- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
-
- Konu Sahibi inceldigiyer
Kv nin yanında tartışıp üstüne kendinize mi kızdırıyorsunuz, acilen bu hallerden kurtulun bence.
kayinvalidem beni ezik bir gelin ve ezik bir es yapmak istiyor, ben kadinim susucam cevap vermeyecegim, fazla konusmayacagim, hicbirsey hakkinda bir fikrim olmamali, koseme oturup herseye tamam demeliyim
nisanlimida bu yonde dolduruyor, doldurmak dedigim kadin dedigin soyle boyle diye etraftan ornek vererek beni ezik biri haline getirmeye calisiyor
bende asla kendimi ezdirmiyorum, cevabimi fazlasiyla veriyorum
Bence sizde aynı taktiği uygulayın. Kv size laf sokarken sizde ona aynısını yapın ama saygıyı bozmadan eşinize onu hiç anlatmayın iyi yada kötü emin olun kv sizi nişanlınıza kötü olarak söyler mutlaka bu sefer sizde ben ona karşı bütün düşüncelerimi sildim elimden gelen herşeyi yapıyorum ona diyip mazlumu oynayın başka türlü yola gelmez eşinizi kendi tarafınıza alın ama annesini kötülerseniz onu anneci yaparsınız. Çok fazla görüşmemeye bakın
Allah kolaylık versin. Tüm kadınların neredeyse ortak sorunu bu. Bence bu sorunun çözümü şöyle :
rahatsız olduğunuz herşeyi kayınvalidenizin yüzüne söylemek bazen içimizde biriktiriyoruz ama konuşsak aslında cevabı basit bir soru oluyor ve söyleyip kurtuluyoruz . nişanlınızın yanında değil de onunla beraberken eleştirin .nişanlınızın yanında kaynananıza karşı kendinizi iyi ifade etmeye çalışın nişanlınız da elbet görücektir anlayacaktır sorununuzu.
sagolun arkadaslar bende her seferinde aynisini yapicam diyorum ama yok ikili oynayamiyorum ki icim neyse disim o
ama artik nisanlima yansitmadan onunla bas basayken soyleyecegim bende herseyi karar verdim
kesinlikle başbaşayken söyleyin çünkü karşınızdaki kişi öyle yapıyor sizde kendi ipinizi çekmeyin kuralına göre oynayın derim öyle kaynanaya öyle gelin olmalı
birde hep kandillerde ariyorum saygimdan artik aramasam diyorum, iyilikten anlayan yok cunku
Yanlis taktik uyguluyorsun bence..
Annesinin gercek yuzunu gostermeyi amaclamissin ama bence yanlis yoldasin..
Bu amacini yerine getirirken cok basin agrir.simdikinden daha huzursuz olursun..
Boyle insanlara hee hee evet diyip geciceksin.
Senle ne kadar ugrasiyorsa bir sure sonra yorulacak seninle ugrasmaktan sana laf sokmaktan..
Cok pozitif olun, senin karsilik verecegini hissediyor. Ve bu hisle besleniyor kv den..
Yeni evlilerin anlayamadığı şey bu işte, ne yapacak annesinin sizin tabirinizle gerçek yüzünü görünce ? Annelikten mi rededecek, yoksa annesinden sizin gibi nefret mi edecek. bunların hiçbiri olmayacak. siz ara bozmaya çalıştığınızın zannedilmesiyle kalacaksınız. Kaç senelik annesi, en fazla annem böyle diyip çekilecek köşeye.Ben nisanlimin annesinin gercek yuzunu gormesini istiyorum ne yapabilirim arkadaslar