Ne yapacağımı bilmiyorum lutfen bana akıl verin..

Tesekkur ederim benimle guzel fikrilerinizi paylaştığınız icin gercekten ihtiyacım var

Cok daha ağır seylere maruz kalmış bir hayatim vardir belkide! Polise verin hanimefendi bu kadar şikayet ediyorsunuz. Ne yapayim diye soruyorsunuz. Adam alışmış her malliginda kabul etmişsiniz. Yine eder diye geliyor İşte. Gerçekten kurtulmak istiyorsanız ona göre davranın başlığınizda ne yapayim diye sormanin cevabini size ilk mesaj atan kişi vermiş. Aynen katılıyorum

Seni insan yerine koymadığı için böylesin işte. Daha fazlasını da hak ediyorsunuz bence. Biraz aklınızı kullanın ya o kim ki sizi böyle şeyler yapıyor buna karşılık aşığım affettim diyorsunuz. Gerçekten bazıları bunları hak ediyor. Üzülmedim halinize daha beterleride olucak zaten.

Ne kadar kotu bir insansınız siz. Çaresiz ve yaptıklarından dolayı zaten yeterinde acı çekmiş birisi olarak fikir istedim. Asiktim cok seviyordum gormezden geldim. Bunun ne demek olduğunu anlayamaZsiniz. Unutmak istiyorum aci cekiyorum. Bu kadar değersiz olmayı haketmedigimi dusunuyorum. Ama sizler gibi insanlar olduğu surece bizim insanlar ezilmeye devam edecek

Bakımsız falan olduğun için değil sevmiyo da değil sadece fazla taviz vermissin ona vazgeçilmez olduğunu hissettirmissin ve zaafın olduğunu baya bi belli etmissin seni kolay lokma görüyo cepte görüyo yani nasil olsa bensiz yapamaz nasil olsa affeder diye yapiyo öyle onu öyle bi görmezden gel ki aklı başına gelsin unutma sen degerlisin...biri seni istiyo diye değerli olmadığın gibi biri seni istemiyo diye değersiz olmuyosun bunu unutma..

Evet doğruyu söyleyen bizler kötüyüz. Bir siz acı cekiyorsunuz evet. Aşk acısı aman ne aşılması güç. Evlat acısı, anne baba kaybetme acısı. Sizin hic gerçek acılarıniz oldu mu. Aptal bir adamizin verdiğiniz icin size bunları yapmış. Simdi biz mi kötüyüz yoksa aklini kullanmaktan aciz sizmi

İlgisizliğini affettim Evet. Parasi olmamasını affettim belki dedim babası az veriyordur ihtiyacları vardır. Dedigim gibi kendimi teselli ettim insanın gozunde perde varmis gibi oluyor. Ama son yaptığı son darbe oldu. Ne kadar kaçarsam kacayim peşimden geldi bir nevi barışmak zorunda kaldım çoğu Zaman evime falan geliyordu cunku. Kimsenin halime üzülmesine ihtiyacım yok ben tek basıma yeteri kadar uzuluyorum zaten. Çocukça aptal seyler yaptim kendimi degersizlestirdim. Ve birinin bana lutfen sunu sunu yap hayatından sil onu güçlü ol demesine ihtiyacım vardı. Daha beterleri de olur belki iyi kalpli insanlar hep uzuluyo bu ulkede. Tesekkurler kotu dileğiniz icin

İyi de ben zaten yaptıgım şeylerin akılsız hareketlerimin farkındayım ve bu yuzden acı cekiyorum. Evet ask acısı olum acısına benzemez ama insanın kendini değersiz hissetmesi de cok acidir. Umarım hic bir Zaman hissetmek zorunda kalmazsınız hep sevilirsiniz. Hic hata yapmazsınız. Cevap icin tesekkurler

Bu kötü niyet değil durumuna sinirlendim çünkü bi erkek için bu kadar kendi hayatınızdan ödün vermeniz üzücü. Bu zamana kadar size yaptıklarını çevrenden birileri elbet biliyordur. Uyarıda bulunmadılar mı hiç. Biz size bunu yap şunu yapma desek bizi ne kadar dinleyeceksiniz ki.

Cok tesekkur ederim bana akıl verecek guzel fikirleriniz icin. Soyledigimlerinizi dikkate alacagim

Gelip bütün bunlar yerine ilişkim bitti cok acı cekiyorum unutmak icin neler yapmaliyim deseydiniz her birimiz en icten yardima kosardik. Allah sizi gerçek acilarla imtihan etmesin. Ancak o zaman bunun ne demek olduğunu görürsünüz

Kimseye anlatmadım. Kimse de bilmiyor beraberken cok mutluyuz Cunku. Baslarda da cok mutluyduk herkes imrenerek bakardı. Ama çok degisti. Bende sevdigim icin anlamaya calistim konuşmaya çalıştıkça daha da kaybettim onu. Yaşadığımız şeylerin hatrina ilgisizlikleri affettim
Sorunlari vardır belki sıkılmıştır dedim. Evet cok fazla kendimden taviz verdim ben inkar etmiyorum. Ama gercekten Su an uzuluyorum ve omzunda aglayabilecegim kimse yok..

Umarım kolay şekilde atlatırsınız. O kişiyi tamamen hayatınızdan çıkartmanız gerekiyor. Sizi tekrar kandırmasına izin vermeyin güçlü olun.

O insanı tamamen hayatından çıkar. Ama öncekiler gibi affedilmeye bile kapina gelemesin. Sonra gel beraber ağlayalim. Sabaha kadar sana akıl vereyim

O insanı tamamen hayatından çıkar. Ama öncekiler gibi affedilmeye bile kapina gelemesin. Sonra gel beraber ağlayalim. Sabaha kadar sana akıl vereyim
Heryerden engelledim. Arkadaşlarının numaralarını bile. Bir sure ailemin yanına gitmeyi dusunuyorum Karsima çıkmaması icin. Cevap verip vakit ayırdığınız icin tesekkur ederim. Kendimi yalnız hissetmekten kurtardınız beni

Amacim sizi uzmek degildi. Kırıldiysaniz kusura bakmayın. Sadece bu kısacık hayatta bu kadar kötü şeyler yaşattı size ve sizde izin verdiniz diye tahammül edemedim. Asla yalniz degilsiniz. Ne zaman isterseniz özelden de yazabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun

Yakında evlenir düğününe çağırması dersin

Ne kadarda iyi niyetliymişsiniz 1.5 yıllık ilişkiniz süresince... Her şey açıkmış fakat görmek istememişsiniz bence...

Çocuk haklı doktora ihtiyacın var sana bunları yapan birine hala aşığım diyorsun kölemisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…