüm rahatladım şimdi mesaja atmış geri ekle lütfen hoşçakal falan deme yazmış cevap yazmadım yazmıycam ama çok rahatladım şu an çok mutluyum:) omzumdan koca bir yük kalktı sanki
Yalvaracak tabi açığını gördü elinden geleni yapacaktır pişman olduğu tek nokta "Hatunu kaçırdık ya" düne kadar aklı neredeydi ? Şimdi kafalama peşinde duygı sömürüleri felanda başlayacaktır inş. kendi direncini kendin bozmazsın zira bir daha yazmayacağını da söylemiştin.
bu mesajını okumadan cevap yazmıştım. keşke bunu yapmasaydın.
burda yazdıklarımızın senin için bir önemi yok sanırım. sen kendi bildiğini yapıyorsun zaten neyse başlığa yanıt yazmayayım artık.
umarım pişman olmazsın.
canım bence bir daha ona sakın mesaj atma. ha o mesaj atarsa senle konuşmak isterse o zaman ona göre duygularını ölçer tartar yanıt verirsin. ama şimdi ona mesaj atman seni onun gözünde yüceltmez emin ol.
bu seninki aşk değil. biraz can sıkıntısı, muhtemelen de güzel bir kızsın çevren tarafından beğenilen bir kızsın ama onun ulaşılamaz olması seni cezbetmiş. hani demişsin ya zor beğenirim, pekçok kişiyi reddettim diye. işte bu çocuğu ulaşamadığın için ve biraz da şu sıralar can sıkıntısında olduğun için önemsiyorsun. onu silmekle iyi etmişsin. artık onu hiç düşünmeden yola devam et.
merhaba arkadaşlar. canım birkaç gündür çok sıkkın.nedeni ise önyargılarımın bedelini ödüyor olmam. ben internetten tanışıp aşık olanları genelde kınar hatta dalga geçer doğru bulmadığımı falan söylerdim. yani hala çok doğru gelmiyor riskli buluyorum fakat aynı şey başıma geldi. geçen gün facebooktaki eski mesajlarımı kurcalarken bana birinin mesaj attığını farkettim "profiline nerden geldim bilmiyorum ama bir meraba deyim dedim" yazmış.resmine baktım inanır mısınız tam benim tipim. nefesim kesildi. ben üniversite okuyorum bu vakte kadar 1 kişiyi sevdim onun da sevgilisi vardı o yüzden içim yana yana vazgeçtim unuttum.başka kimseye aşık olmadım. gelen tekliflerin hiçbirini değerlendiremedim. kolay beğenen bir yapım yoktur. ama bu çocuğa görür görmez kanım ısındı o kadar tatlı bir yüzü vardı ki. ama ne de olsa mesaj atmış allah bilir kaç kıza atıyordur diye düşündüm. ama biraz profilini incelediğimde yanlş düşündüğümü anladım. bir sürü güzel kız yorum yapmış ama o kolay kolay cevap vermemiş yorumlara. dinlediğimiz müzik grupları, güldüğümüz videolar falan aynı:) o kadar benziyoruz ki birbirimize espri tarzlarımız falan çok uyuşuyordu takip ettiğim kadarıyla. sonra ekledim onu kabul etti. biz seninle daha önceden konuşmuşuz falan yazdı. 2 gün boyunca sohbet ettik o kadar tatlı biriydi ki sanırım ondan hoşlanmaya başlamıştım. fotoğraflarını indirip saatlerce izliyordum. o da bana ilgili davranıyordu sanki ama emin de değildim. numaramı falan istedi verdim. normalde asla böyle bişey yapmam ama yaptım işte. neyse güzel gidiyordu her şey ve bana söylediği bi şeyi yanlış anlayıp onu tersledim. o ne kadar açıklamaya çalıştıysa da ben tersleyip hadi iyi geceler falan gibi şımarık şımarı yazmaya başladım. kendimce naz yapıyordum kendimi geri çekiyordum işte çocuk gibi. sonraki günümü bilgisayar başında geçirdim mesaj falan atmadı. en sonunda ben yazdım ona küs müyüz hala diye mesajı gördüğü halde bana cevap vermedi. ben de kendime boş yere acı çektirdiğimi düşündüğümden sildim onu. hala kafamda hayaller kuruyorum bana mesaj atacak neden sildin diye soracak diye ama hala boş boş bekliyorum. inanın hayatta ilk defa bunları hissediyorum. o çocuğa kısacık süre içinde o kadar bağlandım ki ben de kendime inanamıyorum. onun abaza yaratışlı biri olmadığına eminim belki de bu yüzdendir. içim resmen acıyor her sabah kalkar kalkma faceye giriyorum kalbim çarpa çarpa ama mesaj atmadığını görünce ağlayasım geliyor. ama yine de onu tanımak güzeldi fotoğraflarına bakıp gülümseyebiliyorum hala onu düşününce tebessüm ediyorum okuldayken devamlı gözüm telefonda belki mesaj atmıştır diye. ama yok. ben başlarda kendimi öylesine ağırdan sattım ki umursamadığımı falan hissetmiştir.bazen kafamdan geçiyor bi mesaj atıp özür dilesem konuşsak falan diye ama bu sefer benden farklı şeyler isteyebilir. mesela hemen sevgili olalım yanına geliyim vs. oysa ben her şeyin yavaş yavaş olmasını istiyorum. ne yapmalıyım. sizce beni umursuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?