Merhaba Canım...Benimde birtane oğluşum var çapkın ( kedim) Öncelikle hayırlı olsun bende senin duyduklarını birebir duyanlardanım..ilk önce yapman gereken aşılarını yaptırman..aşı olduktan sonra korkulacak hiç birşey yok ben oğluşumla yatıyorum düşün ve mutlakada yutuyorumdur 3 sene oldu Allaha şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım...ve aslada vazgeçemem benim bebeğim o:) endişelenmene hiç gerek yok veterinere gittiğinde endişelerini paylaşırsan sağlıklı ve net cevaplarda alırsın..
Arkadaşlar, 6 aylık tatlı mı tatlı bir kedimiz var, 4,5 aydır bizimle, öylesine alıştık ve seviyoruz ki anlatamam. Özellikle 11 yaşındaki oğlum resmen bağımlısı. Cinsi iran, tüyleri çok uzun ve malesef tüyleri her yerde. Ama son günlerde beni o kadar çok uyaran oluyor ki, örneklerle de destekliyorlar. Hepsinin de bir tanıdığının çocuğunun kah ciğerinde, kah beyninde, kah bir yerinde tüy yumağı birikiyormuş ve az kalsın hepsi ölüyorlarmış. Dünyada o kadar çok kedi besleyen insan olduğunu düşünüyorum da o zaman hiç kimse beslememeli. Pişman oldum olmasına ama öyle sevimli ve aileden biri oldu ki artık kimseye de veremem. Lütfen bu konuda beni bilgilendirir misiniz, çünkü ilk kedimiz bu, daha önce bu konuyla ilgili araştırma dahi yapmadım. Bu işin püf noktası var mı, ne yapmalıyım, oğlumu bu tehlikeden nasıl korumalıyım, lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Canım sen hiçbirine aldırma..Öyle diyenler çok olacaktır..Ben kendimi bildim bileli kedi ile uyurum..Mutlaka bende binlerce kedi tüyü yutmuşumdur :)
Aşılarını yaptırdıktan sonra hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle..Hem evde kedi olması oğlun için de çok iyi hem bağışıklık kazanıyor hem hayvan sevgisi ve şevkat daha ne olsun :))) opuyorumnanaktan
bencede sen kimsenin dediğine aldırma
bende hamile kalınca kedi evde olmaz dediler bi süre yer aradım ama öyle özel bi kedi olmadığı için hiçbiyer bulamadım ve çok kötü bişey yapıp sokağa bıraktım
hala vicdan azabı çekiyorum(