Ne yapacağımı bilmiyorum

Zaten git demese de artık kalmam ama iyice araştırmam lazım burda kiralar pahalı belki küçük bir şehre taşınmam gerekir kreşler de pahalı zaten daha altı bezli nasıl veririm bilmiyorum

Tabii ki zaten teyzemlere sadece 2-3 gün kafa dinlemek için geldim bir süre sonra batar fazla kalmam. Ev işlerinde yardımcı olmaya çalışıyorum, bazen illa ben yapcam diye elimden alıyor yaptırmıyor buna rağmen teyzeme çok yoruluyorum diye şikayet etmiş... Nafakamiz var fakat 8 bin TL kiralar zaten 15-20 bin burda bakıcı tutsam 25-30 bin isteyecek nasıl yaparım bilmiyorum

Anneniz ruh ve sinir hastası sanırım. Torunun yürütecini parçalamak, bardak fırlatıp kırmak nedir ya, kaç yaşında anneniz? Evliliğinizi istememiş olsa bile böyle davranması anormal. Her şey gönlünüzce olsun. Allah yardım etsin. Bebeğiniz biraz daha büyür kreşe verirsiniz siz de çalışırsınız artık. Böyle bir anneyle yaşamak ekstra bunaltir sizi

Annen merhametsiz biri. Keşke anne de olsa kimseye muhtac kalmasak. Çalış bebege ben bakayim dese anlarım. Gerçi bu anne bebekle de bas basa da bırakılmaz. Allah yardimcin olsun.

Biraz ağlasa kızıyor bunaliyor erkek kardeşime biz ne güzel kendimiz yaşıyorduk falan demisti bilmiyorum düzelir mi acaba

Annen merhametsiz biri. Keşke anne de olsa kimseye muhtac kalmasak. Çalış bebege ben bakayim dese anlarım. Gerçi bu anne bebekle de bas basa da bırakılmaz. Allah yardimcin olsun.
Özür dilemediği için böyleyim demiş teyzeme bilemiyorum o yüzden mi.. çocuğa bakmayacagini söyledi hatta iş saatim kresten geç olursa 1-2 saatliğine bile bakmayacakmış konusu geçmişti o zaman söyledi

Özür dilemediği için böyleyim demiş teyzeme bilemiyorum o yüzden mi.. çocuğa bakmayacagini söyledi hatta iş saatim kresten geç olursa 1-2 saatliğine bile bakmayacakmış konusu geçmişti o zaman demişti

O gün hastaydı muz yedirmek istedim yememek için ağladı gürültü oldu diye annem mutfakta çay bardağını kırmıştı zaten o kadar çok bunaldım ki başım çatlıyor kal dese de kalmam herkes kendi evinde kendi düzeninde mutlu olsun bence de çok teşekkür ederim dualarınız için

Yaptığın yanlış ne kadar büyük de olsa 1yasindaki çocuk halıya kustu diye insan düşmanına böyle davramaz.biraz utangaçlık maskesini kaldırın.

Çok üzgünüm gerçekten keşke keşke keşke dediğim çok şey var ama olan oldu artık

Yanlış evlilikler aileleri çok yıpratıyor maalesef, bu tabi ki bir yaşında bir çocuğa o şekilde davranmasını masumlaştırmaz, öncesinde nasıldı anneniz acaba?

Siz hiç zaman kaybetmeden işe girin ve çocuğunuzu kreşe verin. Daha küçük demeyin, benim çevremde çok var 1 yaşında verip işe dönen. Çocuklarında da gayet pozitif etkilerini gördüler. Kendi hayatınızı kurun, kimseye muhtaç olmayın. Allah kimseyi kimsenin kapısına düşürmesin.

Ben bekarken iyiydi boşandıktan sonra böyle oldu.. kreşler de kiralar da çok pahalı devlet kreşi 3 yaşında alıyor

Yaptığın yanlış ne kadar büyük de olsa 1yasindaki çocuk halıya kustu diye insan düşmanına böyle davramaz.biraz utangaçlık maskesini kaldırın.
Bu sefer de beni manipüle ediyor annelikle ilgili whatsapptan durum paylaşıyor acaba yanlış mı davrandım diye şüpheye düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…