Ne yapacağımı bilmiyorum

Yaptıklarına ben bile şok oluyorum öyle direk çocuğa karşı bişey yapmıyor da yürüteci mesela biz artık kullanmıyoruz birine veririz diye ayırmıştım bı baktım ikiye ayırmış şok oldum

Özür dilemediğim için böyle yapıyormuş diledim bu sefer de affedemeyeceğim şeyler var diyor
Hep fazlasını isteyecek ! Dik durmani öneririm. Evet yanlış bir evlilikti belki ama olan oldu ne yapacaksın ? Ailene yanlış bir evlilikti kabul ediyorum şuan hayatim böyle evrildi bir çocuğum var farzedin ki kocam öldü ben öyle farzediyorum ve hayatıma devam ediyorum diyin. Keşke ağacı yesermez.

Çocuğu annenle bırakma güvenip, bir şey yapar elinde kalır çocuk. Başka bir şey demiyorum

İnsanız başımıza herşey geliyor o kadar çok boşanan var ki devir zaten kötü bende istemezdim böyle olmasını

Ufacık bi sevgiye bile öyle ihtiyacım var ki ama artık herşeyden geçtim sadece evladimla mutlu olmak istiyorum

Orda burda kalmakla olmaz bi an evvel işleri yoluna koy ve git

Ne yap et , iş bul ve o evden çık, yazıklar olsun o annene...

Annenin derdi başka, derdi özür dilememen falan degil , Allah belasını versin annenin tez zamanda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…