Selamun aleykum hanımlar eşimle 3 yıldır evliyiz çocuğumuz yok kayinvalidemle birlikte yaşıyoruz kayinvalidem hocalarla bağımlı. Durmadan muska yaptıran birisi onlarla beraber yaşıyorduk 2 hafta önce beni evden kovdu kayinbabam ortada bi sebep yokken kayinvalidem sürekli baskıcı hep kendi dediği olacak hep onun istekleri önemli.. evlendim evleneli esimdem 1 çift çorap istemiş biri değilimdir hergun yemeklerini yapardım calistigim halde asla cayın yanına birşey yapmadan vermezdim. Neyse konuya gelelim beni aglattilar psikolojimi bozdular. Eşimde dediki git 3 ay annnengilin yanında kal ben evi ayısıyım gel dedi bunlar seni yine aglatack dedi . O öyle demese ben kovuldugum yerde hala duruyordum.. geldim annnengilin yanına beni istemedigini söyledi. Boşanma için vekalet vermis evi benim ailemin duzmesini istiyor yaklaşık 5 gündür ne arıyor ne soruyor . Bende aynı şekilde aramıyorum ama yeter biktim bunaldim çok yoruldum Allah rızası için dualarınzi esirgemeyn .. ben napacak okadar şey yaptım bumuydu değerim herzelerine katlandım uzuun oldu hakkınızı helal edin