kizlar benim bir derdim var ama cok uzun nasil anlatcam.ben 4 yillik evliyim 2 tanede cocugum var biri 2 yasinda biri 10 aylik.biz esimle severek evlendik ama evlenmemizi esimin ailesi basta karsi cikti onlarla biz farkliyiz kultur farkimiz var dediler aslinda hic bir bir fark yok ayni sehirde sayiliriz kurtmus lazmis boyle farkimizda yok.sadece benim ailem kapali onlarin hepsi acik bundan diye dusunuyorum.neyse evlendik ama bana cok deger verdiler yada oyle gozuktuler ogullarinin hatrina beni kendi oz kizlarindan ayirmadilar ilk cocuguma hamile kaldimda onlarin yaninda kaldim 2 ay onlar bakti bana esim is icin baska sehirdeydi kendi annemden babamdan ablamdan ayirmadim hic birini .sonra dogum yaptim ilk torunlari oldu ben cocugumu hic dogru duzgun kucama alamdim altini degisitrirler dusunun ilk banyosunu bile onlar yaptirdilar hic bana gel sende yardim ilk cocugun demediler bende saygisizlik yapmak istemedim biraktim onlara yikadilar cocugum kabiz olurdu daha 5 gunluk baktim kasik kasik zeytinyagini veriyolar bende kenardan pisirik pisirik dedim dokunmasin o kadar fazla gorumcem dediki sert bir tavirla hic bisey olmaz dedi kendiside bekar .neyse attim icime .cunku ilk kez boyle aramizda bir gerginlik oldu.sonra benim bebegimin cok gazi oluyodu doktorda zinco adli ilaci verdi neyse 2 damla verdim normalde 4 damla demisti ben iki damla verdim verirkende kaynanam gordu dedi o ne dedim gaz damlasi.neyse benim cocuk rahatladi uyudu hic uyumamisti sabahtan beri aksam uyudu baktilar uyanmiyor hemen bir panik kaynanam niye uyanmiyor niye etmiyor ilac verdi ondan oldu evdin cikti gitti gecenin 10 nunda,2 gun eve gelmedi akrabasina gitmis sascmalik kimbilir ne laf yapti giittide.neyse ben kendi evime gectim sonra 15 gun sonra bunlar geldiler 2 ay kaldilar ben hic ilgilenmiyom cocugumla 3 kisiler tek cocugumla ilgileniyolar bende ilk torunlari diye hic biseyine karismadim ama kaske karissaymisim.sonra sonra istemedigim biseyi yaptiklarinda nazik bir sekilde soyluyodum sen karisma gibilerine bana laf soyluyolardi neyse sonra gittiler 2 ay sonra yine geldiler yine bir sey yuzunden tartisma oldu basit bisey cocuk yuzunden yine kaynanam basladi esime dediki bagira bagira ben sna abunla evlenme dedim kulturumuz farkli senden kucuk alma dedim sana dedi ben o anda alt ust oldum basimdan assagiya kaynar sular dokuldu hic bisey diyemedim .neyse ertesi gunde oturmus hepsi benim dedikodumu yapiyolar ailemin ne dagliligi kaldi ne ameleligi benim ailem hep sehirde yasmaistir yani sadece kafalari kapali birde onlar kadar agizlari laf yapmaz canimli cicimli .bide ustune bunlari duyunca benim pisikolijim alt ust oldu zaten o andada 2. cocuguma kirkliyim 20 unluk daha esime anlatmim anlatmim dedim ama sonunda patladim kimseye anlatamiyodum aileme ne dicem kendim cok istedim babamla bile 2 hafta konusmadim dusunun beni versin diye o derece seviyodum.neyse yine kavgali bir sekilde bunlar gitti.cok sey var yazmadigim su an bunlar su an aklima gelenler.yani beni ve ailemi assagiliyorlar.ve o gun bugundur esimle hic huzurumuz yok devamli tartisiyoruz senin annen bu8nu dedi diye ama ona soylememin amaci beni rahatlatmasi oda diyor bana anlatma o kadar bunaldimki kimseyede anlatamiyorum dedi kodu olur diye 2 kucuk cocuk aksma kadar evdeyim esimin isi cok yogun pisikolojim cok bozuldu su an gorusmuyorum onlarla 7 ay oldu ama sanki dun gibi yaptiklari dedikleri aklima geliyor aklimk cikiyor yine cikip gelcekler diye hic bir zamanda diyipte gelmediler baskin yaparmiscasina bide kendilerine evimin anahtarinin kopyasini cikartmislar dingonun ahiri gibi girip girip cikarlar yaptigim yemekleri yemezler hep bir bahane midem agriyor tansiynum cikiyor giderler disarda yer gelirler ben kirkli cocukla cocugumu aglata aglata yemek yaparim bide yemezler dogru cope tencere tencere yemekler. birkeresinde esime diyor kaynanam ben onlari sofrada istemiyomusum bir kere cocugu alip kalkmisimda sofradan onlarda huzursuz ettiuklerini dusunmusler bahaneleride bu 2 gunluk cocuk 5 dk da bir emiyor kalkmimda ne yapim aman iste istemiyolarya nerden ne laf yapcaz diye bakiyolar ben cocugun altini degistirmistim cis yapmisti bezinide iyice sarip yere birakmistim ustunu giydirince atarim diye ama onu orda unutmusum vay efendim ben yattiktan sonra kayinpederim diyoki mahsustan birakti goruyomusunuz ben icerden duyyorum.annemlerden tursu istiyodum tl den annem guzel yapar kayinpederde yanimdaydi ertse gun karisina diyoki tursu istiyor hiih sanki burda yokj ta ordan tursu istiyor5 milyona aliniyor bakkaldan izinden gelkirken getirmisitm, az kalmisti biliyodu annemlerden getirdimi diyoki karisina iki aksamdir tursu koymuyor sofraya bittimi oda diyor o bisey zannediyor tursuyu o yuzden istiyor sana duyurmak icin istemistir allahimya varya o kadar koyduki laflari cok deger vermistim bunlari duyduktan sonra yikildim kendimi hala toparlayamadim su an isimlerini bile duyunce cok kotu oluyorum.nefret etmisim okadar sogumki onlara karsi esimle hic bir duzenimiz kalmadi cinsel hayatimiz sifir 1 senedir 2 defa beraber olduk neden diye sordumda mutsuzuz diyor bu bana o kadar koyyoki kadinlimi unuttum.dun anneler gunuydu kutlamadi bile.cok sey var yazacak ne yapcam bilmiyorum bu aileyi nasil duzeltebilrim biz nasil mutlu olcaz hep tartiscazmi CADIARZU