How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları ne yapacağımı bilmiyorum :( tecrübelerinizi bekliyorum..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sedaesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
194
4
96
İstanbul
kızlar hepinize merhabalar 8 aylık bir meleğim var ve hala cok gazlımafoldumbenmafoldumben kaka yaparken zorlanıyor karnına masaj yapmam gerekiyor bazen yaparken ağlıyor gece bağırarak uyanıyor ağlama yani sakinleştiremiyorum en sonunda ayağa kaldırıyorum ve sonra mememde uyuyor aslında iyi değil gazı daha cok tetikliyor ama başka türlü uyuyamıyor sab kullanıyorum ilk aylardan beri sanırım bağışıklık kazandı merak ettiğim benle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar var mı tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.yarın doktorunu arayacağım ne derse yazarım buuraya
sevgiyle kalın :ecrin_bebek:

kakasını yaparken zorlanıyorsa yani kabızsa armut yedir.qaz sancısı için rezene çayı içir.belki dişi çıkıyordur o yüzden bağırarak uyanıyor

kakasını yaparken zorlanıyorsa yani kabızsa armut yedir.qaz sancısı için rezene çayı içir.belki dişi çıkıyordur o yüzden bağırarak uyanıyor

canım cok saol evet diş cıkarmadı daha rezene içiriyorum ama bu aralar aksattım aslında tekrar baslayayım tesekkürler vereliniortak

Canım gaz için nurse haveys diye bi yağ var eczanelerde satılıyo.Bizim çok işimize yaramıştı.Geçen günde kakasını yapamadı çok sancılandı yarım fitil attık. Çok rahatladı ve yaptı. Ama yinede doktorunla bi görüş derim ben.

benim bebeğim de çok gazlıydı.metsil damla kullandık 15 günde tamamen geçti gazı çok şükür.kabızlık içinde her gün 1 çay kaşığı zeytin yağı içir mutlaka.bağırsaklarını yumuşatır.rahat yapar kakasını öyle fitile sabuna alıştırmayın ilerde kendi başına yapamaz hale gelir çok da olmadı osmolak şurup içir.(dr. tavsiyeleridir bunlar.bebeğimin doktoru)allah kolaylık versin.

Back