Ne Yapabilirim ?

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
Merhaba bayanlar gecenlerde bir telefon geldi bana eski sevgilimin ev arkadasindan. Bu cocuk ne hallerde bi aramadin bonzai icti ziril ziril agliyor ozur dile mesaj at gibisinden ki ilgisizligi yuzunden ayrilmistik 3 senelik bir iliskimdi. Kotu biri degildi ama benim ciddi bir hastaligim var uzakliklar malum hic ilgilenmedi o ara moral bozuklugu stress derken ben bir hafta hastanede yattim. Neyse insan olanin vicdani sizlar eski sevgilidir vs birde oksuz buyumus ben whatsapptan sadece ekledim bakmak icin o oyle kalmis. Neyse benim su an ki sevgilim benim icin uzaklardan geldi dort gun kaldi biz gorustuk ben durumu anlattim ona tabi telimi karistirkense whatsappta gordu neden ekli falan diye sordu zaten anlattim yalan soylemedim neyse sadece iki gun benim zorumla gorustu ailesinin yanina gitti. Her seyi maffettin dedi guvenemiyorum dedi suan bana kan kusturuyor. Hataliyim farkindayim ama bu kadar da suclamaya gelemiyorum. Ben zaten ona direk anlattim tabi ayni seyi o yapsa ben de tepkili olurdum ama bu kadar da olur mu cidden cok seviyorum alttan aliyorum o aramadigi vakitler aramiyorum dusunmesi icin vakit istedi cunku ama yine bu gidisle hastanelik olacagim.. diyor diyor guven kalmadi ki ben zaten ona direk anlattim boyle boyle oldu bak diye. Ne yapabilirim sizce hanimlar ? Uykularim haram artik duzenim sasti. Ayrilmak istemiyorum ama cidden cok ustume geliyor...

Güven hiç birşeye benzemez keşke eklemeseydin.
Yapacağın tek şey biraz beklemek şuan sinirli düşünemiyor biraz zaman ver inan seni anlayacaktır :)

Ona da bonzai içir kurtul hepsinden...kapris kapris eeeaahh bu ne genç yaşında

Güven hiç birşeye benzemez keşke eklemeseydin.
Yapacağın tek şey biraz beklemek şuan sinirli düşünemiyor biraz zaman ver inan seni anlayacaktır :)

Oyle soguk ki... yabanci gibi gercekten.. her an bitecek gibi bi izlenim veriyor.

Bence kimse vazgeçikmez değildir inan
Eyer seni bi çırğıda terk ediyosa bırak gitsin değmez.

Cidden cok ugrasiyorum. Ama zamana birakmak en dogrusu olacak. Birde bizim farkli bi hikayemiz var biz lise askiyiz. 4 yil bekledik birbirimizi kavustuk derken.. cok seviyorum inanin hani kendimi onemsemeyecek kadar. Bunun boyle olmamasi lazim ama elimden ne geliyorsa yapiyorum her mesajinda ciddi derece sogudum senden hastasin biside diyemiyorum dedi. Bende hastayim diye durma dedim ben bana inan diyorum asacagiz el ele verip diyorum ama nafile. Afedersiniz it misali kapiyor adami. Suan ne yapmam lazim bilmiyorum.

Ya cocuk hakli tabii ki sadece niye ekleyesin eklediysen konusmussundur diye dusunur. Ayrica bonzai icen keşi niye ekliyosun rehberine madem sevgilin de var basina bela mi istiyosun. Bi de bu HASTANEYE DUSERIM HAA tehditi erkekleri kacirir oyle zayif gorunme adamlara

19 haziranda konu acmissin su an sevgilim var cok mutluyum ama eski sevgilim beni niye aramiyo bu kadar degersiz miydim diye aramis iste mutlu olman lazim :)))))

sen görseydin sevgilinin telefonda eski sevgilisini nasıl tepki verirdin...

başkaların önem vermek yerine aynı önemin birazını kendınıze versenız ne güzel olacak. her kafana taktığın şeyde hastanede bulursun kendini işiniz zor. takıntılarınızdan bir şekilde vazgeçin boyle hayat geçmez. ayrıca bu hayatta erkek arkadaştan daha onemlı şeyler var diğer konularda bu sekılde takıntılı ve kendınız hastanedemı buluyorsunuz.

bunda ne var yaa. tamam yapmamalıydın ama uzatmanın manâsı yok.
ezilip büzülüp onun düzelmesini bekleme. herkes hata yapabilir, affet bitsin de.

şöyle anlatmaya çalışayım;

denge bu tamam mı. ortadaki çizgi olması gereken yer. soldaki zımbırtılar sensin, sağdakiler o. sen "özür dilerim haklısın lütfen" vs deyip kendini çektikçe

o daha çok üstüne gelecek. "banane, güvenim kırıldı. üzüldüm. affetmem"

sen "ee tamam ama bi hata yaptık ama ilişkide hatalar olur, daha du bakalım ne hatalar yapacağız kim bilir, uzatmayalım" dedikçe

o kendini geri çekecek.

ilişkilerde genelde düzen bu arkadaşım. alttan aldıkça tepene çıkarlar tablosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…