Ne yapabilirim?

inceldigiyer

"Estoy enamorada de ti"
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
134
54
Nisanliyim. Sorun kayinvalide. Yildizimiz barismadi barismiyor. Aramizdaki fark ben nisanlima acik acik bahsediyorum annen soyle dedi, boyle laf sokuyor, soyle elestiriyor beni diye. Kaynanam ise yuzume karsi ignesini cikarip battiriyor ama nisanlimla konusurken benim hakkimda iyi konusuuyor yani ogluna iyi gorunuyor ve sonuc olarak hep ben kotu niyetli oluyorum. Kayinvalidemden simdiden nefret ediyorum , evliligimi hep etkileyecek biliyorum. Nisanlim bana kizdiginda tartistigimizdaki mutlulugunu gorseniz, zafer kazanmis gibi ..
Ben nisanlimin annesinin gercek yuzunu gormesini istiyorum ne yapabilirim arkadaslar, o yokken konusmalarimizi mi kaydedeyim ne yapayim Allah askina
Nisanlima adeta melek rolu yapiyor bana ise sadece seytanlik.
Asla anne ogul arasina girmek istemezdim ama kayinvalide beni buna mecbur birakacak.. ne yapabilirim?

Kv nin yanında tartışıp üstüne kendinize mi kızdırıyorsunuz, acilen bu hallerden kurtulun bence.

Burada ogrendigim birsey varsa oda asla ama asla esine annesini kotuleme..Gercekten kotuyse bile kendisinin gormesini bekle. Yok eger gormuyorsa kv ile gorusmeni kisitla esinede dersin aile huzurumuz icin bu gerekli diye

Kv nin yanında tartışıp üstüne kendinize mi kızdırıyorsunuz, acilen bu hallerden kurtulun bence.

kayinvalidem beni ezik bir gelin ve ezik bir es yapmak istiyor, ben kadinim susucam cevap vermeyecegim, fazla konusmayacagim, hicbirsey hakkinda bir fikrim olmamali, koseme oturup herseye tamam demeliyim
nisanlimida bu yonde dolduruyor, doldurmak dedigim kadin dedigin soyle boyle diye etraftan ornek vererek beni ezik biri haline getirmeye calisiyor
bende asla kendimi ezdirmiyorum, cevabimi fazlasiyla veriyorum

istediğiniz kadar çabalayın inandıramazsınız annesinin kötü olduğuna. aynısınız kendi anneniz için düşünün nişanlınıza inanır mıydınız? yoksa annenizi mi savunurdunuz? bence iyi geçinmeye bakın.

Tabii ki böyle düşünün ve davranın onda hiç bir sorun yok ama 3. kişilerin yanında sevgiliyken de, nişanlıyken de, evliyken de tartışmayın. İlişkinin içindeki kişiler hakkında anında görüş değiştiren bir şey. Kv ile koz paylaşacaksanız bunu ikili konuşmanızda yapın, kadın o yüzden gerçekten işini biliyor. Tamamen onun gibi iki yüzlü davranmak zorunda değilsiniz ama annesinin yanında kızıla kızıla kadın elini kolunu oynatmadan mücadeleyi kazanır siz de o ezik poziyonuna hiç istemediğiniz halde düşersiniz, yarın öbür gün, 'kocan/oğlum boşuna sana o lafları etmiyor.' gibi çirkinleşmesine imkan tanımayın.

Bence sizde aynı taktiği uygulayın. Kv size laf sokarken sizde ona aynısını yapın ama saygıyı bozmadan eşinize onu hiç anlatmayın iyi yada kötü emin olun kv sizi nişanlınıza kötü olarak söyler mutlaka bu sefer sizde ben ona karşı bütün düşüncelerimi sildim elimden gelen herşeyi yapıyorum ona diyip mazlumu oynayın başka türlü yola gelmez eşinizi kendi tarafınıza alın ama annesini kötülerseniz onu anneci yaparsınız. Çok fazla görüşmemeye bakın

Allah kolaylık versin. Tüm kadınların neredeyse ortak sorunu bu. Bence bu sorunun çözümü şöyle :
rahatsız olduğunuz herşeyi kayınvalidenizin yüzüne söylemek bazen içimizde biriktiriyoruz ama konuşsak aslında cevabı basit bir soru oluyor ve söyleyip kurtuluyoruz . nişanlınızın yanında değil de onunla beraberken eleştirin .nişanlınızın yanında kaynananıza karşı kendinizi iyi ifade etmeye çalışın nişanlınız da elbet görücektir anlayacaktır sorununuzu.

sagolun arkadaslar bende her seferinde aynisini yapicam diyorum ama yok ikili oynayamiyorum ki icim neyse disim o
ama artik nisanlima yansitmadan onunla bas basayken soyleyecegim bende herseyi karar verdim

sagolun arkadaslar bende her seferinde aynisini yapicam diyorum ama yok ikili oynayamiyorum ki icim neyse disim o
ama artik nisanlima yansitmadan onunla bas basayken soyleyecegim bende herseyi karar verdim

kesinlikle başbaşayken söyleyin çünkü karşınızdaki kişi öyle yapıyor sizde kendi ipinizi çekmeyin kuralına göre oynayın derim öyle kaynanaya öyle gelin olmalı

Yanlis taktik uyguluyorsun bence..
Annesinin gercek yuzunu gostermeyi amaclamissin ama bence yanlis yoldasin..

Bu amacini yerine getirirken cok basin agrir.simdikinden daha huzursuz olursun..

Boyle insanlara hee hee evet diyip geciceksin.

Senle ne kadar ugrasiyorsa bir sure sonra yorulacak seninle ugrasmaktan sana laf sokmaktan..

Cok pozitif olun, senin karsilik verecegini hissediyor. Ve bu hisle besleniyor kv den..

birde hep kandillerde ariyorum saygimdan artik aramasam diyorum, iyilikten anlayan yok cunku

ben olsam arardım iyilik yap denize at gelir seni bulur demişler saygıdan ama çok yüz göz olmadan aramak için aramış gibi yapıp hemen kapatırdım teli sonra onun içinde suçlar falan koz vermemek lazım

aynen bile bile yem atıyor o da nişanlısının yanında cevap verip haklıyken haksız duruma düşüyor. dolduruşa gelmemek lazım . o da sizinle aynı amaçta "sizin gerçek yüzünüzü göstermek " siz nişanlınızın yanında söylemeyin daha sıkı fıkı olun alttan alttan kv yi kıskandırın

Ooo benim taktik En mağdur olan kazanır yavrukuşum, yüzde doksan çok çok iyi anlasmakla birlikte erkek arkadaşımın annesi beni hiç olmadık bi konu yüzünden ağır ölçüde sattı. Mal gibi kaldım yani oyle diyim. Ben tabi ki gidip sevgilime annesini kötülemek yerine annesinin yüzüne bakmadim bariz bi şekilde. Anneside bu duruma alınıp olcuyu kaçırıp benim inadima davrandigini çok belli bariz gösterdi sinirinden. Sonucu soylememe gerek yok heralde? Ben magdurumda magdurum sevgilimde annesine bi daha bu kızın yanında bu konuyu acmicaksin bilmemne diye bana tartıştı. Sonuç olarak oğlunu seven anne Susup oturmak zorunda kaldı. Ben kötü niyetli bi insan hiç olmadım çok şükür, ama kendi aklinca beni ezmeye calisanada asla Papua bırakmam. Bence sende bu kadar dürüst olmak yerine biraz sinsi ol derim. Erkek arkadasin yaninizda yokken annesine karşı sende gayet dik ol,orali olma. Eninde sonunda hirsindan sevgilininde yanında kendini tutamayip olmadık bişey soyLer.o zamanda cevap vermek ya da sevgiline gördün mü gördün mü demek yerine oturur aglarsan sen 3 kaynana 0 valla zirveye oturursun galibiyette. Çakal olalım biraz. Şart. Teşekkürler.

Ben nisanlimin annesinin gercek yuzunu gormesini istiyorum ne yapabilirim arkadaslar
Yeni evlilerin anlayamadığı şey bu işte, ne yapacak annesinin sizin tabirinizle gerçek yüzünü görünce ? Annelikten mi rededecek, yoksa annesinden sizin gibi nefret mi edecek. bunların hiçbiri olmayacak. siz ara bozmaya çalıştığınızın zannedilmesiyle kalacaksınız. Kaç senelik annesi, en fazla annem böyle diyip çekilecek köşeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…