• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım yardım lütfen ..

Lorjin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
29
10
38
38
Merhaba kızlar,
Okadar dertliyimki, artık dayanamıyorum ve birilerinin yardımına ihtiyacım var. Bu yüzden bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim ..
Ben 6 aylık evliyim, öncesinde 2 buçuk yıl birlikteliğimiz oldu nişan söz bu süreye dahil.
Benim sıkıntım eşim çok ilgisiz. Birlikteyken bunu farketmedin mi diyeceksiniz ettim ama bukadar değildi aynı evi paylaştıktan sonra daha çok batar oldu sanki.
Ben evlendiğimden beri çalışmıyorum 1 ay gibi bir süre çalıştım fakat annem 2 ay önce ayağını kırdı ve ameliyat oldu bu sebeple yanıma almak zorunda kaldım. Şu anda halen bende. Eşimin ilgisizliği ilk baştan beri vardı tabi. İlgisizlikten kastım ise; işten gelir beni öpmeye bile yeltenmez ben kapıda karşılarım hoşgeldin hayatım aşkım vs gülerek gayet neşeli, o ise soğuk bi şekilde hoşbulduk hayatım der odaya geçer giyinip sofraya gelir.Ne yaptın bugün diye sorar kısa özet geçeriz biter. Telefonunu elinden hiç düşürmez. Sonra odaya geçer yine tel elinde, Spor kanalları izlenir maç varsa maç yoksa spor tartışmaları vs. yatana kadar böyle. hiç bir paylaşımımız yok benimle ilgilenmez ben bazen annemin yanında otururum diğer odada arada gelirim yanına yine tepki yok. yanına oturmaya kalkarım dur aşkım bişey izliyorum dur şuna bakıyorum beni ne konuşturur ne ilgilenir. Bunu konuşmaya çalışırım yok dinlemez saçma sapan gelir ona saçmalıyosun der hep. Ona göre normalmiş. Sürekli tel elinde bağımlısı oldun diyorum anlamıyo annem eşim ben yemek yeriz kahvaltı yaparız sürekli tel elinde bi muhabbet etmez. Teldede yaptığı şey oyun oynamak.Farklı bişey yok yani birileriyle konuşmaz. Arada face bakar twetera bakar.
Hafta sonları evdedir hep, beraber biyere çıkarsak çıkarız yoksa oturur evde ama yine ya tel ya bilgisayar koltuktan 2 dk kalkıp gelip yanıma napıyon ne ediyosun demez muhabbet etmez sakalaşmaz konuşmaz bana evde yardım etmez. vs vs. Ki şu anda okadar yük varki üstümde anneme bakıyorum, yemek alışveriş temizlik çamaşır vs hepsi bende nekadar yorulduğumu biliyor.
Bana ilgisizliği konusunda defalarca konuştum belki 50 belki 100 kere ama artık yoruldum konuşuyorum ama değişen bişey yok. Bana diyoki beni anlamıyosun, yorgunum kafam dolu vs vs. Bunlar bana böyle davranmasını gerekitrirmi bence hayır. Yada evli insanlar ne yapar hep böylemidir bilmiyorum ben mi abartıyorum çözemedim.Annem yanımda o bile farketmiş hiç ilgilenmiyo senle bi güzel söz demiyo dio hep. Eşimin yapısı bu tmm soğuk gibi durur sakindir çok konuşmaz ne bilim ama bukadarda ilgisiz olur mu bi insan ya :s Yardım edin lütfen kafam çok karışık ben hep bunları düşünmekten sıyırıcam. Psikologa gidelim dedim, saçmalama bi sorun yokki sorun sende diyo gülerek sen abartıyosun diyo. bugün son nokta oldu, biz annemle bugün kontrole gittik hastanedeyken aradı sordu naptınız vs diye, akşam işten geldi evde ortak arkadaşımız hatta onun en yakın erkek arkadaşı bizdeydi oda bugün hastaneye gelmişti bizle yardımcı olmak için hep gelir.Eşiminde haberi var zaten.Eşim eve geldi surat 10 karış hiç anneme nasılsın bana nasılsın naptınız filan yok oturduk yemek yedik sonra arkadaşla onlar çıktı dışarı.Arkadaşımda konuşmuş kafam dolu diyomuş.Ama ne olursa olsun bu yaptığı doğrumudur ? Bugün Doğum günü koltukta uzanıyodu yanına gittim saat 12 oldu diye kutlayım dedim güzel 2 laf edicem, tamam hayatım şunu izlicem dedi ya önemsemedi bile ağladım dayanamadım, niye ağlıyosun yaa diyo bide :) üzülürüm ona önemsiz gelir hiç tamam aşkım gel pardon üzül diye yapmadım vs demez.. Kötüyüm çok kötüyüm yardım edin lütfen ne yapacağım ben böyle :KK43::(:(

UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN.

Ablamin eski evliligi geldi birden okurken aklima. Eski enistemde isten gelir yemek yer mac ozeti maclar tartismalar koltukta uyuyakalirdi. 7 sene zar zor boyle devam etti. Sonra ablam dayanamadi tabi... Bitti.

Hayat boyle cok zor gecer... Annenin yaninda mi rahat degil acaba sıkılıyor surekli tlfnla oyalaniyor? Konusun dicem ama milyonlarca kez denemissiniz. Allahim sabrini versin bir an once duzelir insallah.

Acaba cokmu üstüne gidiyorsunuz..alistirdiniz ona ilgiyi kapi acip hg hayatim felan yanina gitmeler.. Bi süre hic ilgi göstermeyin ayni sekilde telefonla ugrasin sofra kurmayin sizi telefona dalmis bi sekilde gözlemlesin size birsey dedigi anda tepkinizi gösterin aynisini bana yapiyorsun nasil bi duygu ben bi bayanim ilgiye güzel sözlere dertlesme ihtiyacim var deyin yani bide böyle ters tepki yaparak deneYin bence konusmak ise yaramiyor anlasilan!

Aman Yarabbi kismen kendi esimi gordum esini anlatirken:(

Erkeklerin evlendikten sonra siradanlastigini soylerler ben de bununla teselli bulurum ama yukarda bi arkadasin eski enistem lafi şöyle bi dusundurdu beni....
Acaba kendimi mi avutuyorum :)

evliliğinizin 4. ayında anneniz size gelmek zorunda kalmış.. 4. aya kadar nasıldı yine böylemiydi,

hareketleri sinir bozucu gerçekten ama ilk günden beri böyleyse karakteri bu olabilir.. ilgilenmeyin.. bir süre uzak durun..

özellikle anneniz gidene kadar ılımlı olun, belki ondan çekiniyordur

Benim enistemde ne yazikki böyle aslinda anlam veremiyorum su erkeklerin tavirlarina.. Bi kitap okudum erkekler ve kadinlari anlatiyor bi erkegin düsünceleri veya ilgisizligi neden icine kapanik olusunu vs vs.. Affedersiniz ama her erkek hakinda yazilana odun bunlar diye diye kitabi sonlandirdim :D erkeklere yaklasim ve anlamak icin güzel bi kitap lakin bunu uygulamaya sabir istiyor ne Yazikki :)

bence annenden cekınıyo olabilir benım eşimde öyle ben cok ılgı gostterınce benden uzaklaşır ama bn ilgi gostermeynce o yakınlaşır bence braz mesafelı dawran

Maalesef ki erkeklerin doğasında var bu odunluk. Annelerinin evinde nasılsa aynısını evlenince devam ettiriyorlar.Annenize çok geçmiş olsun fakat daha yeni evlisiniz annenizin varlığından rahatsız oluyor olabilir mi? Şahsen ben düşünüyorum da evliliğim ilk ayları kimseyi uzun süre yatılı olarak evimde görmek istemezdim. Evet belki bencillik ama öyle doğru konuşmak gerek şimdi..
Hoşlandığı neler varsa farklı pozisyonlardan yakalamaya çalışsanız. Şahsen ben öyle yaptım.Maç izlemeyi mi seviyor onunla beraber forma giydim maç izledim bağıra çağıra, aksiyon filmimi seviyor aldım dvd izledim onunla hiç sevmeme rağmen.. Benim hiççç yapım olmamasına rağmen işve cilve olaylarını da öğrendim.Romantik sofralar mum ışıkları gecelikler felan..
Sizin eşiniz daha farklı şeylerden hoşlanıyor olabilir.. onun ilgi alanına göre hareket etmeyi deneseniz acaba?

Yeni evlisiniz tam tersi suan cok ilgili olmasi gerekiyordu...
Acaba annen evde diyemi cekiniyor ?

Ama ilgisizligin haricinde , anladigim kadariyla iyi bir es..
Konusmussunuz defalarca ama anlamamis ..
Baska ne yapilabilirki bu durumda.

Sende ilgiyi kes bakalim , belki ozaman kendine gelir.

Gülben ergen bosandigina bosanma gerekcesini ilgisizlik olarak belirttigi icin biraz elestirilmisdi, ki onu nasil ogrendiler medya o ayri konu. Lakin bi kadin icin ilgisizlik gercekten cok zor, ve goruyoruzki mal mulk para pul hatta evlat, evlat sevgisi bile esden gelicek ilgi alakanin yerini tutmuyomus.

Bence sizde esinize onun davrandigi gibi davranin, belki anlar, kimbilir. Allah gonlunuze ferahlik versin insallah

Annenden çekiniyor gibi geldi bana. Ya da yapısı bu. Düğünden kalan borcunuz falan varsa onlarda sıkıntı yaratıyor olabilir maddi açıdan. Erkekler takılır böyle şeylere.
3 aylık evliyim ilk Ayımız da eşimde böyleydi şimdi borçlar hafifledikce düzeldi. O evdeyken konu komşu gezmesine bile gondermiyor başbaşa oturalim diye.
Inşallah düzelir eşiniz

Merhaba kızlar,
Okadar dertliyimki, artık dayanamıyorum ve birilerinin yardımına ihtiyacım var. Bu yüzden bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim ..
Ben 6 aylık evliyim, öncesinde 2 buçuk yıl birlikteliğimiz oldu nişan söz bu süreye dahil.
Benim sıkıntım eşim çok ilgisiz. Birlikteyken bunu farketmedin mi diyeceksiniz ettim ama bukadar değildi aynı evi paylaştıktan sonra daha çok batar oldu sanki.
Ben evlendiğimden beri çalışmıyorum 1 ay gibi bir süre çalıştım fakat annem 2 ay önce ayağını kırdı ve ameliyat oldu bu sebeple yanıma almak zorunda kaldım. Şu anda halen bende. Eşimin ilgisizliği ilk baştan beri vardı tabi. İlgisizlikten kastım ise; işten gelir beni öpmeye bile yeltenmez ben kapıda karşılarım hoşgeldin hayatım aşkım vs gülerek gayet neşeli, o ise soğuk bi şekilde hoşbulduk hayatım der odaya geçer giyinip sofraya gelir.Ne yaptın bugün diye sorar kısa özet geçeriz biter. Telefonunu elinden hiç düşürmez. Sonra odaya geçer yine tel elinde, Spor kanalları izlenir maç varsa maç yoksa spor tartışmaları vs. yatana kadar böyle. hiç bir paylaşımımız yok benimle ilgilenmez ben bazen annemin yanında otururum diğer odada arada gelirim yanına yine tepki yok. yanına oturmaya kalkarım dur aşkım bişey izliyorum dur şuna bakıyorum beni ne konuşturur ne ilgilenir. Bunu konuşmaya çalışırım yok dinlemez saçma sapan gelir ona saçmalıyosun der hep. Ona göre normalmiş. Sürekli tel elinde bağımlısı oldun diyorum anlamıyo annem eşim ben yemek yeriz kahvaltı yaparız sürekli tel elinde bi muhabbet etmez. Teldede yaptığı şey oyun oynamak.Farklı bişey yok yani birileriyle konuşmaz. Arada face bakar twetera bakar.
Hafta sonları evdedir hep, beraber biyere çıkarsak çıkarız yoksa oturur evde ama yine ya tel ya bilgisayar koltuktan 2 dk kalkıp gelip yanıma napıyon ne ediyosun demez muhabbet etmez sakalaşmaz konuşmaz bana evde yardım etmez. vs vs. Ki şu anda okadar yük varki üstümde anneme bakıyorum, yemek alışveriş temizlik çamaşır vs hepsi bende nekadar yorulduğumu biliyor.
Bana ilgisizliği konusunda defalarca konuştum belki 50 belki 100 kere ama artık yoruldum konuşuyorum ama değişen bişey yok. Bana diyoki beni anlamıyosun, yorgunum kafam dolu vs vs. Bunlar bana böyle davranmasını gerekitrirmi bence hayır. Yada evli insanlar ne yapar hep böylemidir bilmiyorum ben mi abartıyorum çözemedim.Annem yanımda o bile farketmiş hiç ilgilenmiyo senle bi güzel söz demiyo dio hep. Eşimin yapısı bu tmm soğuk gibi durur sakindir çok konuşmaz ne bilim ama bukadarda ilgisiz olur mu bi insan ya :s Yardım edin lütfen kafam çok karışık ben hep bunları düşünmekten sıyırıcam. Psikologa gidelim dedim, saçmalama bi sorun yokki sorun sende diyo gülerek sen abartıyosun diyo. bugün son nokta oldu, biz annemle bugün kontrole gittik hastanedeyken aradı sordu naptınız vs diye, akşam işten geldi evde ortak arkadaşımız hatta onun en yakın erkek arkadaşı bizdeydi oda bugün hastaneye gelmişti bizle yardımcı olmak için hep gelir.Eşiminde haberi var zaten.Eşim eve geldi surat 10 karış hiç anneme nasılsın bana nasılsın naptınız filan yok oturduk yemek yedik sonra arkadaşla onlar çıktı dışarı.Arkadaşımda konuşmuş kafam dolu diyomuş.Ama ne olursa olsun bu yaptığı doğrumudur ? Bugün Doğum günü koltukta uzanıyodu yanına gittim saat 12 oldu diye kutlayım dedim güzel 2 laf edicem, tamam hayatım şunu izlicem dedi ya önemsemedi bile ağladım dayanamadım, niye ağlıyosun yaa diyo bide :) üzülürüm ona önemsiz gelir hiç tamam aşkım gel pardon üzül diye yapmadım vs demez.. Kötüyüm çok kötüyüm yardım edin lütfen ne yapacağım ben böyle :KK43::KK43::KK43:

UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN.
canım evliliğin ilk zamanları erkekler cinselliğe çok düşkün olur aslında nasıl ilgisiz anlayamadım. Sen bakımsız mı dolaşıyosun acaba evde

Gülben ergen bosandigina bosanma gerekcesini ilgisizlik olarak belirttigi icin biraz elestirilmisdi, ki onu nasil ogrendiler medya o ayri konu. Lakin bi kadin icin ilgisizlik gercekten cok zor, ve goruyoruzki mal mulk para pul hatta evlat, evlat sevgisi bile esden gelicek ilgi alakanin yerini tutmuyomus.

Bence sizde esinize onun davrandigi gibi davranin, belki anlar, kimbilir. Allah gonlunuze ferahlik versin insallah

Gulben Ergen aldatildigi icin bosandi canim cunku kocasinin oteki kadindan cocugu mu ne oldu diye biliyorum ben..
Her ilgisizligin arkasinda aldatma yatiyor derlerse artik ben nerelere gidem bilemedim :(

annenizin yanınızda olması bence cok buyuk etken cunku annenız evdeyken rahat hareket edip size yaklasmaya cekiniyor olabilir yada annenizi istemediğini size ilgisiz davranarak göstermeye calısıyor olabilir cunku annenızle bile konusmadıgını yazmıssınız sizin aranızda cok buyuk bır sorun olsa dahi esinşz annenıza saygılı ve yakın davranmalı eger size gercekten deger veriyorsa , sizin yerinize kendimi koyuyorum ben o yokmus gbi davranırdım tam trıp değil ama hıc takmıyomus gbı rahat halınızden memnunmus gbı onun davranıslarını sergileyerek bır zaman sonra yav noluyor diyecektir ve oturup dusunecektir emınım bu arada severek mı evlendınız tutkulu bır ask evlılıgı mı annenz gelmeden once nasıldınız merak ediyorum

Ablamin eski evliligi geldi birden okurken aklima. Eski enistemde isten gelir yemek yer mac ozeti maclar tartismalar koltukta uyuyakalirdi. 7 sene zar zor boyle devam etti. Sonra ablam dayanamadi tabi... Bitti.

Hayat boyle cok zor gecer... Annenin yaninda mi rahat degil acaba sıkılıyor surekli tlfnla oyalaniyor? Konusun dicem ama milyonlarca kez denemissiniz. Allahim sabrini versin bir an once duzelir insallah.

Çok haklısın .. Sonuçta bu şekilde nereye kadar diye düşünmüyor değil insan ama bilmiyorum çok karışığım :(

Acaba cokmu üstüne gidiyorsunuz..alistirdiniz ona ilgiyi kapi acip hg hayatim felan yanina gitmeler.. Bi süre hic ilgi göstermeyin ayni sekilde telefonla ugrasin sofra kurmayin sizi telefona dalmis bi sekilde gözlemlesin size birsey dedigi anda tepkinizi gösterin aynisini bana yapiyorsun nasil bi duygu ben bi bayanim ilgiye güzel sözlere dertlesme ihtiyacim var deyin yani bide böyle ters tepki yaparak deneYin bence konusmak ise yaramiyor anlasilan!

Olabilir dediğiniz gibi onu ilgisiz bırakmıyorum ama bundan sonra bende çekicem ilgimi bide öyle deneyeceğim.

Aman Yarabbi kismen kendi esimi gordum esini anlatirken:KK43:

Erkeklerin evlendikten sonra siradanlastigini soylerler ben de bununla teselli bulurum ama yukarda bi arkadasin eski enistem lafi şöyle bi dusundurdu beni....
Acaba kendimi mi avutuyorum :)

Evet erkekler evlendikten sonra değişir monotonlaşır vs derler hep bende bunu düşünüyorum sadece benimki değildir diyorum ama yinede insan rahatsız oluyor huzursuz oluyor, sonumuz nereye gidecek bilmiyorum :S

evliliğinizin 4. ayında anneniz size gelmek zorunda kalmış.. 4. aya kadar nasıldı yine böylemiydi,

hareketleri sinir bozucu gerçekten ama ilk günden beri böyleyse karakteri bu olabilir.. ilgilenmeyin.. bir süre uzak durun..

özellikle anneniz gidene kadar ılımlı olun, belki ondan çekiniyordur

Evet annemle alakası olabilir ama daha öncesinde de çok farklı değildi. O yüzden hiç düşünmedim bunu.Bide annemi bırakamam şu anda bunu biliyo zaten sorduğumda kendiside olumsuz yaklaşmıyo ne bilim :S Dediğiniz gibi annemin yanında bu tarz konuşmamaya dikkat ediyorum sorun yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum

bence annenden cekınıyo olabilir benım eşimde öyle ben cok ılgı gostterınce benden uzaklaşır ama bn ilgi gostermeynce o yakınlaşır bence braz mesafelı dawran

Deneyeceğim :)

Maalesef ki erkeklerin doğasında var bu odunluk. Annelerinin evinde nasılsa aynısını evlenince devam ettiriyorlar.Annenize çok geçmiş olsun fakat daha yeni evlisiniz annenizin varlığından rahatsız oluyor olabilir mi? Şahsen ben düşünüyorum da evliliğim ilk ayları kimseyi uzun süre yatılı olarak evimde görmek istemezdim. Evet belki bencillik ama öyle doğru konuşmak gerek şimdi..
Hoşlandığı neler varsa farklı pozisyonlardan yakalamaya çalışsanız. Şahsen ben öyle yaptım.Maç izlemeyi mi seviyor onunla beraber forma giydim maç izledim bağıra çağıra, aksiyon filmimi seviyor aldım dvd izledim onunla hiç sevmeme rağmen.. Benim hiççç yapım olmamasına rağmen işve cilve olaylarını da öğrendim.Romantik sofralar mum ışıkları gecelikler felan..
Sizin eşiniz daha farklı şeylerden hoşlanıyor olabilir.. onun ilgi alanına göre hareket etmeyi deneseniz acaba?

Teşekkür ederim. Evet doğasında var malesef :) Ya yapmıyorum değil hergün maç izliyo spor programları seyrediyo istemesemde oturup izliyorum sadece arada diyorum başka bişeyler yapalım vs diye. Dediğin gibi filmlerde hiç sevmediğim aksiyon filmleri vs. oda aynı yani. Bikerede bizim dediğimizi yapsınlar çokmu şey istiyorum yani neden hep onların istediği ?

Yeni evlisiniz tam tersi suan cok ilgili olmasi gerekiyordu...
Acaba annen evde diyemi cekiniyor ?

Ama ilgisizligin haricinde , anladigim kadariyla iyi bir es..
Konusmussunuz defalarca ama anlamamis ..
Baska ne yapilabilirki bu durumda.

Sende ilgiyi kes bakalim , belki ozaman kendine gelir.

Bencede tam tersi fazlasıyla ilgili olması gerekir ken bu şekilde olması rahatsız edici.
Annem konusunda fikrim yok belli etmiyor söylemiyor ama içten rahatsız oluyor olabilir :S
Evet ilgisizlik dışında iyi bir eş, anlayışlı yani en azından annem konusunda bile sesini çıkarmadı hiç :)

Kesinlikle para mal mülk değil tek istediğim ilgi şevkat ..

Annenden çekiniyor gibi geldi bana. Ya da yapısı bu. Düğünden kalan borcunuz falan varsa onlarda sıkıntı yaratıyor olabilir maddi açıdan. Erkekler takılır böyle şeylere.
3 aylık evliyim ilk Ayımız da eşimde böyleydi şimdi borçlar hafifledikce düzeldi. O evdeyken konu komşu gezmesine bile gondermiyor başbaşa oturalim diye.
Inşallah düzelir eşiniz

Yani yapısında da var tabi ama maddi yönden de olabilir biraz sıkıntılıyız benim çalışmamam vs etkiledi tabi bizi. Ama öyle ölmüş bitmiş gibi davranmasını gerektircek bir borcumuzda yok Allah'a şükür..
Yinede azda olsa olan borcumuzu vs kafasına takıyor olabilir. Çünkü genelde söyler para çıksa biyerden anca öyle düzelirim der ama bence abartıyor dediğim gibi çok büyük borcumuz yok.Bide şu var maddi sıkıntımız olmadığında sanki daha ilgili ve daha canlı yani bunu farketmedim değil. Şimdi siz söyleyincede düşündüm :)

canım evliliğin ilk zamanları erkekler cinselliğe çok düşkün olur aslında nasıl ilgisiz anlayamadım. Sen bakımsız mı dolaşıyosun acaba evde

Hayır elimden geldiğince bakımlı olmaya çalışıyorum.. Bide bizim biraz cinsellik sorunumuz var bunuda sizlerle paylaşacaktım zaten ama öncelikle bunu anlatmak istedim :(

Gulben Ergen aldatildigi icin bosandi canim cunku kocasinin oteki kadindan cocugu mu ne oldu diye biliyorum ben..
Her ilgisizligin arkasinda aldatma yatiyor derlerse artik ben nerelere gidem bilemedim :KK43:

Ondan sonra aldattın diye suçlarlar işte :)

annenizin yanınızda olması bence cok buyuk etken cunku annenız evdeyken rahat hareket edip size yaklasmaya cekiniyor olabilir yada annenizi istemediğini size ilgisiz davranarak göstermeye calısıyor olabilir cunku annenızle bile konusmadıgını yazmıssınız sizin aranızda cok buyuk bır sorun olsa dahi esinşz annenıza saygılı ve yakın davranmalı eger size gercekten deger veriyorsa , sizin yerinize kendimi koyuyorum ben o yokmus gbi davranırdım tam trıp değil ama hıc takmıyomus gbı rahat halınızden memnunmus gbı onun davranıslarını sergileyerek bır zaman sonra yav noluyor diyecektir ve oturup dusunecektir emınım bu arada severek mı evlendınız tutkulu bır ask evlılıgı mı annenz gelmeden once nasıldınız merak ediyorum

Severek evlendim oda seviyor şüphem yok sadece seviyorum demekle olmuyor işte ben ilgi bekliyorum görmek istiyorum :( Annem gelmeden öncede böyleydi ama bukadar değil

Okurken buradan sinirim oldum, sizin yaşarken psikolojinizin bozulması kaçınılmaz. Ben evli değilim, ama nacizhane tavsiyem size yaşattığını ona yaşattın. Böyle tipler konuşmadan anlamaz.
Nasıl o işi gücü aksatmıyor, sizde evde yemek, temizlik eksik etmeyin. Mesela akşam geldi ya, bir hoşgeldin diyin surat yapmadan, sonra onun içeriye girmesini beklemeden kendi köşenize çekilin. Sormayın ne yapmış, günü nasıl geçmiş. O size sorarsa kıssa cevaplar verin. Kitabınıza gömülün, Tvnize odaklanın. Yemek derse, ben yedim, sen mutfaktan al deyip, hiç ilgi göstermeden şikayet etmeden kendi sevdiğiniz şeyleri yapın gece boyunca ve ondan önce gidip yatın.
Birde böylesini deneyin bakalım, geri dönüşümü olacak mı...

Anneniz siz de olduğu için öyle olabilir onun yanında rahat edemiyordur yanınızda otursa rahat edemeyecek. Zaten annenizin ayağı kırıkmış dışarı da çıkamazsınız . En yakın arkadaşı da olsa nede hastaneye size yardıma geliyor anlamadım erkek mi bu kişi. Yani siz de ilgilenmeyin biraz ilginizi çekin üzerinden ya da anneniz evde dursun ayağı kırık ya yani siz bir dışarı çıkın vakit geçirin yani.

Benimde ebru Şallı nın açıklaması hep aklımda. Sinan bana kendimi prenses gibi hissettiriyor demişti. Gerçekten kadın ayrı bir mutlu görünüyor. Biz erkekleri anlamak için okuyup araştırıyoruz heee demekki böyle hepsi diye kendimizi teselli edip duygularımızı bastırıyoruz. Daha bir erkek duymadımki aaa bak kadınlar bundan hoşlanıyor bende böylr davranayım diyen. Evlenene kadar bunu uyguluyolar. Aynı eve geçince özlerine dönüyorlar.

Okurken buradan sinirim oldum, sizin yaşarken psikolojinizin bozulması kaçınılmaz. Ben evli değilim, ama nacizhane tavsiyem size yaşattığını ona yaşattın. Böyle tipler konuşmadan anlamaz.
Nasıl o işi gücü aksatmıyor, sizde evde yemek, temizlik eksik etmeyin. Mesela akşam geldi ya, bir hoşgeldin diyin surat yapmadan, sonra onun içeriye girmesini beklemeden kendi köşenize çekilin. Sormayın ne yapmış, günü nasıl geçmiş. O size sorarsa kıssa cevaplar verin. Kitabınıza gömülün, Tvnize odaklanın. Yemek derse, ben yedim, sen mutfaktan al deyip, hiç ilgi göstermeden şikayet etmeden kendi sevdiğiniz şeyleri yapın gece boyunca ve ondan önce gidip yatın.
Birde böylesini deneyin bakalım, geri dönüşümü olacak mı...

Kesinlikle öyle şu anda psikolojim okadar bozukki, bide annem faktörü var ev işlerinden de yoruldum neye yetişeceğimi şaşırdım :( çok yorgunum hem beyinen hem fiziksel. Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim haber veririm sizlerede ..

Anneniz siz de olduğu için öyle olabilir onun yanında rahat edemiyordur yanınızda otursa rahat edemeyecek. Zaten annenizin ayağı kırıkmış dışarı da çıkamazsınız . En yakın arkadaşı da olsa nede hastaneye size yardıma geliyor anlamadım erkek mi bu kişi. Yani siz de ilgilenmeyin biraz ilginizi çekin üzerinden ya da anneniz evde dursun ayağı kırık ya yani siz bir dışarı çıkın vakit geçirin yani.

Evet dışarı çıkamıyoruz pek onunda bende etkisi oldu eşimlede çıkamıyoruz bişey yapamıyoruz gerçi eşim çok sevmez dışarı çıkmayı ama yinede değişiklik lazım arada.Arkadaş dediğim erkek ama eşimin ve benim akrabamız gibidir kendisi sürekli birlikteyiz herşeyimize koşar bizde onun. Yani o konuda sorun olcağını sanmıyorum ama yinede bilemem tabi :s

Benimde ebru Şallı nın açıklaması hep aklımda. Sinan bana kendimi prenses gibi hissettiriyor demişti. Gerçekten kadın ayrı bir mutlu görünüyor. Biz erkekleri anlamak için okuyup araştırıyoruz heee demekki böyle hepsi diye kendimizi teselli edip duygularımızı bastırıyoruz. Daha bir erkek duymadımki aaa bak kadınlar bundan hoşlanıyor bende böylr davranayım diyen. Evlenene kadar bunu uyguluyolar. Aynı eve geçince özlerine dönüyorlar.

Oda çok nadir bir durum bence ya 1000 de 1 dir diye düşünüyor ve avutuyorum kendimi :)))

Back
X