Tesekkur ederim benimle guzel fikrilerinizi paylaştığınız icin gercekten ihtiyacım varMaalesef sevmeyen insana zorla kendinizi sevdiremezsiniz. Acı ama gerçek şu ki sizinle sadece boş zamanlarını dolduruyor. Hem Böyle karaktersiz birinin sevgisi olsa ne olur olmasa ne olur. Bu kadar değersiz misiniz. Lütfen biraz mantıklı olun, zamanla unutacaksınız.
Cok daha ağır seylere maruz kalmış bir hayatim vardir belkide! Polise verin hanimefendi bu kadar şikayet ediyorsunuz. Ne yapayim diye soruyorsunuz. Adam alışmış her malliginda kabul etmişsiniz. Yine eder diye geliyor İşte. Gerçekten kurtulmak istiyorsanız ona göre davranın başlığınizda ne yapayim diye sormanin cevabini size ilk mesaj atan kişi vermiş. Aynen katılıyorumSes etmiyor muyum? Ayriliyorum her yerden engelliyorum evime geliyor camıma tas atiyor baska numaralardan binlerce kez arıyor is yerime geliyor ve sizde asıksınız bunlari yaptığında özür dilediğinde değişecek zannedip inaniyorsunuz. Bu kadar katı olunmaz basına gelirse anlarsiniz
Ne kadar kotu bir insansınız siz. Çaresiz ve yaptıklarından dolayı zaten yeterinde acı çekmiş birisi olarak fikir istedim. Asiktim cok seviyordum gormezden geldim. Bunun ne demek olduğunu anlayamaZsiniz. Unutmak istiyorum aci cekiyorum. Bu kadar değersiz olmayı haketmedigimi dusunuyorum. Ama sizler gibi insanlar olduğu surece bizim insanlar ezilmeye devam edecekCok daha ağır seylere maruz kalmış bir hayatim vardir belkide! Polise verin hanimefendi bu kadar şikayet ediyorsunuz. Ne yapayim diye soruyorsunuz. Adam alışmış her malliginda kabul etmişsiniz. Yine eder diye geliyor İşte. Gerçekten kurtulmak istiyorsanız ona göre davranın başlığınizda ne yapayim diye sormanin cevabini size ilk mesaj atan kişi vermiş. Aynen katılıyorum
Ne kadar kotu bir insansınız siz. Çaresiz ve yaptıklarından dolayı zaten yeterinde acı çekmiş birisi olarak fikir istedim. Asiktim cok seviyordum gormezden geldim. Bunun ne demek olduğunu anlayamaZsiniz. Unutmak istiyorum aci cekiyorum. Bu kadar değersiz olmayı haketmedigimi dusunuyorum. Ama sizler gibi insanlar olduğu surece bizim insanlar ezilmeye devam edecek
İlgisizliğini affettim Evet. Parasi olmamasını affettim belki dedim babası az veriyordur ihtiyacları vardır. Dedigim gibi kendimi teselli ettim insanın gozunde perde varmis gibi oluyor. Ama son yaptığı son darbe oldu. Ne kadar kaçarsam kacayim peşimden geldi bir nevi barışmak zorunda kaldım çoğu Zaman evime falan geliyordu cunku. Kimsenin halime üzülmesine ihtiyacım yok ben tek basıma yeteri kadar uzuluyorum zaten. Çocukça aptal seyler yaptim kendimi degersizlestirdim. Ve birinin bana lutfen sunu sunu yap hayatından sil onu güçlü ol demesine ihtiyacım vardı. Daha beterleri de olur belki iyi kalpli insanlar hep uzuluyo bu ulkede. Tesekkurler kotu dileğiniz icinSeni insan yerine koymadığı için böylesin işte. Daha fazlasını da hak ediyorsunuz bence. Biraz aklınızı kullanın ya o kim ki sizi böyle şeyler yapıyor buna karşılık aşığım affettim diyorsunuz. Gerçekten bazıları bunları hak ediyor. Üzülmedim halinize daha beterleride olucak zaten.
İyi de ben zaten yaptıgım şeylerin akılsız hareketlerimin farkındayım ve bu yuzden acı cekiyorum. Evet ask acısı olum acısına benzemez ama insanın kendini değersiz hissetmesi de cok acidir. Umarım hic bir Zaman hissetmek zorunda kalmazsınız hep sevilirsiniz. Hic hata yapmazsınız. Cevap icin tesekkurlerEvet doğruyu söyleyen bizler kötüyüz. Bir siz acı cekiyorsunuz evet. Aşk acısı aman ne aşılması güç. Evlat acısı, anne baba kaybetme acısı. Sizin hic gerçek acılarıniz oldu mu. Aptal bir adamizin verdiğiniz icin size bunları yapmış. Simdi biz mi kötüyüz yoksa aklini kullanmaktan aciz sizmi
Bu kötü niyet değil durumuna sinirlendim çünkü bi erkek için bu kadar kendi hayatınızdan ödün vermeniz üzücü. Bu zamana kadar size yaptıklarını çevrenden birileri elbet biliyordur. Uyarıda bulunmadılar mı hiç. Biz size bunu yap şunu yapma desek bizi ne kadar dinleyeceksiniz ki.İlgisizliğini affettim Evet. Parasi olmamasını affettim belki dedim babası az veriyordur ihtiyacları vardır. Dedigim gibi kendimi teselli ettim insanın gozunde perde varmis gibi oluyor. Ama son yaptığı son darbe oldu. Ne kadar kaçarsam kacayim peşimden geldi bir nevi barışmak zorunda kaldım çoğu Zaman evime falan geliyordu cunku. Kimsenin halime üzülmesine ihtiyacım yok ben tek basıma yeteri kadar uzuluyorum zaten. Çocukça aptal seyler yaptim kendimi degersizlestirdim. Ve birinin bana lutfen sunu sunu yap hayatından sil onu güçlü ol demesine ihtiyacım vardı. Daha beterleri de olur belki iyi kalpli insanlar hep uzuluyo bu ulkede. Tesekkurler kotu dileğiniz icin
Cok tesekkur ederim bana akıl verecek guzel fikirleriniz icin. Soyledigimlerinizi dikkate alacagimBakımsız falan olduğun için değil sevmiyo da değil sadece fazla taviz vermissin ona vazgeçilmez olduğunu hissettirmissin ve zaafın olduğunu baya bi belli etmissin seni kolay lokma görüyo cepte görüyo yani nasil olsa bensiz yapamaz nasil olsa affeder diye yapiyo öyle onu öyle bi görmezden gel ki aklı başına gelsin unutma sen degerlisin...biri seni istiyo diye değerli olmadığın gibi biri seni istemiyo diye değersiz olmuyosun bunu unutma..
İyi de ben zaten yaptıgım şeylerin akılsız hareketlerimin farkındayım ve bu yuzden acı cekiyorum. Evet ask acısı olum acısına benzemez ama insanın kendini değersiz hissetmesi de cok acidir. Umarım hic bir Zaman hissetmek zorunda kalmazsınız hep sevilirsiniz. Hic hata yapmazsınız. Cevap icin tesekkurler
Kimseye anlatmadım. Kimse de bilmiyor beraberken cok mutluyuz Cunku. Baslarda da cok mutluyduk herkes imrenerek bakardı. Ama çok degisti. Bende sevdigim icin anlamaya calistim konuşmaya çalıştıkça daha da kaybettim onu. Yaşadığımız şeylerin hatrina ilgisizlikleri affettimBu kötü niyet değil durumuna sinirlendim çünkü bi erkek için bu kadar kendi hayatınızdan ödün vermeniz üzücü. Bu zamana kadar size yaptıklarını çevrenden birileri elbet biliyordur. Uyarıda bulunmadılar mı hiç. Biz size bunu yap şunu yapma desek bizi ne kadar dinleyeceksiniz ki.
Umarım kolay şekilde atlatırsınız. O kişiyi tamamen hayatınızdan çıkartmanız gerekiyor. Sizi tekrar kandırmasına izin vermeyin güçlü olun.Kimseye anlatmadım. Kimse de bilmiyor beraberken cok mutluyuz Cunku. Baslarda da cok mutluyduk herkes imrenerek bakardı. Ama çok degisti. Bende sevdigim icin anlamaya calistim konuşmaya çalıştıkça daha da kaybettim onu. Yaşadığımız şeylerin hatrina ilgisizlikleri affettim
Sorunlari vardır belki sıkılmıştır dedim. Evet cok fazla kendimden taviz verdim ben inkar etmiyorum. Ama gercekten Su an uzuluyorum ve omzunda aglayabilecegim kimse yok..
Tesekkur ederim. Asla inanmayacagim ve güçlü olacagim.Umarım kolay şekilde atlatırsınız. O kişiyi tamamen hayatınızdan çıkartmanız gerekiyor. Sizi tekrar kandırmasına izin vermeyin güçlü olun.
Heryerden engelledim. Arkadaşlarının numaralarını bile. Bir sure ailemin yanına gitmeyi dusunuyorum Karsima çıkmaması icin. Cevap verip vakit ayırdığınız icin tesekkur ederim. Kendimi yalnız hissetmekten kurtardınız beniO insanı tamamen hayatından çıkar. Ama öncekiler gibi affedilmeye bile kapina gelemesin. Sonra gel beraber ağlayalim. Sabaha kadar sana akıl vereyim
Amacim sizi uzmek degildi. Kırıldiysaniz kusura bakmayın. Sadece bu kısacık hayatta bu kadar kötü şeyler yaşattı size ve sizde izin verdiniz diye tahammül edemedim. Asla yalniz degilsiniz. Ne zaman isterseniz özelden de yazabilirsiniz. Allah yardımcınız olsunHeryerden engelledim. Arkadaşlarının numaralarını bile. Bir sure ailemin yanına gitmeyi dusunuyorum Karsima çıkmaması icin. Cevap verip vakit ayırdığınız icin tesekkur ederim. Kendimi yalnız hissetmekten kurtardınız beni
Yakında evlenir düğününe çağırması dersinmerhaba uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Üye olup size derdimi anlatip fikir almak istedim.
1.5 yıllık bir iliskim var. Cok asigim ona, giyme der giymem gitme der gitmem. Sadık ve sevgi doluyum. İliskimizin basından beri benimle beraber ne bir fotoğraf koydu ne ilişki durumu yaptı. Takmadım çocukça seyler diye kendimi teselli ettim. Tatillere gitti gezmelere gitti bir kez bile beni yanında götürmedi yine turlu bahanelerle kendimi avuttum. Bunlarin üstüne bir de ilgisiz görüşmek istemeyen surekli kavga çıkaran bir insana dönüştü. kavga ettik ve onu heryerden engelledim sildim. Daha sonra barıştık ve onu engelledigim icin beni hicbiryerden tekrar eklemeyecektini söyledi. Ona da eyvallah dedim sinirlenmiştir dedim haklı dedim. İlişkimiz boyunca benimle harcayacak hic parasi olmadı. Üstelik bu insan annesi babası ve kendisi dahil hepsinin ayrı ayrı arabaları olan, lüks evde oturan, yazlıkları olan kardeşiyle beraber özel okulda okuyan birisi. Hic bir Zaman ona hesap kitlemedim. Ne sevgililer gününde ne yildonumunda ne yilbasinda. Hepsinde elimi cebime attim. Bir kez o ödediyse ertesi gun ben odedim. Ama hala parasi yok. Her hafta sonu mekan mekan geziyor. Surekli iciyor. Ama ben birsey yapalim diyince param yok diyor gorusmuyor. Ailesi zengin akrabaları para veriyor babası maaş veriyor. Ama ayda bir kere benimle guzel bir yere gitmeye parasi yok. Tamam diyorum bi parka gidelim yürüyüş yapalım oda parayla degil ya bu seferde isleri cikiyor. Sinema bileti alıyorum sinemaya gidelim diyorum aramasını gec gördüğüm icin beni bırakıp spora gidiyor. Saati belli şeyi belli . Surekli küfür ediyor eleştiriyor. Birisi iltifat edince kalitesiz olduğun icin etmiştir diyor. Aglamaktan helak oldum. Ayriliyorum bırakmıyor evime geliyor is yerime geliyor bi sekilde barisiyor. Sonrasinda sorunlari konuşmak istediğimde sikiliyor delirmissin sen diyor doktora git diyor. Bana şiddet bile uyguladi ve Artık dayanamadım tekrar ayrıldım. Bu sefer peşimden gelmedi beni aramadi sormadi umursamadi. Sonra bi gun aradı özlediğini falan söyledi. Asik oldugum icin yine affettim. Sonra instagram
Hesabi gizli olduğu ve beni eklemedi icin fake bir hesapla kendisini takip ettim. Onu takip etmeyen kendinden yaşça buyuk bir kadını takip etmis tüm resimlerini begenmis. Sasirdim sordum kendisine tanimiyorum senden ayriyken eklemistim falan dedi. Sil dedim silmedi. Sonra içime bir kurt dustu gururumu ayaklar altına alıp kadına kibarca mesaj attim. Merhaba ben su şahsın sevgilisiyim sizi takip etmis resimlerinizi begenmis acaba tanıyor musunuz yanlış anlamayın gibisinden. Yaptıgım cok yanlış biliyorum ama dayanamadim iste. Kadin tüm konuşmaları screenshot almis yolladı. Kadına "bütün gece seninle konuşmak fırsat kolladim ama erkenden gittin sanirim.." Yazmis. Biz ayrilali daha bir hafta olmus. Konuşmuşlar falan kadın bunu terslemis. Sordum
Gosterdim. senden ayrıydım kendimi yalnız hissettim Bilmem ne dedi. Kadına da o benim eski sevgilim bana takintili obsesif intihar ederse suclusu sensin falan yazmis. Ki bu sadece benim gordugum. Yanimda asla telefonunu acmaz whatsapp a girmez. Özür bile dilemiyor ne yapmisim aldatmis miyim diye birde üste cikiyor. Cok uzun oldu ama umarım okursunuz.. onu affetmek istemiyorum ama onsuz da olamiyorum cok mutsuzum aglamaktan dudaklarım ucukladi.. Neden beni sevmiyor cirkin mi buluyor bilmiyorum. Bakımlıyım yanında makyajsız özensiz gezmem ama yaptiklari boyumu asiyor.. Dertleşecek kimsem yok. Teselliye ve akila ihtiyacım var tesekkurler..