• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilmiyorum yardım :(

almiram2013

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
4
0
6
34
İstanbul
Kızlar merhaba bebeğim 43 günlük son bir haftadır emmede güçlük çekiyor anlamıyorum en fazla 5-6 dakka emiyo sonra ağlayarak çekiliyo acaba sütümmü gelmiyo bazende memeyi çekip çekip bırakıyo ve bunu üst üste yapıyo en sonundada ağlıyo offf gazı vardır dicem ama uykudan kalktığındada aynı şeyi yapıyo

Canim merhaba gogsunu sıktıgında sut geliyormu ya sutun gelmiyordur bu sutsuz oldugun anlamina gelmez gogsunun uclari acik olmayabilir bende oyle olmustu. Gogsum sutten tas gibi olmasina ragmrn sıktıgm halde sut gelmiyordu sonra biraz rahatladim ve sktığimda uc yerden birden sut fiskiriyordu .sende sık sık emzirmeye calis..

Evet dediğini yaptım ne yazık ki süt gelmiyor dinledim ilk 5 -6 dakka luk luk sesler geliyo bebekten sonra kesiliyor o zaman açlıktan ağlıyor bebişim mamaya ağırlık vermek durumunda kalıcam :((

Bazen benim bebegimde gazi oldugunda seninki gibi davraniyor, sirtina vuruyorum iyice cikarirsa rahatliyo emmeye devam ediyor.goguslerin sertse sicak su torbasi veya dus iyi geliyor

Canım yutkunmasını takip et. Yoksa da mama ver üzülme. Önemli olan büyümesi, aç bebek uyuyamaz.. 2 ay emdi bebeğim, sonra mama.. Şu an turp gibi maşallah ☺️

Benim bebegimde 2 aylikken basladi emmeye zorla 3 aya kadar emzirdim biberinla mama vermeye calisiyorum onuda isine geldigi zmn aliyo ek gidalara basladik mecburen ama kakasini buyuk insa gibi yapmaya basladi bende cok zor durumdayim ne yapacagimi sasirdim :*

canım gögsünü süt sagma makinesiyle biraz sag belki gögüs uçların tam olarak açılmamıştır.Sıcak havlu koy ve gögsünün bi altından bi üstünden daha sonrada kahverengi bölgeye baş parmagınla masaj yap iyi gelir.

Back