ne yapabilirimm ????

sedefff4606

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
31
0
6
Amasya
hanimlar bn evde bos bos oturmaktan cok skldim artik evde yapabilecegim bi ugras bulmak istiyorum kendime. ama ne yapabilirim bilmiyorum. orguyu zaten beceremiyorum cok denedim olmadi. eve boncuk ve mandal isi veren yerler varmis hemde harcligimi cikarayim dedim para kazaniriim diye dusunfum ama netden arastirdim bulamadim veren firmalari cok baktim ama hep bnm gibi is araysnlar numaralarini birakmis. hanimlar netden falan bakiyorum surekli ne yapabilirim diye ama yok bisey bulamiyorum. sizler neler yapiyorsunuz evde ne ugraslariniz var ek gelir getiren isler varmi vede ugrasacak bi seyler ...

Evde bilezik ve kolye yapiyorum ben ama satmiyorum. Kendime yapiyorum, takiyorum. Sende boyle seyler dusunuyorsan belediye kurslarina gidebilirsin. Elin neye yatkinsa onu yapabilirsin.

türkiyede bildiğim kadarıyla belediyelerin ücretsiz kursları oluyor..onlara katılabilirsiniz..amaç sadece para kazanmaksa da makyaj ürünleri satışı yapanlar çok oluyor bildiğim..yada yeterli görüyorsanız kendinizi çocuk bakıcılığı da yapabilirsiniz..

Canım belediye kursları var hem çevren olur hem uğraşın olur para da kazanayım dersen kozmetik firmalarının satışını yapabilirsin çevrene.

hamileligimin son ayinda oldugum icin malesef kursalara katilamiyorum.kozmetik urunleri de buraya gelin geldigim icin satacak bi cevrem yok. bn sizler ne yapiyorsunuz evde onuda merak ediyorum

bi ara baslamistim ama vaktim olmadigi icin maalesef dikis makinami kaldirdim...kesinlikle dikis dikmeyi ogrenmek isterdim..basit seyler dikerdim...masa ortuleri peceler yastik kiliflarindan baslayip zora dogru giderdim...

madem hamilesin ve vaktin bol bebegine battaniye filan gibi seyler dikebilirsin...

bebegimin yastigini yorganini yapmistim. zaten

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…