Ne yapacagim ?

gizliklsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
61
3
31
Kızlar eşimin çantasından royal w295 kodlu parfum çıktı neden kadın parfumu dedim.tom ford un muadili seviyorum dedi.kadin parfumu değil unisex dedi.cantasindam 2 parfum çıktı ikisi de royal parfum birinin üzerinde for women diğerinde erkek için yaziyor.295 de kadın için yaziyor bu parfuma baktım lost cherry tom ford muadiliymis.Twlwfonunu takip ediyorum hiç kızlarla konuşmasına rastlamadım.2.telefonu alacak parası yok olsa zaten royal parfum filan kullanmaz.Sizce ne yapmalıyım?

Kadın için olanın üstünde lost cherry yazıyorsa internetten baktım unisex bir parfümmüş.

Dediği gibi unisex parfüm olabilir. Telefonda da bir şey yok diyorsun ama belli olmaz bu işler. İsteyen her türlü aldatıyor ne yazıkki ama siz yine de dikkatli olun , eşinizi gözlemleyin fakat bu durumu takıntıya çevirmemeye çalışın.

1.sı konu cinsellık degıl
2.sı unisex koku dedıgınız ve bazı kokular hosuna gidebilir bnde bazı erkk kokularını sevıp sıkıyorum
Ortada baska belırtı yokaa bu aldatma degıl
Baska şüpheler varaa bılemem ama ıthamda bulunmayın varsa bıle acık versın kı koz olsun

Kızlar eşimin çantasından royal w295 kodlu parfum çıktı neden kadın parfumu dedim.tom ford un muadili seviyorum dedi.kadin parfumu değil unisex dedi.cantasindam 2 parfum çıktı ikisi de royal parfum birinin üzerinde for women diğerinde erkek için yaziyor.295 de kadın için yaziyor bu parfuma baktım lost cherry tom ford muadiliymis.Twlwfonunu takip ediyorum hiç kızlarla konuşmasına rastlamadım.2.telefonu alacak parası yok olsa zaten royal parfum filan kullanmaz.Sizce ne yapmalıyım?
Parfüm gurmesi olarak lost cherry her ne kadar parfüm kodunda kadın diye yazsa da unisex bi parfümdür koklayınca hoşuna gitmiştir almıştır

Lost cherry unisex rahat ol

X