- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 13
- 25
- Konu Sahibi melikecik1
Herkese hayırlı geceler , umarım iyisinizdir , bahsedeceğim konu belki de başka insanların dertleri yanında hiçte kalabilir bilmiyorum , yüzümde küçüklüğümden bu yaşıma kadar sarı ayva tüyleri mevcut ama yaklaşık 2 yıldır uzuyorlar ve çok belirginleştiler kalın değil gayet yumuşak ayva tüyü dediğimiz tüyler bilirsiniz , ama bu durum beni artık çok rahatsız ediyor bir kere doktora gittim ve hormon testi verdim hepsi temiz çıktı bu yüzde aşırı kıllanma hastalığı “hirsutizm” hormon testinde çıkardı değil mi eğer bende bu rahatsızlık olsa yani öyle düşünüyorum
Sarı tüyler için ne önerirsiniz ? Fotoğraflarda bile belirgin ve yüzümün her yerinde var .
Bu durumu yaşayan ve çaresini bulan var mı ?
Şimdiden teşekkürler
Dipnot : doktora gittim takmamam gerektiğini söyledi ve hiç bir şey de vermedi normal karşıladı ama benim günlük hayatımı mahvediyor .
Ve en önemli not : Uzun yıllardır akne ile mücadele eden ve akne izleri taşıyan biriyim bu sebeple en ufak şeyden cildim nem kapabiliyor bu sebeple ustura ağda vs denemedim deneyemiyorum maalesef
Sarı tüyler için ne önerirsiniz ? Fotoğraflarda bile belirgin ve yüzümün her yerinde var .
Bu durumu yaşayan ve çaresini bulan var mı ?
Şimdiden teşekkürler
Dipnot : doktora gittim takmamam gerektiğini söyledi ve hiç bir şey de vermedi normal karşıladı ama benim günlük hayatımı mahvediyor .
Ve en önemli not : Uzun yıllardır akne ile mücadele eden ve akne izleri taşıyan biriyim bu sebeple en ufak şeyden cildim nem kapabiliyor bu sebeple ustura ağda vs denemedim deneyemiyorum maalesef
Son düzenleme: