ne yapabiliriz?

Aynen öyle. Açıkcası böyle bir yol var mı bilmiyorum ama size gönderenin bilgileri ellerinde vardır bence. O kişinin de Ptt hesabı vardır sanırım. Umarım en kısa zamanda işinizi halledebilirsiniz :KK66:
teşekkür ederim:KK19:
Araba satilmis galiba, ilani arayip bulamadiysa size dolandirici deyip bosvermistir belki?
Ama ilan 1 ay durdu sitede,sonra silindi. O 1 ay içerisinde ulasabilirdi. Ki bizim her türlü bilgimiz mevcuttu o kişide. Hesap numaramiz,açık adresimiz,cep ve sabit numara...

Son düzenleme:
Numarayi bulduk,ismi de öğrendik diyelim. Hat iptal olmuşsa ne yapabiliriz? Tamam biz numarayi kaybettik ama adam neden aramiyor değil mi sayin fahri konsolosum:KK53:
Iyi ama daha denemediniz, belki adam gidemedim nasilsa parayi geri vermezler diye aramiyor, ya da numarayi o da kaybetti. Siz ustunuze duseni yapin da. Gerisi adamin sorunu.

ptt de anlattik durumu,aramasini bekleyin denildi. Bilgi vermediler bize. Ya her gün araç satmiyoruz,bunu da mecbur kaldik aslinda her gün o kadar boş kişi ariyordu ki...

internete ilan verince öyle oluyor tabiki..eşimin telefonu hiç susmuyordu bir kişi 10 kez bile arıyordu..bunları göze almanız gerekirdi..neyse artık olan olmuş aradan 6 ay geçmiş siz onu ihtiyaç sahibi birisine verin..

Iyi ama daha denemediniz, belki adam gidemedim nasilsa parayi geri vermezler diye aramiyor, ya da numarayi o da kaybetti. Siz ustunuze duseni yapin da. Gerisi adamin sorunu.
Eşim kapora alırken,gelip begenmediginizde paranızı iade edeceğim demişti. yine de dediginiz gibi denemekte fayda var. Teşekkürler:KK19:

teşekkür ederim:KK19:

Ama ilan 1 ay durdu sitede,sonra silindi. O 1 ay içerisinde ulasabilirdi. Ki bizim her türlü bilgimiz mevcuttu o kişide. Hesap numaramiz,açık adresimiz,cep ve sahibi numara...
Arabayi almaktan vazgecmistir ve parayi geri almayi unutmustur veya bosver kalsin demistir? Sabah sabah bir suru senaryolar yazdim :KK70: insallah vefat etmemistir diyelim, siz onu ihtiyac sahibine verin

Kenarda beklesın para adam sıze ulastıgında ıade edersınız.Munkunse GSM Sırketınden gorusmeyı hatırladıgınız zaman dılımlerınde kı telefon kayıtlarını ısteyın oradakı numaralardan bırıdır muhakkak ulasırsınız.
evet bu güzel bir fikir
ben olsam böyle yapardım..

Arabayi almaktan vazgecmistir ve parayi geri almayi unutmustur veya bosver kalsin demistir? Sabah sabah bir suru senaryolar yazdim :KK70: insallah vefat etmemistir diyelim, siz onu ihtiyac sahibine verin
:KK53: son çare pttye gidip geri iade olayını arastiralim,numarasina ulasmaya çalışalım olmadı veririz bir kuruma o kişi adına,pek yapacak bisey yok maalesef...

Tühhh tutmadi :) ama zor soru sordun sen de , 200 tl lik soru kolay oluyordu genelde :) cnm umarim bulursun sahibini, ama bence o sizi bulur zaten. Antepliler kimseye kuruş koklatmaz :)
200 tl'lik soru bu kadar olur şekerim:KK53: şansına küs,bor dahaki yarışmalarda görüşmek uzere:KK48:
Ya kim olsa bırakmaz parasını 200 tl az değil ki... ben vefat ettiğini düşünüyorum:KK43:

200 tl'lik soru bu kadar olur şekerim:KK53: şansına küs,bor dahaki yarışmalarda görüşmek uzere:KK48:
Ya kim olsa bırakmaz parasını 200 tl az değil ki... ben vefat ettiğini düşünüyorum:KK43:
Belki bir yakini becar etmistir Belki kendi hastanededir hersey olabilir. Ptt den belli olmuyo mu ki kim tarafindan gonderilmis..

ya acaba durumu polise mi anlatsanız.ya adamın başına bişi geldiyse ya ıssız bi yere öldürüp gömdülerse :KK43:

Insallah bulursunuz da iade edersiniz. Cok da duyarlisiniz vallahi masallah.
Kul hakkı canım bu,başka biseye benzemez :KK43:
ya acaba durumu polise mi anlatsanız.ya adamın başına bişi geldiyse ya ıssız bi yere öldürüp gömdülerse :KK43:
o_O müge anlı effect ışte bunlar:KK53: hiç aklıma böyle bisey gelmemişti,aradan çok zaman geçti ama polis nerden bulacako_O

X