Ne yapabilirim?

Tatlim taktik ortada kayinvslideden ogrencek cok seyin var sende aynisini yapcaksin yani soyle
*basta nisanlina asla annesini sikayet etme erkek cok dirdira sikayete gelemez *annesi belliki tehlikeli cok sık biraraya gelmemeye gayret et
*nisanlinin yaninda o sana iyi davranirken sende ona ayni sekilde saygili ve iyi davran
*nisanlin olmadiginda laf sokarken hemen sende saygi cercevesinde lafini sok
*nisanlina annesini aslinda sevdigini ama ... ... boyle boyle yapica uzuldugu oysa onu annen gibi gordugunu yansit yani madur olan iyi niyetli olani sen oyna asla simayet edeni deil bak kaynanan ne guzel rolunu yapiyo ve o masum madur sen simayetci oluyosun sende ne yapcan rol degiscen..
İSİN CAKALI OLMAZSAN KUTDA YEM OLURSUN

Yanlis taktik uyguluyorsun bence..
Annesinin gercek yuzunu gostermeyi amaclamissin ama bence yanlis yoldasin..

Bu amacini yerine getirirken cok basin agrir.simdikinden daha huzursuz olursun..

Boyle insanlara hee hee evet diyip geciceksin.

Senle ne kadar ugrasiyorsa bir sure sonra yorulacak seninle ugrasmaktan sana laf sokmaktan..

Cok pozitif olun, senin karsilik verecegini hissediyor. Ve bu hisle besleniyor kv den..
Aynen benimkide pes etti artık onu kendi silahıyla vuracaksın duyma görme tınlama nişanlınıda söyleme herkes ama herkes annesini kötüleyen birinden hoşlanmaz ben bile kızarım ederim aileme ama eşimin tek kelime kötü laf etmesine tahammül edemem

sen de kv.denin taktiğini kullan.
sessiz sakin, ben ne yaptım ki.
bir de asla başkalarının yanında tartışmayın.

Bu ne hiz?
Birincisi daha nisanliyken annesini sikayet etmek cok saygisizca ve basit bir davranis.
Bana kizmayin sizi gazlamadim diye,sadece olmasi gerekeni yaziyorum.Madem k.valideniz sizi ezik bir kadin yapmak istiyor lafini vermeden fikrinizi soyleyin.Ben boyle dusunmuyorum deyin.Siz ona, o size bu boyle basladiysa boyle gider .Mesafenizi ve sayginizi koruyun.Nisanliniza sikayet etmeyin.Yazik degil mi en guzel gunlerinizi bu streslerle geciriyosunuz.

arkadaslar cok sagolun iyiki varsiniz yorumlariniz cok iyi geldi
tek yapacagim sey kendimi ezdirmemek, beni degistirmeye calismasina izin vermeyecegim
ve onun yaptiginin aynisini yapicam boyle kaynanaya boyle gelin ..

Nisanliyim. Sorun kayinvalide. Yildizimiz barismadi barismiyor. Aramizdaki fark ben nisanlima acik acik bahsediyorum annen soyle dedi, boyle laf sokuyor, soyle elestiriyor beni diye. Kaynanam ise yuzume karsi ignesini cikarip battiriyor ama nisanlimla konusurken benim hakkimda iyi konusuuyor yani ogluna iyi gorunuyor ve sonuc olarak hep ben kotu niyetli oluyorum. Kayinvalidemden simdiden nefret ediyorum , evliligimi hep etkileyecek biliyorum. Nisanlim bana kizdiginda tartistigimizdaki mutlulugunu gorseniz, zafer kazanmis gibi ..
Ben nisanlimin annesinin gercek yuzunu gormesini istiyorum ne yapabilirim arkadaslar, o yokken konusmalarimizi mi kaydedeyim ne yapayim Allah askina
Nisanlima adeta melek rolu yapiyor bana ise sadece seytanlik.
Asla anne ogul arasina girmek istemezdim ama kayinvalide beni buna mecbur birakacak.. ne yapabilirim?
Ne yaparsan yap hatta oğlunun gözünün önünde de sana bağırsa sen haklı da olsan bu erkeklerin anaları hep masumdur boşa uğraşma
Benim KV bi tane arkadaşı yok akrabalriyla da kus komşusu yok hatta kocasıyla da küs ama yine de anası çok iyi onlar kötü

Ne yaparsan yap hatta oğlunun gözünün önünde de sana bağırsa sen haklı da olsan bu erkeklerin anaları hep masumdur boşa uğraşma
Benim KV bi tane arkadaşı yok akrabalriyla da kus komşusu yok hatta kocasıyla da küs ama yine de anası çok iyi onlar kötü
ayy deme canim :KK43:
benimde anaci, annesi insan degil bir melek sanki ama objektif olmayi ogreticem ona insallahhh

ayy deme canim :KK43:
benimde anaci, annesi insan degil bir melek sanki ama objektif olmayi ogreticem ona insallahhh
Insaallah öğrenirken yıpranmazsin. Ben 2 yıllık evliyim Nişanlı kalmadı hiç keşke Nisanlilik dönemi yaşasaydım ailesini tanımak eşimin tavrını daha iyi öğrenebilmek için kesinlikle ama kesinlikle evlenmezdim. Şimdi iyiyiz eşimle Allah a şükür ama ben çok kırıldım yıprandim bunaldım unutmuyorum o günleri unutamam da ...

X