- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi inceldigiyer
Aynen benimkide pes etti artık onu kendi silahıyla vuracaksın duyma görme tınlama nişanlınıda söyleme herkes ama herkes annesini kötüleyen birinden hoşlanmaz ben bile kızarım ederim aileme ama eşimin tek kelime kötü laf etmesine tahammül edememYanlis taktik uyguluyorsun bence..
Annesinin gercek yuzunu gostermeyi amaclamissin ama bence yanlis yoldasin..
Bu amacini yerine getirirken cok basin agrir.simdikinden daha huzursuz olursun..
Boyle insanlara hee hee evet diyip geciceksin.
Senle ne kadar ugrasiyorsa bir sure sonra yorulacak seninle ugrasmaktan sana laf sokmaktan..
Cok pozitif olun, senin karsilik verecegini hissediyor. Ve bu hisle besleniyor kv den..
birde hep kandillerde ariyorum saygimdan artik aramasam diyorum, iyilikten anlayan yok cunku[/QU
yok bu olmaz. yüzyüze bakacaksınız.
üstelik niye eline fırsat vereceksin ki.
Ne yaparsan yap hatta oğlunun gözünün önünde de sana bağırsa sen haklı da olsan bu erkeklerin anaları hep masumdur boşa uğraşmaNisanliyim. Sorun kayinvalide. Yildizimiz barismadi barismiyor. Aramizdaki fark ben nisanlima acik acik bahsediyorum annen soyle dedi, boyle laf sokuyor, soyle elestiriyor beni diye. Kaynanam ise yuzume karsi ignesini cikarip battiriyor ama nisanlimla konusurken benim hakkimda iyi konusuuyor yani ogluna iyi gorunuyor ve sonuc olarak hep ben kotu niyetli oluyorum. Kayinvalidemden simdiden nefret ediyorum , evliligimi hep etkileyecek biliyorum. Nisanlim bana kizdiginda tartistigimizdaki mutlulugunu gorseniz, zafer kazanmis gibi ..
Ben nisanlimin annesinin gercek yuzunu gormesini istiyorum ne yapabilirim arkadaslar, o yokken konusmalarimizi mi kaydedeyim ne yapayim Allah askina
Nisanlima adeta melek rolu yapiyor bana ise sadece seytanlik.
Asla anne ogul arasina girmek istemezdim ama kayinvalide beni buna mecbur birakacak.. ne yapabilirim?
ayy deme canimNe yaparsan yap hatta oğlunun gözünün önünde de sana bağırsa sen haklı da olsan bu erkeklerin anaları hep masumdur boşa uğraşma
Benim KV bi tane arkadaşı yok akrabalriyla da kus komşusu yok hatta kocasıyla da küs ama yine de anası çok iyi onlar kötü
Insaallah öğrenirken yıpranmazsin. Ben 2 yıllık evliyim Nişanlı kalmadı hiç keşke Nisanlilik dönemi yaşasaydım ailesini tanımak eşimin tavrını daha iyi öğrenebilmek için kesinlikle ama kesinlikle evlenmezdim. Şimdi iyiyiz eşimle Allah a şükür ama ben çok kırıldım yıprandim bunaldım unutmuyorum o günleri unutamam da ...ayy deme canim
benimde anaci, annesi insan degil bir melek sanki ama objektif olmayi ogreticem ona insallahhh