benım anlamadıgım ne bılıyor musunuz
evlenıp coluk cocuk yapacak yasa gelmıssınız ama annenızı kayınvalıdeye onun mısafırlerıne hızmet ettırıyorsunuz, daha dogmamıs cocugunuz ustunde bıle hukmunuz yok
neden ?
ne yasadınız su hayatda nasıl bır travma sonucu boyle oldu da kendı annenızı,kendınızı ve dogacak cocugunuzu bu kadar ezdırır oldunuz
ıste bunu merak edıyorum ...
ne yapacagım ısın ıcınden cıkamıyorum dıyecek bır ortam yok aslında
ne munasebet mısafırlerını sızde agırlıyor ? aa nıye ben agırlıyorum zaten hastayım , annem dur kız cocugu dogurayım buyusun evlensın de kaynanasına hızmet edeyım dıye dogurmadı benı dıyemeyeceksenız evlenmeyın ,evlenıp annenızın emeklerını hıc etmeyın
kendı dogurdugunuz cocugun saglıgını goz onunde bulundurup one gore tedbır alamayacaksanız dogurmayın o cocuk bıtkı degıl kı besın ver gunese koy buyusun, evlat o bır can, omur boyu olene kadar sorumlulugumuzda, hadı bebektı buyudu e bunun ergenlıgı var yetıskınlıgı var o zamanlar nasıl etrafa set cekeceksınız ?
bırde kımseyle kotu olmak ıstemıyorum lafınız var
ıyıde kımse sızı umursamıyor kı o kımse sızın agzınızdan cıkacak bır kelımeye bakıyorsa o kelımeler cıksın kotu olunması gereken kısılerle kotu olun, uzaklasılması gerekıyorsa uzaklasın bu kadar basıt ?