Hangi bölgede büyütürsen büyüt yeter ki doğru büyüt.Her kötülük sahil bölgesinden çıkmıyorBen sahil bölgesinde kızıyla yaşayan bir bayandım 3 yıl önce eşimle tanışıp evlendik eşimin ilk benim ikinci evliliğim eşimin annesi ve babası ayrılmışlar önceden annesi beni basta çok sevdi ve istedi kaç defa evimize geldi tatil yaptı kızım kızım diyordu hep. Benim kızım büyümeye başlayınca ergenlik dönemine girmeye başlayınca biz baya sıkıntı çektik bi ara eşimle yapamadık sonra dayanamadık tekrar birleştik biz birleşince eşimin annesi ve babası benim ailemi arayıp çok kötü şeyler söylemişler ve eşimin arkadaşlarını arayıp ikna edin bırakın gelsin o kadını demişler ben şahit oldum bunlara ama eşim onlara hatalı olduklarını söyledi ve beni bırakmadı şimdi ben memeurum kızımı sahil bölgesinde büyütmek istemiyorum eşimin ailesi konyada bende konyadan geldim tekrar konyaya dönmek kızımı kendi ailemin desteğiyle büyütmek istiyorum ama eşim annesini çok seviyor ve bize gelip gidecek diyor bense çok kırgınım istemiyorum başka bir şehire gitsem kimseyi tanımıyorum cesaret edemiyorum ne yapacağımı bilemedim çaresizim
benımde kayınvalıdemler benı basta ıstemedıler hatta baya baya esımı reddettıler bız nasıl alalım dul kızı demısler dugunde bılmem nerde eskı kocası cıkar basınıza bela olur demısler epey soylenmısler yanı. ama unutmak gerek bılıyorsun gecmıstete bızım dıger ınsanlara gore tecrubelı olmamız gerek. eşimin ailesi daha sonradan durumu kabullendıler 3 senedır evlıyız bızde gecmısı dusunseydım bende onlara sımdı tamda onlar benı severlerken yuvamı gonlumu acmaz onlardan ıntıkam alabılırdım ama nıyetım bu degıl. onlarda kendılerınce bır parca belkı haklılar herkez cat dıye kabul edecek olgunluk gosterecek degıller dıye dusunuyorum. tabı sız evlıyken olmus bılmem bızım suanda sorunumuz olsa kayınvalıdem esımımı tutar benı mı yuvayı onemserlermı bılemıyorum ama dedıgım gıbı yenı bır sayfa acın.Senindemi ikinci evliliğin ne yapıcagımı bilemedim kayınvalidemi görmwk bile istemiyorum onu her gördüğümde huzursuz olucam bunları yaşamak istemiyorum kızım zaten çok problemli bunun için ayrılmayı bile düşünüyorum
Bizde 3 sene oldu benimki başta istedi çok seviyordu biz ayrıldık geri birleştik o zaman yaptılarben babama çok düşkünüm babama neler söylemişler babama onların yüzünden bisey olabilirdi şimdide kayınvalidem ben onu çok severim bi kötülüğünü saygısızlığını görmedim diyormuş ne komik bilemiyorum kafam çok karışık benim tek derdim o değil evladımı kurtarmam lazım onun için gidiyorum zatenbenımde kayınvalıdemler benı basta ıstemedıler hatta baya baya esımı reddettıler bız nasıl alalım dul kızı demısler dugunde bılmem nerde eskı kocası cıkar basınıza bela olur demısler epey soylenmısler yanı. ama unutmak gerek bılıyorsun gecmıstete bızım dıger ınsanlara gore tecrubelı olmamız gerek. eşimin ailesi daha sonradan durumu kabullendıler 3 senedır evlıyız bızde gecmısı dusunseydım bende onlara sımdı tamda onlar benı severlerken yuvamı gonlumu acmaz onlardan ıntıkam alabılırdım ama nıyetım bu degıl. onlarda kendılerınce bır parca belkı haklılar herkez cat dıye kabul edecek olgunluk gosterecek degıller dıye dusunuyorum. tabı sız evlıyken olmus bılmem bızım suanda sorunumuz olsa kayınvalıdem esımımı tutar benı mı yuvayı onemserlermı bılemıyorum ama dedıgım gıbı yenı bır sayfa acın.
tamam ıste kendı aılende yanında olacak kızını destekle buyutursunuz hep beraber dıye dusunuyorumBizde 3 sene oldu benimki başta istedi çok seviyordu biz ayrıldık geri birleştik o zaman yaptılarben babama çok düşkünüm babama neler söylemişler babama onların yüzünden bisey olabilirdi şimdide kayınvalidem ben onu çok severim bi kötülüğünü saygısızlığını görmedim diyormuş ne komik bilemiyorum kafam çok karışık benim tek derdim o değil evladımı kurtarmam lazım onun için gidiyorum zaten
Benim evime gelip nasıl ekmeğimi yiyecek nasıl yüzüme bakacak anlamıyorum bu nasıl bir yüzsüklük hayatımda sorun istemiyorum artık bilemiyorum ama hala net değilim kararlarımda senin eşinle aranda yaş farkı varmıtamam ıste kendı aılende yanında olacak kızını destekle buyutursunuz hep beraber dıye dusunuyorum
kayınvalıdeylede ılıskılerı duzeltırsınız
Ortada kafanızın karısacagı bır sorun goremıyorum
babanızda gelınce emın olalımkı aılelerımız bızım suanda ozellıkle ıyılıgımızde baska hıcbıseylerını ıstemezler
1 yas fark var canım esımle aramda o benden buyukBenim evime gelip nasıl ekmeğimi yiyecek nasıl yüzüme bakacak anlamıyorum bu nasıl bir yüzsüklük hayatımda sorun istemiyorum artık bilemiyorum ama hala net değilim kararlarımda senin eşinle aranda yaş farkı varmı