• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE YAPACAĞIMI BILMIYORUM

Boz2961

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
58
13
3
28
Selamun aleykum hanımlar eşimle 3 yıldır evliyiz çocuğumuz yok kayinvalidemle birlikte yaşıyoruz kayinvalidem hocalarla bağımlı. Durmadan muska yaptıran birisi onlarla beraber yaşıyorduk 2 hafta önce beni evden kovdu kayinbabam ortada bi sebep yokken kayinvalidem sürekli baskıcı hep kendi dediği olacak hep onun istekleri önemli.. evlendim evleneli esimdem 1 çift çorap istemiş biri değilimdir hergun yemeklerini yapardım calistigim halde asla cayın yanına birşey yapmadan vermezdim. Neyse konuya gelelim beni aglattilar psikolojimi bozdular. Eşimde dediki git 3 ay annnengilin yanında kal ben evi ayısıyım gel dedi bunlar seni yine aglatack dedi . O öyle demese ben kovuldugum yerde hala duruyordum.. geldim annnengilin yanına beni istemedigini söyledi. Boşanma için vekalet vermis evi benim ailemin duzmesini istiyor yaklaşık 5 gündür ne arıyor ne soruyor . Bende aynı şekilde aramıyorum ama yeter biktim bunaldim çok yoruldum Allah rızası için dualarınzi esirgemeyn .. ben napacak okadar şey yaptım bumuydu değerim herzelerine katlandım uzuun oldu hakkınızı helal edin

Eşin boşanmak mi istiyor ? Seni bu yüzden mi ailenin yanına gönderdi ?

Ben kpnudan pek bısey anlamadım. Karı koca calısıp ayrı evde yasasaydınız. Ayrıca urperdim muska falan ile ugrasan kadın zaten şerlidir daglara taşlara.... Eşinde sut cocuguysa bence ayrılıp kurtulun.

Ben kpnudan pek bısey anlamadım. Karı koca calısıp ayrı evde yasasaydınız. Ayrıca urperdim muska falan ile ugrasan kadın zaten şerlidir daglara taşlara.... Eşinde sut cocuguysa bence ayrılıp kurtulun.
Evet sürekli muska evlendigimin 2 ayı halinin altında yatak basligimin arkasında hep muska buldum . Beni cagiriyordu ansizin gel kapıya domuz yağı sürülmüş diye sonra kim yaptıysa diye beddualar ediyordu

Boşanmak istemiyordu giy dedi evi ayıracam gel dedi bana sonra annesi ne yaptıysa yaptı vekalet vermis avukata
😒😒😒 Ne biçim annesi var öyle.. Siz evi ayrsanz bile nuska falan yapar size yani nasl güvenip kaldınız o kadar zaman yannda anlamadım. Böyle insanlardan herşey beklenir.. Yazk eşiniz de hala büyüyememiş.. Başta neden kabul ettiniz aynı evi onu da anlamadım 😏😏 eşiniz yan çizmiş döneklik yapmş boşan demek istemiyorum çok kolay söylemesi ama adam akıllı eşinle konuşsan iyi olacak

Evet sürekli muska evlendigimin 2 ayı halinin altında yatak basligimin arkasında hep muska buldum . Beni cagiriyordu ansizin gel kapıya domuz yağı sürülmüş diye sonra kim yaptıysa diye beddualar ediyordu

Bu konular yasak ama lütfen o eve birdaha dönmeyin. Ne olur ne olmaz ne pislik ınsanmıs. Hiç Allah korkuları yok.

😒😒😒 Ne biçim annesi var öyle.. Siz evi ayrsanz bile nuska falan yapar size yani nasl güvenip kaldınız o kadar zaman yannda anlamadım. Böyle insanlardan herşey beklenir.. Yazk eşiniz de hala büyüyememiş.. Başta neden kabul ettiniz aynı evi onu da anlamadım 😏😏 eşiniz yan çizmiş döneklik yapmş boşan demek istemiyorum çok kolay söylemesi ama adam akıllı eşinle konuşsan iyi olacak
Bacim benim ailemden bekliyor sanki biz erkek tarafıyız benim ailemin ev açmasını istiyor durdum seviyordum yuvam dedim durdum :( aramıyor sormiyor

Yok yok namaz kılıyor ama o işlerle uğraşıyor sürekli eşim hep sahip cıktı ama onada yaptırdı biseyler heralde

Ya namaz vs kılsa ne olur kılmasa ne olur lanetli işlerle ugrasıyor dedigınıze gore. Inanmıyorum yani dini butunluge vs.

Bacim benim ailemden bekliyor sanki biz erkek tarafıyız benim ailemin ev açmasını istiyor durdum seviyordum yuvam dedim durdum :KK43: aramıyor sormiyor
Sen de çalışıyorsan aileleri işin içine sokmadan halledelim de enazndan acil olan eşyaları almanz yeterli şmdilik.. Evet biliyorum insan yuvası için herşeyi yapıyor ama başta ayrı eve çksaydınız daha iyi olurdu.. Kaynanana gelince namaz kılsa neye yarar şeytanda meleklerin başıydı isyan etti cehennemin mimarı oldu kaynananda yasaklanmş şeylerla uğraşıyor vah haline.. O aileden uzak dur

Sen de çalışıyorsan aileleri işin içine sokmadan halledelim de enazndan acil olan eşyaları almanz yeterli şmdilik.. Evet biliyorum insan yuvası için herşeyi yapıyor ama başta ayrı eve çksaydınız daha iyi olurdu.. Kaynanana gelince namaz kılsa neye yarar şeytanda meleklerin başıydı isyan etti cehennemin mimarı oldu kaynananda yasaklanmş şeylerla uğraşıyor vah haline.. O aileden uzak dur
Doğru dion bacım ama artık beni silmiş yazmıyor etmiyor aramıyor ben onun icin herşeye katlanırken hergun ağlarken o bana bunları yasatti Rabbim buyuktur seven adam aramadıydı o annesinin sözüne bakiyor yapmadığı kalmadı o kadının bana ben zaten calisiuordum gurbete gittim kimsem yoktu orda benim ben ağlayarak aldım esyalarimi çıktım evden kovularak ;(

Doğru dion bacım ama artık beni silmiş yazmıyor etmiyor aramıyor ben onun icin herşeye katlanırken hergun ağlarken o bana bunları yasatti Rabbim buyuktur seven adam aramadıydı o annesinin sözüne bakiyor yapmadığı kalmadı o kadının bana ben zaten calisiuordum gurbete gittim kimsem yoktu orda benim ben ağlayarak aldım esyalarimi çıktım evden kovularak ;(
Üzme kendini biraz bekle bakalım ne olacak yazacak mı gelecek mi ? Eğer ararsa veya gelirse güzelce herşeyi konuşun.. yok.yazmazsa şükret böyle bir aileden ve sübyan bir.kocadan kurtulmuş oldun..

Back
X