Ne yapacagim bilmiyorumki

Bit olduğunu nasıl anladıno_O saç derinde yara falan varsa o da kaşıntı yapar. Ya da kepek. Doktora git bence.bit ilacında da doktorun talimatları doğrultusunda vs yazıyodu demek ki bit için de gidiliyo. Git sen doktora canım ben de gidicem. Benim de kızarıklıkve kaşıntı var.

Canim hic sorun yapma temiz insanlarda gayet bitlenebiliyo.. eczanden bi ilac almstim boyle bi sorun yasadgmda 30 lira gbi bi fiyatti sanrm ve fisfis gbi bi seydi ve bi kere yaptm zaten ilac bitmisti ve gecmsti ayrca bnde tektim kendm kullanmstim eczaneye iiyce bi sor..

Kizlar galiba sacimda bit var . Ve nasil goturecegimi bilmiyorum antibit kullandim 3 gun ust uste cok kullanma zararli dediler biraktim gaz yagi dediler zehirlenirim diye korkuyorum . Baska onerebileceginiz bir sey var mi kesin cozum icin ilk defa basima geliyor ve yanimda bunu yapacak kimse yok kendim halletmeliyim
gaz yagi..
hap veriyorlar deri altina yerlesenler icin..
bi de perma ilaci etkili diye duymustum ama bi arastr..

Ayy berbat durum
Ben ilkokuldan bitlenmiştim :KK70:
Annem süt gibi birşey sürmüştü kafama o haftası geçti zaten...
Ama eczaneden ilaçlar var artık.. Danışıp Alabilrsiniz

Gaz yağı kullan canım ananem okulda çalışırken öğrencilere hep onu sürermiş kesin çözüm arkadaşımın çocuğu da okuldan kapmış eczanedekiler işe yaramadı diyordu bende gaz yağı tavsiye etmiştim sonra noldu bilmiyorum :) geçmiştir inşallah
bende ilk okuldayken çok olurdu..
anneciğim hep gaz yağı sürerdi ve biterdi bitlerim.
işe yarıyor.

Bit olduğunu nasıl anladıno_O saç derinde yara falan varsa o da kaşıntı yapar. Ya da kepek. Doktora git bence.bit ilacında da doktorun talimatları doğrultusunda vs yazıyodu demek ki bit için de gidiliyo. Git sen doktora canım ben de gidicem. Benim de kızarıklıkve kaşıntı var.
Sac derim kasiniyordu kepek te vardi sacimda sonra arkadasim gordu bunlar sirke dedi parliyor bende hemen bir ilac aldim sürdüm bocekimsi bir sey dustu ertesi gun yaptim bocekkimse yoktu ama kucucuk seyler vardi 2 gundur yapmiyorum her gun zarari olur diye

Canim hic sorun yapma temiz insanlarda gayet bitlenebiliyo.. eczanden bi ilac almstim boyle bi sorun yasadgmda 30 lira gbi bi fiyatti sanrm ve fisfis gbi bi seydi ve bi kere yaptm zaten ilac bitmisti ve gecmsti ayrca bnde tektim kendm kullanmstim eczaneye iiyce bi sor..
Aynen o ilaci ariyorum bende yarin ilk isim bu olacak cok tesekkur ederim

Bit taraklari var onlardan al ve sacina kolonya dok tek tek tara sonra bit sampuaniyla yika gerekiese 1 hafta kullan

bizim okulda geçen sene salgın olmuştu , sağlık görevlileri geldi, tespit edilen öğrencilere öncelikli olarak antibit, eğer işe yaramazsa daha etkili ve daha pahalı olan paranit i önerdiler, öğrenlerde bişey kalmadı , öneririrm

Düğünümden 2 ay önce bitlendim. Eşimin memleketine gitmiştik orda bir kız cocugu vardı ondan geçti.
Saçlarımda uuuupuzundu. Antibitle saclarımı yıkadığımda o böcekler elime geliyordu cıglık atıyordum cok korkunc bir durum.
Antibitle yıkadıktan sonra paranitte kullandım.
Saçlarımı incecik tutam tutam alıp o sirke taragıyla onlarca kez tarıyordum saat başı. Okadar takıntı yapmıstımki saçlarım taranmaktan tiftik tiftik olmustu.
En sonunda da saçlarımı boyattım.
Cok şukur kurtuldum şimdi azcık kaşınsam bitlendim sanıp korkuyorum.
Çocukken anlamıyorsunda 24-25 yasında cok yıpratıyor insanı.

X